• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Saç Bakım

Erkekler neden kadınlar kadar bakım yapmıyor?

CoffeeHeaven
CoffeeHeaven Takip Et
FenomenYoda Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
79
Yapay Zekaya Sor
Özellikle saç konusunda kadınlar birçok ürün kullanıyor. Erkekler için kutu üzerinde şampuan yazması yeterli oluyor :D Sizce erkekler üşengeç mi?
Şampuan Soruları Şampuan Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    +1 yıl

Bakım derken keske acabılseydınız. Ancak ben fazla önyargılı bır cümle olarak algıladım neden dersenız mısal ben saclarımı kazıyorum sampuanlık bır işim yoktur ancak her sabah duş alır cıkarım akşamda gelınce yıne dusumu alırım. Jılet gıbı gıyınırım bekar olmama ragmen parfum sıkmadan yatmam ve cevremdekı erkeklerın coguda aşa yukarı bu normlardadır. Sızın yasadıgınız yerı bılmıyorum ancak ben sızın tarıfınızdekı modellerı daha cok getto semtlerde goruyorum haftada bır duş alıp saclara röfle cekıp kuafıorden cıkmayan 1 kutu jole max sürmus pıyasada gezınen modeller cok. Fakat tarafsız gözlemım erkeklerın daha bakımlı oldugu yönde zıra kadınarda bakım adına cok fazla detay var bırısını atlarsanız butunu bozar erkeklerde oyle bır sey yok bız 3-5 gun tras bıle olamasak kırlı sakal dıye yıne gıderı var. Ama kadınların durumlarını tek tek yazmaya gerek yok yuz agdası kol bacak vs derken bunları gunu gunune yapan kadın saysı kactır sızce. Fınalde bizim ısımız daha sade ve kolay ve gunumuz erkeklerı cıdden oldukca bakımlıdır evet kadınlar gıbı manıkur pedıkure pek sıcak bakmayabılırız en azından ben bakmıyorum ama kısısel bakımda kadınların cok onundeyız bence ;)

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MuratBeyGelmis
    MuratBeyGelmis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Erkeğin belirli konular da gerçekten bakımlı olması gerekir. Bunlar kıl almadı diye pis gözüyle bakılmalılı çünkü kadın ne yapıyor ise erkeğin yapma zorunluluğu yoktur. Lakin temel temizlikten sonra ki yapılan temiz olma durumu detaya ve kişinin zevkine göre değişir. Örneğin ben yazın vücut kıllarımı alırım ama kışın kısmen alırım. Bir sonra ki husus ise karşı cins ile birlikte olma zamanın da yapılan temizlik vardır. Bu da yine iki kişinin arasında ki kabullenme duruma bağlıdır. Ama lütfen kadın veya erkek de olsanız deodorantın icadından haberiniz olsun arkadaşlar :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sizin gibi kafamıza 10 adet malzeme , boya vs kimyasal maddeler kullanmadığımız için , Kuaföre gidip saç uçlarının kırıklarını aldırmadığımız için mi bakımsız olup cinsiyetçilik yapıyorsunuz burada. Sizin gibi kimyasallara bulanmaktansa sabaj akşam duş alır , kafamı defne sabunuyla yıkar , dışarı çıkarken deodarantımı sıkar dişimi fırçalar çıkarım. Sizin gibi kimyasal maynaqı olmaktan iyidir bu şekilde bakımsız olmak. Ha şunu da söyleyim erkeklerin bu kadar uzun saç bıraklmasının nedeni sizin bu şekilde istiyor olmanızdan kaynaklanıyor.

