Erkekler hasta olan hanımlarından neden hizmet bekler evli erkekler neden kendi karnını doyuracak kadar becerikli değil?

Günlerdir hastayım halim yok kustum titredim yorgana sarıldım

Eşim merhamet etti ama merhameti bir gün sürdü hastaneye acile götürdü sirkeli ılık suyla yıkadı beni ama neden merhameti kısacık sürdü

İlaçlarımı kullanıyorum hastaneye gittiğimde iğne de yaptılar hala iyileşemedim ferim yok

Pazar günü gittik doktora dün yemek bekledi benden ne olur iftar yemeğini kendin yapsan burnum tıkalı ama burun akıntım var iştahım yok yemek yiyemiyorum üşüye üşüye titreye titreye yemek yaptım hasta halimle yemeği önüne getirmemi bekliyor önüne yemek gelmezse yemek yemiyor şu halimde hizmet bekliyor benden

Erkeklerin merhameti neden bir gün sürüyor sahurada kalkamadım kendi kalksada kendine sahur için hiçbir şey hazırlamamış bir tostda mı yapamaz insan kendine

Şu halimle sahura kalkıp kendisine birseyler hazırlamamı bekliyor dün mutfağıda toplamadı bu kadar mı zor

Mutfağı toplamasını geçtim kendi karnını doyurabilse sahur yapmadan oruç tuttu

Herşeyi benim görevim olarak görüyor bulaşıkları toplamıyor çünkü ona göre bu benim görevim hasta olmama rağmen önüne yemek getirmemi bekliyor çünkü bu benim görevim ona göre böyle ya hastayım üşüye üşüye yemek yaptım ya sahura kalkmadım diye sinirlendi

Dün çocuğu gece tuvalete götürdü bana g erizekalı dedi uykumu alamıyorum dedi çocuğumu her gece ben tuvalete götürüyordum bu gece böyle oldu sadece çocuğumda beni kaldırmadı normalde hep beni kaldırırdı çünkü çocuk hasta olduğumu görüyor

Erkeklerin merhameti neden birgün sürer

Eşimden iyice soğudum ona güvenmekle hata yaptım o dengesizin sevgisine güvenmekle hata yaptım eşim fesat dengesiz bir adam fesat çünkü hasta olduğumu gördüğü halde hizmet bekliyor

beceriksiz bir adam eşim kendi karnını doyuramıyor tost yapmayı krep yapmayı bilir ama önüne gelecek o yemek hasta olduğumu görüyor bulaşıkları toplamıyor mutfağı dağınık bırakıyor sofrayı toplarken söylenerek soflanarak topladı bulaşıkları öyle attı mutfağa

O adamdan biktim bir daha güvenmeyecem ona dengesiz fesat

Erkekler neden böyle erkeklerin merhameti neden birgün sürüyor anlamıyorum

Erkekler hasta olan hanımlarından neden hizmet bekler evli erkekler neden kendi karnını doyuracak kadar becerikli değil?