Boşandıktan sonra hiç boslukta kalmak istemiyorum sürekli bı sevgilim olsun istiyorum 3 4 kişiyle konuştum gözüm tutmadı konusmayı kestim sürekli aranıyorum neden böyle oldum bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çarsıda birini beğendim sürekli gözünemi bakım nasıl bana gelmesini sağlarım
Sürekli erkeklere bakıyorum çevremde biri yazsada konuşsak diye şaşırdım kendimi😂 sizce neden?
Fazla abartma benim arkadasim abartti o olayi dogru dursaydi evlenirdi instayi acti her erkek ekledi onu. Bosandigi icin kotu teklifle gelen cok olmus. Simdi evli biriyle konusuyormus. Dikkat et abartma
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru diyorsun genelde kötü gözle bakıyorlar boşanınca kadınlar boşluga düsüyor arkadasina üzüldüm
alışkanlık ne yaparsın erkeksizlik değilde yanında birinin bulunma isteği
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha çok beklersin zannediyorsunuz ki boşanınca Erkekler pervane olacak He tabi bu abazalarsa olacaktır. Ona şüphe yok zaten olmasada geçiştirmelik ilişkiler yaşarsın çok büyük ihtimal ciddi ilişkiye dönmez. Vur kaç olayı olur sadece
O Bende de var boşluğa düşmemek için Ama Her ne hikmetse bana yazan arayan hep para avcısı yok faturam var yok şuna borcum var kiram geldi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elini sallasan değil ellisi 100 den fazlası gelir sana işte bu da kadın olmanın bir avantajı. Erkekler her gün yeni sevgili bulabilirler mi? Hayır. Bide erkek olmak çok kolaymiş derler 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Boşluktandır
Fazla abartma benim arkadasim abartti o olayi dogru dursaydi evlenirdi instayi acti her erkek ekledi onu. Bosandigi icin kotu teklifle gelen cok olmus. Simdi evli biriyle konusuyormus. Dikkat et abartma
Doğru diyorsun genelde kötü gözle bakıyorlar boşanınca kadınlar boşluga düsüyor arkadasina üzüldüm
Birden özgür kalınca aç gözlülük yapıyorsun fena mı? jlkdssd
Aynen öyle oldu 😂
alışkanlık ne yaparsın erkeksizlik değilde yanında birinin bulunma isteği
Daha çok beklersin zannediyorsunuz ki boşanınca Erkekler pervane olacak He tabi bu abazalarsa olacaktır. Ona şüphe yok zaten olmasada geçiştirmelik ilişkiler yaşarsın çok büyük ihtimal ciddi ilişkiye dönmez. Vur kaç olayı olur sadece
Kadın pek de evlenmeyi düşünüyor gibi durmuyor.
@NickSevmeyenlerden Sevgililikte aynı o erkekler için he he tm tm sevgiliyiz he he olacak kullan at meselesi
Ben erkekten kaçıyorum sen erkek istiyorsun bana gelenleri sana yönlendireyim abla 😄
Olur yaşlar kaç 😂
İlgi ve cinsellik istediğin Şeyler, o yüzden arayıştasın
Yoo aşk İstiyorum
Aşkın içinde bunlar da olmalı ama değil mi
Eski kocan bulur da sen boşta kalırsın diye korkuyorsun galiba
O Bende de var boşluğa düşmemek için Ama Her ne hikmetse bana yazan arayan hep para avcısı yok faturam var yok şuna borcum var kiram geldi
Elini sallasan değil ellisi 100 den fazlası gelir sana işte bu da kadın olmanın bir avantajı. Erkekler her gün yeni sevgili bulabilirler mi? Hayır. Bide erkek olmak çok kolaymiş derler 😂
Abaza kayniyo bulursun
Bulamadım bı türlü
Hayret
Utangacim nasıl birine yürünür bilmiyorum
Hmm bilmiyom bende
Bende sana bakıyorum aynı düşğncelerle ama beni farketmiyorsun 😢😭😲💔
bu bir peryot yalnız olmak seni üzüyordur o yüzden birini arıyosudur
Olabilir
zaten seçici davranıp gözünün tutmadıklarını elemişsin yani bişi olmaz devam et
Çok bakma kismetin gelir zaten
Herkesin başına gelen bir durum.
içine yedi kocalı Hürmüz kaçmış olabilir
Sen yazmayı dene, sorun çözülsün
Çarşıdan erkek bakıyorum isimlerini nasıl bulup yazayımki
Gözlerinemi bakim o şekildemi düserler
Happn falan indir, onlarda da varsa çarşıda denk geldiğinde görürsün profilini
Hapn neki
Flört uygulaması
Yakınımdakiler cıkıyor yani konumla öylemi
Öyle
Sevgi ve ilgi eksikliği
Durumlar fena desene 😂
Nedeni çok açık
boş ver bak dalgana
Yalnızlıktan öyle olmuşsun
Ne yaptın çarşıdakine?
Ya salla birine ver kurtul
Ruhsal ve fiziksel açlık
Nerede yasiyorsun yakinsak sana ilac gibi gelirim
Bana yürü, aynı kaderi paylaşıyoruz. :D
tek gecelikcimisin
Hayır tabiki ne sacmaliyorsun sevgili diyorum
mk herkese yuruyip ne sevgilisiymis oyle. ne yin kafasi bu. bilgidin or.. pu gibi biseysin
Olur ya benle de konuş ne olacak jdjd
Hahahah maşallah sana
😂😂😂 bilmiyorum
Nerdensin 😄😄
Kolay gelsin :)
Boşluğa düşmüş yara bandı arıyorsun
Şehir neresi ki
Akıllanamamak
Yokluktan
Kudurmuşsun
Konuşalım
Yatiyomusun