0
    0 Yorumla
  • bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Genelleme yapma bence. Onları harcamayalım😁. Gerçekten kendine bakan hiç azımsanmayacak bir kitle var aslında...
    Ama şöyle de bir gerçek var ki; Onu aradığında, dip boyamı yaptırıyorum diyen bir erkek ya da Gratis’te saç- cilt bakım ürünlerinde indirim kovalayan feminen bir erkek... bir Türk erkeği için fazla ters, en azından bana ters. Ben almayayım abi😁

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

69

Cevap

112

Cevap

• ÖmürlükDünyaa
    ÖmürlükDünyaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Ne kadar bakımsız erkek varsa bir o kadar bakımsız kadınlar vardır. Fakat şu bir gerçekki kadınların bakım anlayışı bir garip, çok tanıyorum etrafımdakileri, bakımlıyım diyolar, süsü, makyajı yerinde ama bir elini yıkamayı, bir banyo yapmayı bilmeyen de var, haftada 4 gün banyo yapmayla bakımlı olunmaz veya bir kıyafeti 3 4 kez yıkamadan giyilirse bu bakım olmaz ki erkeklerin bakımlıları, bakımlıyım diyerek laf kalabalığı yapan kadınlardan daha bakımlı bu bir gerçek, biliyorum ya, adam yedek kıyafet getiriyor, yedek ayakkabı getiriyor, kremler, saç spreyleri, deodorantlar ooooooooo hele şu istenmeyen tüy muhabbetlerinden bahsetmiyorum ki kadınlardan daha güzel kaşlara sahip erkekler var😂😂😂 daha ne diyim

4
    2 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@ÖmürlükDünyaa İşte iyi gözlemci tarafsız zekı bır kız senı direk Bilge kategorısıne transfer ettım ;)

Yorumla
    • ÖmürlükDünyaa
      ÖmürlükDünyaa
      +1 yıl

@korman teşekkürlerrrrr🌹🌹

Yorumla
  • zehrasedagelen
    zehrasedagelen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

bir çok erkek bakımlı zaten bakımsız görmedim henüz şampuan haricinde ne kullanılabilir ki saça başka sürekli kestiriyorlar zaten düzenli tıraş da bakım bana göre kadınların tüyleri erkeklere göre çok çok fazla çıkıyor almadan olmuyor çoğu erkek de alıyor zaten tırnakları uzun olan erkek görmedim bakım oje değil tırnak için! Günde 2den fazla duş alan erkekler var biz kızlar genelde üşemiyoruz gün de 1 kez alsak bile yetiyor çoğumuz adına parfüm kullanmayan vücut jeli kullanmayan erkek görmedim henüz hepsi aşırı titiz bu konuda bana göre bakımsız erkek elini yıkamayan tıraş olmayan uzun saçlı sakallı erkeklere deniyor erkek yani kızlar gibi süslü olmasını beklemek saçmalık.

2
    7 Yorumla
    • Duru4455
      Duru4455
      +1 yıl

Ne geri kafalısıj uz saça sakala bakımsız dedin kızların çoğu bakımsız ozaman onlardaki artık saça sakala bipe karışıyorlar nasıl insanlık bu

Yorumla
    • zehrasedagelen
      zehrasedagelen
      +1 yıl

Geri kafalılıkla ne alakası var herkesin kendi düşüncesi pislik topluyor o erkeklerin kıl kökü bir bok bildiğiniz yok konuşuyorsunuz

Yorumla
    • Duru4455
      Duru4455
      +1 yıl

Seninki hiç toplamıyor zaten, kendi düşüncen uzun saçlı erkeklerin bakımsız olduğu olamaz kusura bakma ozaman bende ağzı olan kadınlar bakımsızdır falan diyeyim, kendi saçma fikirlerini dile getirmek istiyorsan hoşuma gitmiyot demen yeterli sen dedin diye bakımsız olmayacak zaten.

Yorumla
    • zehrasedagelen
      zehrasedagelen
      +1 yıl

Toplamıyor demedim zaten sayın arkadaşım temizlemesi zor yani saçı sakalı uzattı diye bir erkek bakımlı sayılmıyor onu anlatmaya çalışıyorum kısa saçlı sakalsız erkekler de bakımlı bakım uzun saçlı olmak veya sakallı olmak değil bunu anlatmaya çalışıyorum ama IQn 2 falan olunca tabi anlamak güç oluyo

Yorumla
    • Duru4455
      Duru4455
      +1 yıl

Baya boş yapmışsın bir dediğin bir dediğin ile çelişiyor uzatma kes

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@zehrasedagelen Aşa yukarı benım fıkrıme yakın bır acıklama yapmssın bende aynı dusuncdeyım sıtede sızın gıbı donanımlı realıst kızları görmek cıdden benı şashsen sevındrıyor güzel acıklaman için hemcınslerım adına tesekkur ederım;)

