Güncellemeler
+1 yıl
Takipten çıkardım diye böyle yazmış yani
Güncellemeler
+1 yıl
Polise şikayet etsem mi hakaret suç
Böyle yazıp aynı dakika tekrar istek atmış bi de anında engelledim cevap vermeye değmez

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Terbiyesiz ahlaksiz ya nasıl denk geliyorsunzu bunlara👍🏻
Kanka sen yukardaki çöpe bak kendine zerre değer vermemiş gitmiş kadına küfreden ezik erkeğe yazmış İnsta profil resmimi almış beni ifşa edecekmiş felan burada yanlışlıkla o malın ismini İnsta 3 yere yazmış 2sini kapatmışım birini kapatamamışım diye
Terbiyesiz iyi etmissin de adam ifşa olmuş 😅
Hele yukarda amg diye bi ezik yazmış gereksiz gidip böyle aşağılık bi erkeğe ulaşmış felan kendi hayatı yok o kadar tipsiz demek ki
“Nerden buluyorsunuz böylelerini?”ne saçma bir soru ya sizin aranızdan birileri işte Türk kızları Türk kızları azıcık kendinize bakın hemen bir küfür itici sinirli ağzı bozuk kıllı orman kaçkınları
Türk kızlarına kurban olsunlar rus kızları gibi yırtık ve ucuz değiliz
Aynen öyle her şey güzellik değil ki off hem sanki kendileri çok yakışıklı gerçekten bazı gençler hariç ortalıkta yakışıklı falan yok
Yakışıklı olmayan erkekler bunu söylüyor zaten kalitesiz lafları böyle Türk kızı felan derler
Aynen öyle Rus kızları onlara bakmaz zaten cidden sorun ettiğim bi şey değil ama ülkemin insanının onursuz duruşu üzücü
Kanka sorumu beğen arkadaş oluruz
Tamamdır knk 😄
Kanka neden diyorsun adama? :)
Meden demeyim hoşlanmadım
O zaman görüldü atsaydın yaptığın hoş değil ki :)
Ömerle konuştum bana küfür etti sen onu engellemişsin yazamıyor sana ulaşıcakmış en kısa sürede
Yalaan
Kaldır engelini yazsın sana
Konuştuğunun ssi at hizlirrsimdemn hadi
Kirazli isimli üye yalan mı konuşacağım kaldırsan engelini sana yazacak oğlan? KS dm kutunda kapalı
Dua et postegro çalışmıyor sadece profilini ss aldım neyse afişe etmek için yeterli :)
Ezik😅Sen karıyla uğraşırsan sana erkek değil derler. Bana durduk yere küfür eden ezik erkeği nedne düşünüyorsun sen zaten cezayı hak ediyor polise versem tazminat ödemek zorunda
Git ver umrunda değil çocuğun neyse olan sana oldu :)
Bana ne olabilir ki? Sen eğer bi kadınl uğraşırsan ib-ne olursun
Ulan ne olursam olayım oğlan rezil olduysa sende rezil olacaksın bekle ve gör :)
Değersiz ezik kendi hayatı yok kadına küfür edebilecek kadar mal ve ezik erkeği savunuyor lan seni doğuran anneye yazık be gereksiz erkek erkek misin ki midemi bulandırma polise verip fakir başını çok ağrıtırım ib-ne defol ezik seni annen bile sevmez
İstediğin yere ver bu mesajlarını da ona attım o senel özel ilgilenecekmiş artık bu saatten sonra sen düşün. Demek parası yok diye görüldü ha :D
Parasız erkek gereksiz erkek. Parası olan hiçbir erkle senin gibi ezik olmaz. Erkek erkeğe kavga eder kadınla kadın gibi uğraşmaz
Lütfen o ib-ne poponu yırt da iyice kendini ezik hisset çapsız
İstediğini söyle umrumda değil :) Hadi görüşürüz canım sen zaten bana ulaşmak zorunda kalacaksın :) Bayy
Daha konuşuyor ezik ya😅Benimle uğraşırsan kendini ezik hissedeceksin
İşte bu yüzden parasız erkek gereksiz erkek. Azcık paran olsaydı annen baban senden utanmazdı sen de bu kadar değersiz hissetmezdin kendini.