Yorumla
    • zehrasedagelen
      zehrasedagelen
      +1 yıl

Rica ederim beni anlayan birinin çıkması hoşuma gitti

Yorumla
  • Çıldırtanerkek
    Çıldırtanerkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Başka tavsiyesi olan varsa cevaplayabilirmi lütfen. Benim için Bakımlıdan kasıt şöyle saçlarıma dikkat ederim dermatit olduğu için geneld ekepekli görünürdü kontrol altına aldım bazn çoğalsada olabildiğince çok düzgnce tarar dışardayken bir sprey atarm deodorantı parfümü var kıyafet konusunda hergün ayrı birşey giymeye dikkat ediyorum mesele trz veya zenginlik değil temizlik onuda bekirtiyim. Tırnakların uzun olmaması ve saçların düzenli kuaföre gitmesi. Dişler hergün fırçalıyorum zaten. Son zamanlarda biraz hastalık derecesinde sivilce mevzum var onuda ağır ve zor geçecek 6 aylık bir süreçle halletmeye çalışıyorum başka vereceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence bu erkeklerin uzerine yapismis bir yanlis algı benim etrafımdaki çoğu erkek benden bakımlı valla Hahhaha kadinlarin saçları uzun olduğu icin ve surekli boya maşa gibi islem gördüğü icin daha fazla bakim gerekiyor bence kadınlar makyaj yaptigi için kalinti kalmasın diye bir sürü temizleyici kullanıyorlar ama erkekler bu sebepten daha az kullanıyor yani demek istediğim farklılıklardan dolayı kadınların ürünü daha fazla olabiliyor ama bakimsiz erkek bakimli erkek bakimsiz kadın bakimli kadin yoktur bence bakımsız insan ve bakımlı insan vardır oyle iste amaaan

0
    0 Yorumla
  • Senembalcı42
    Senembalcı42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Kadınlar görünüşe önem verdikleri icin bakımıda erkeklerden fazla yapıyor ve Kadın dükkana ruj almaya giriyor keremle dış fırcasıyla vicud bakım ürünleriyle sac masekleriyle dükkandan cıkıyor :)
    Bu yüzdende bakımını yapıyor

Bir erkeğin bakımı bana göre duş alması dışlerini fırcalaması sakal traş yapması yeterli. Bacağının kıllarını alan erkeğe ben erkek derken 10 kez düşünürüm itici geliyo bana.

2
    0 Yorumla
  • BuBirRüya
    BuBirRüya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Benim kadar bakımlı olan erkekler ironik geliyo iki baciii takolorozz 😂🤣
    **
    Erkeklere tüyo veriyim:

1. Ter korkmayın deodorant parfum kullanin

2. Kirli saç sakal olsun, vücut kıllarına dokunmayın vahşi ve çekici duruyo 😝 (genital ve koltuk altı kıllarını komple alabilirsiniz, serbest)

3. Kılık kıyafet pazar malı bile olsa umursamam; temiz olması önemli ;)

1
    1 Yorumla
    • byzsa
      byzsa
      +1 yıl

Davetın için teşekkürler

Yorumla
  • Lavinia_snm
    Lavinia_snm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 84%
    +1 yıl

beden işçiliği diye bir şey var duşa zor atıyorlar kendilerini yorgunluktan ölüyorlar, onlar da kişisel bakımlarını yapıp geçsinler maniküre gitmesinler bir zahmet... bir de birilerinin sürekli onlara bakmasına alışmış bir kesim var anneleri ergenliğe kadar duşlarını aldırmış tırnaklarını kesmiş atletlerini değiştirmiş.. alışmamış belde don durmuyor tabii.. çoraplarını çıkardıktan sonra koklamadan sepete atanını görürsek nikahı basıcaz 🤪

1
    0 Yorumla
  • jön-türk
    jön-türk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 93%
    +1 yıl

Alakası yok, erkek saç ve vücut yapısı anatomisi sebebi ile çok narin dokulara sahip değildir. Biz saçlarımıza saç kremi sürmeyiz, buna gerek yoktur. Nemlendirici kullanmayız, boya sürüp saçlarımızı yıpratmadığımızdan saçımıza ekstra bir ilgi gerekmez. Ama bu demek değildirki erkek bakımsızdır. İhtiyacımızdan fazlasını vücudumuza sürmeyiz.

Delikanlı adam bakım mı yapar? Argümanı eskide kaldı. Her birey topluma iyi görünmek zorundadır.

0
    0 Yorumla
  • bensherlock
    bensherlock Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Beni daha çok bakım yapmamaları değil yapmadıkları halde flört edecek kişilerin full bakımlı olmasını istiyolar. Şaka gibiler lan kurt adam gibi geziyo ortada kızın sarı kıllarına laf ediyo fjvnfnfgghb

5
    0 Yorumla
  • KırgınBadboy
    KırgınBadboy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlarımızında bakım yapanı var ya da yok erkeğinde aynı şekilde kişiden kişiye değişir genelleme olarak bakarsak tabikide kadınlar daha çok bakım yapar ama erkek de bakımlı olmalı sonuçta kokusu, giyinişi, saç şekli, yüz el ayak zaten olmazsa leş gibi oluyoruz çünkü ben kendime bakıyorum 8 çeşit bakım ürünüm var saç spreyi den tut küçük el ağdasına kadar 🙂Linç yemem inşallah erkeklerden

0
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaR
    iSLaNDBaZaR Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 32%
    +1 yıl

Bakım demek maddiyat demek. Askeri ücretin 2300 tl olduğu ev kirasının minumum 1000 tl olduğu bu ülkede sizce erkekler nasil bakim yapsin.. helede evlendikten sonra.. millet 2. Ek iş arıyor hafta sonu geceleri. Bu ülkede hala emekli kesimi çalışmaya devam ediyorken. Biraz gerçeklere dönün çıkın hayal dunyasindan

0
    0 Yorumla
  • sessizlikci
    sessizlikci Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Kızların hepsi erkekler bakımlı olmalı demiş. Size ne pardon da? Biz kadınlar şöyle olmalı böyle olmalı dediğimiz de laf ağzımıza tıkılıyor da siz nasıl aynı hakkı kendinizde görüyorsunuz?

Sizin için yaşamıyoruz. Muhtemelen milyonlarcamız sizin sevgiliniz, eşiniz değiliz. Kapayın ağzınızı o yüzden.

0
    8 Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

Kadınlarda sizin için yaşamıyoruz ama malesef herkes dış görünüşe önem veriyor özellikle erkekler kızlara karşı

Yorumla
    • sessizlikci
      sessizlikci
      +1 yıl

@Mavitüylükelebek Eee kadınların bizim için yaşamadığını feminaziler zaten her platformda belli ediyor.

Bakımlı olmak zorunda değiliz. Kendimizi size sevdirmek zorunda değiliz. Beğendirmek hiç değiliz. Öyle tepeden tepeden erkek bakımlı olmalı denmesi sadece sinir bozuyor.

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

O zaman toplumdaki algıyı yıkmak için çaba göster

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

Anca herkes bıt bıt ediyor başka bişey yok kadınlarda erkeklerde

Yorumla
    • sessizlikci
      sessizlikci
      +1 yıl

@Mavitüylükelebek Niye göstereyim? Ben tepki gösterdim “ erkek balımlı olmalı rerere rörörö “ retoriğine. Had hudud aşıldı mı sinirleniyorum çünkü. Arkası umurumda değil. Feminaziler zaman kaybetsin onunla.

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

İyi maskülist Allah kolaylık versin

Yorumla
    • sessizlikci
      sessizlikci
      +1 yıl

@Mavitüylükelebek Sana da feminazi.

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

Ne feministim nede feminaz nasıl yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar

Yorumla
  • BackEagle
    BackEagle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl

Bence yanlış düşünce işte size gençliğim den bir Yorumlar sizin bazen çok yorgunluk dan kendime bakım yapamıyorum ama genel de bakım yaparım 😊😊😊

Erkekler neden kadınlar kadar bakım yapmıyor?Erkekler neden kadınlar kadar bakım yapmıyor?
    0
    0 Yorumla
  • Kaanf
    Kaanf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Açık konuşmak gerekirse sakallarımı almam vücudumun bazı bölgeleri tüy dökücü kremle almam bkz: göğüs koltuk altı genital bölge arada sırada kol bundan dolayı top damgası yiyorum ama pek umursamıyorum manitam olduğu zaman ilerdeki aşamalarda sorun yaşamıyorum çünkü temiz olduğum için :))

0
    0 Yorumla
  • Posta-Guvercini34
    Posta-Guvercini34 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Saçım için 2 çeşit şampuan kullanıyorum. Vücut içinde öyle Losyonlarım sırayla dizili her bölgeme ayrı krem kullanıyorum. Tırnak uzatmam. Diş sağlığıma Dikkat ederim 15 günde bir saç traşımı olurum. Fazla tüyleri aldırırım. Bu kadar şeye rağmen halen bakımsızsak daha ne diyim 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bakım yaparsa dışlanacağı dalga geçileceği korkusu
    Bakım ürünü almaya utanması
    Hangi bakım ürününü nasıl kullanacağını bilmemesi
    "Bakım yapsam bile nolucak" zihniyeti. (erkeklerde bakım pek işe yaramaz)
    Hepsi halı ve geçerli sebepler. Ben eskiden menlendirici bile kullanmazdım, şimdi bütün param bu ürünlere gidiyo

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadın olun da erkeğinizi kendine bakması noktasında yola getirin. Ha! bakımdan kastın mesela diş fırçalamak değildir diye düşünüyorum. O herkesin kendi sağlığın içindir. Öyle temel şeyleri demiyorum. zaten onu yapmayan da artık... neyse uzatmayayım. Ama Ekstraya giren bakımı erkek ancak bir kadın için yapar. Onu da esaslı bir kadın usulünce Şöyle şöyle yap diye söylemeden erkeğine yapdırtır.

0
    0 Yorumla
  • Ahmetbey-len
    Ahmetbey-len Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl

Okadar kimyasalı saçınıza yedirmeyi akıllıca bulmuyoruz. Pes dedirtecek şekilde de bunu bizim üşengeçliğimize bağladınız ya allah akıl fikir versin :) ben şampuan bile kullanmıyorum. Doğal sabun dışında kullanmam.

1
    0 Yorumla
  • dimixx
    dimixx Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 39%
    +1 yıl

bence 2 neden var. birincisi üşengeç evet.
    ikincisi, erkek adam kıllı olur, erkek adam saçı kısa olur, erkek adam, sakallı olur vs. gibi saçma sapan görüşler ve bu görüşlere kendini inanlar yüzünden bakımsız ve pis oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • Bis3svar
    Bis3svar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Ne alakası var ulan canım aveller biz erkekler sizin gibi saçımıza her boku uygulamıyoruz, onun için şahsım için sadece sabun yeterli oluyor ama siz yeri geldigi zaman köpek boku bile sürüyorsunuz çünkü kulaktan duyma şeyleri hemen uyguluyorsunuz

0
    1 Yorumla
    • Bis3svar
      Bis3svar
      +1 yıl

O canım kelimesi şiddetli küfür içerir

Yorumla
  • polliiyana
    polliiyana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

O erkekten erkeğe değişir en basiti saç demişsin durulayıcı jelim şampuanım saç kremi kabarmasını engellesin ve krem dökmesin die maskesi var ondan sonra ise saç yağı kullanıyorum bu erkekten erkeğe değişen bir olay

0
    0 Yorumla
  • мᴀsᴛᴇʀ
    мᴀsᴛᴇʀ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Ne yapsınlar makyaj mı yapsınlar rimel ruj oje mi sürsünler? onlar doğal halleri ile güzeller yakışıklılar saç sakal traşı onlara yeterli.

3
    0 Yorumla
  • minyon33
    minyon33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç o kadar bakımsızını görmedim kadınlar çıtayı zorluyor ırkını değiştiren bile gördüm kendi cinsimde estetik vs şimdi erkekler de çok bakımı kadınlar ile yarışamazlar diye düşünüyorum 🤨

1
    0 Yorumla
  • aycaakayahan1
    aycaakayahan1 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Benciller çünkü🙂 kadın çocuk doğursa bile fit ve bakımlı olsun isterlerken, kendileri spor yapıp şık giyinerek sevgililerine/karılarına hoş görünme derdinde değiller.

1
    3 Yorumla
    • asistant
      asistant
      +1 yıl

Diyosun

Yorumla
    • sensiz-olmuyor
      sensiz-olmuyor
      +1 yıl

Erkeklerde cinsellik tamamen görsellikten ibaret olduğu için kadınların bakımlı olmasını isterler. Buna parelel kadınlarda boşuna bakımlı olmuyorlar sonucta erkeği etkileme isteği var.

Yorumla
    • aycaakayahan1
      aycaakayahan1
      +1 yıl

Ne alaka? Erkekler onca kas yapıp kuaföre giderken adı "kadına karşı beğenilme isteği olmuyor da, kadınlar kendine bakınca neden "erkeklere karşı beğenilme isteği" oluyor? Boş yapmışsın. Üstelik tek boşalabilen canlı erkek değildir, erkeğin de kadını etkilemesi lazım. Aksini düşünen çomar ve bencildir. NET..

Yorumla
  • ρнσєηιχ_
    ρнσєηιχ_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Siz saç tipinize göre alsanız ne oluyor ki ne boyası eksik ne fönü.. Bizden daha çok yıpratıyorsunuz saçı tek karlı çıkan saç bakım ürünü satan firmalar oluyor sayenizde.

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

dişlerini bile fırçalamıyorlar wcden çıkarken ellerini bile sabunlamıyorlar bilemiyorum ama temiz erkek çok nadir

2
    0 Yorumla
  • jwjsj
    jwjsj Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben bir kadın olarak erkek kadın diye ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum bazı erkekler bakım yapar bazıları yapmaz bazı kadınlar bakım yapar bazıları yapmaz tercih meselesi herkesin kendi kararı kendi hayatı kimseyi sen niye bakım yapmıyorsun niye yargılayamayız.

0
    0 Yorumla
  • kubrahilal35
    kubrahilal35 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

evet ya neden erkekler biz kadınlar kadar bakım yapmıyorlar kişisel temizliklerine o kadar önem vermiyorlar onu bende merak ediyorum doğrusu

0
    0 Yorumla
  • 58cesur24
    58cesur24 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl

Çünkü hemcinslerim begenip adim atıyo iliskilerde. Kadinlarda begenilipte birinin gelip adim atmasi icin bakim yapiyo ve bu durumdan dolayida aliskanlik haline geliyo tabi kadinlarda.

0
    0 Yorumla
  • yalnizlarrrrihtimi
    yalnizlarrrrihtimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

fabrikada çalıştığı yağlanacak diye. sonra hep kuaföre para mı verecek. veriyor 30 lirayı abi kestir. kısa olsun en güzel bakım erkeklerin kısa saçlı olmasıdır.

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

Erkekler kadınlar gibi bakım yaparsa sperm üretemez ondan sonra dalga geçersiniz erkek müsveddesi diye erkek olması gerektiği kadar bakımlı olmalı fazlası fazla

0
    1 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

2 günde bir duş ayda bir saç sakal traşıdır birde nemlendirici kullanır en fazla erkeğin bakımı budur ne yapacakki başka

Yorumla
  • nebileyimurfalide
    nebileyimurfalide Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 93%
    +1 yıl

kendi adıma söyleyeyim bakımlı olmayı çok seviyorum ama sürekliliğim yok 2 gün saçımı tarasam üçüncü gün ama bu gün taramasan ne olacak diyip bakıma ara varmış oluyorum

0
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı.

erkekler kısa kolay zaman kaybetmeden yapabiliyor erkekler belki daha fazla yapıyor ama kadınlar zaman para ve gösterişte erkeklerden fazla görüntü veriyor

0
    0 Yorumla
  • Bugraaltas
    Bugraaltas Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Erkeklerin saçları kısa bir kere, 3 numara kullanan da var orta boy olan da.
    Kızların saçları özeldir, bakım ister güzel parlaması ışıl ışıl olması lazım. 😂

0
    0 Yorumla
  • SiriusABab
    SiriusABab Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü erkekler dış güzelliğe kadınlarsa sözlere kanıyor karşı cinste. Doğal olarak da bakım ihtiyacı hissetmiyor olabilirler ama istisnalar her zaman vardır ve bence bakımlı erkek 1-0 öndedir.

0
    0 Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

ama bu saçların uzunluğu ile orantılı bir durum ki.. üni yıllarımda saçlarım uzunken ben de mecburen bakım takviyesi yapıyordum ;)
    sen de kısalt saçlarını biz kadar aynı şampuanı kullanalım :)

0
    0 Yorumla
  • ZarifHatun_
    ZarifHatun_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Bazı erkekler kadınlardan daha çok bakımlı. Kim demiş erkekler bakım yapmıyor diye 🙂

3
    1 Yorumla
    • MrSelim
      MrSelim
      +1 yıl

Sonunda fark eden birisi 🤲 teşekkür ederiz

Yorumla
  • Varol26
    Varol26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Maymundan geldiğimiz ve evrim tablosunda maymunlar erkek olarak gösterildiği için?

3
    0 Yorumla
  • liliaaaa
    liliaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Tabi istisnalar da var. Benim kuzenim tam bir bakim manyağı. Ben asla onun kadar bakım yapmıyorum ama bakım herkese yakışan birşey:)

1
    0 Yorumla
  • Lilly133
    Lilly133 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Türk erkeği bakımlı değil. Ben bakım yapan az gördüm. Onlara göre bu top olmak.. veya light erkek olmak

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Kısa saç kullanırım taranmış saç sevmem yıkar çıkarım belki biraz krem birazda jöleee bidakka ya bakım sayırmı şimdi bunlar

1
    0 Yorumla
  • Zeytinlibörek46
    Zeytinlibörek46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 64%
    +1 yıl

Kendine bakan erkekte var benimkisi bakiyor vallaha

2
    0 Yorumla
  • sesnila
    sesnila Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 46%
    +1 yıl

Yetiştirilme şekliyle ve etrafında gördüğü örneklerle alakalı bence.

2
    0 Yorumla
  • dkdkdkde
    dkdkdkde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

Hiçte bile kişilik meselesi kadınların hepsinden daha temizimdir kalınımı basarım isteyenle tartışmaya hazırım

0
    0 Yorumla
  • orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    +1 yıl

Abartmıyor desek daha mı doğru olur sanki?
    Ama özellikle evlendikten sonra salanlar var o da doğru.

0
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴄʜᴇᴍist
    ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Çünkü Kadınlar insanoğlunun bir üst versiyonu daha çok bakım istiyor daha çok uğraş ve takıntılı olmaları da cabası

0
    0 Yorumla
  • _siyahdeniz_
    _siyahdeniz_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Bize göre de Türk kızları pek bakımlı gelmiyor bilemiyorum ama evet oranla bakımsız erkek daha fazla, ben dikkat ederim kendime şahsen

0
    0 Yorumla
  • murat18m1
    murat18m1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu fıtrarttan gelir kadında süslenme duygusu begenilme duygusu erkege kiyasla daha baskindir Allahın yaradılişından gelmektedir bu

0
    0 Yorumla
  • aysenaisaprinces
    aysenaisaprinces Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Çunku kadinlar diş gorunuşe onem vermiyor sadece sevilmek istiyorlar. Bu yuzden ağzi iyi laf yapan at hirsizi tipli erkeklerle birlikte çoğu…Erkekler ise sevmeye gerek duymadan gorunuşunden hoşlandiği kadinlarla birlikte olabilirler

3
    3 Yorumla
    • sensiz-olmuyor
      sensiz-olmuyor
      +1 yıl

Bir kadın sevmediği biriyle birlikte olamaz ama bir erkek sevmediği bir çok kadınla birlikte olabilir. Kadınlar tek eş ister ama erkekler çok eş olmasını isterler.

Yorumla
    • aysenaisaprinces
      aysenaisaprinces
      +1 yıl

O yuzden erkekler delikanliliği kadinlardan oğrenmeli😊

Yorumla
    • sensiz-olmuyor
      sensiz-olmuyor
      +1 yıl

Kadın izin vermediği müddetçe hiç bir şey olmaz. Her şey kadınla başlar kadınla biter.

Yorumla
  • huriyedurust
    huriyedurust Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Dozunda bakımlı olmalı mesela abuk subuk giyinen makyaj yapan erkekler ilgimi çekmez.

2
    3 Yorumla
    • aliali1926
      aliali1926
      +1 yıl

Makyaj yapan erkege erkekmi denir

Yorumla
    • huriyedurust
      huriyedurust
      +1 yıl

@aliali1926 Yapan var ama kaşını saçını boyuyan kalem süren O kadar sevmem hijyen olması yeterli

Yorumla
    • aliali1926
      aliali1926
      +1 yıl

Tabi cani. Temiz olsa yeterli ne o nakyaj falan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bakımlı olmaları gerekir yani her iki taraf içinde geçerli bu tabi ama mesela kadınlar bakımı abartırken bir şey denmez, erkekler abarttığı zaman tabiri güzel olmayan kelimlere maruz kalıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl

.

Asla kimyasal ürünler kullanmıyorum.

Temiz olması yeterli.

.

1
    0 Yorumla
  • Kimbukimberly
    Kimbukimberly Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Genelleme yapmak gereksiz kadınlardan daha bakımlı erkekler var.

1
    0 Yorumla
  • Birküçüksincap
    Birküçüksincap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

Erkeklerin de kadınlar kadar bakımına özen göstermeli

1
    0 Yorumla
  • the_StarryNight
    the_StarryNight Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü erkekler gördüklerini kadınlar duyduklarını sever

1
    0 Yorumla
  • bavullardolusuhuzur
    bavullardolusuhuzur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

İhtiyacımız yok Çünkü, biz her türlü şekiliz bacım😉😁

0
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Bakım yapıyorum şahsen ama tabii ki bir kadının bakımı kadar yoğun değil.

0
    0 Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Erkeklerden de bakım yapan var. Hatta manikür bile yaptıran var 🌺

0
    0 Yorumla
  • servetansin
    servetansin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Yoo aslında tercih meselesi
    Yoksa erkeklerde de çok yapan var artık 🙂👍

0
    0 Yorumla
  • KürşattTarıkk
    KürşattTarıkk Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Güzel soru. Ama erkeklerin kadınlar kadar bakıma ihtiyacı yoktur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Erkekler neden kadınlar kadar bakım yapmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden , Erkekler kadınlara gerektiğinden fazla önem vermiyor mu? 4 cevap verildi
Erkeklerin bakım yapması neden feminenmiş gibi algılanıyor? 66 cevap verildi
Neden erkekler de kadınlar kadar bakımlı olamıyor? 9 cevap verildi
Erkekler de kadın gibi bakım yapmalı? 6 cevap verildi
Bazı erkekler neden bakımına özen göstermiyor? 6 cevap verildi
Neden erkekler kadınlar kadar talep görmüyor? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kime mükemmel kahvaltımdan ısmarlayayım?
  • 15 Haziran’da burçların gündemi: Aşk mı fırsat mı, sizi ne bekliyor? 🔮
  • Eski sevgiliniz “geri dönmek istiyorum” dese kabul eder miydiniz?
  • 2026 güzellik trendleri clean girl estetiğinden neden uzaklaşıyor? 🤍✨
  • Yaz kombinlerine Akdeniz havası: Cabana çizgilerini stiline taşır mısın? 🌊
  • Kendinize en çok güvendiğiniz en iyi yaptığınız yemek hangisi?
  • Kendinizde en sevdiğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
  • Netflix 2026’da yerli dizi yağmuruna hazır mıyız KScanlar? 🎬🇹🇷
  • Bazı kapıları kapattın mı, yoksa hâlâ birinin çalmasını mı bekliyorsun?
  • Saçlarına bakım yapmayan itici midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