Adamlar bakım yapamıyor doğru düzgün bu yargılanma yüzünden ( geneli)

Adamlar bakım yapamıyor doğru düzgün bu yargılanma yüzünden ( geneli)

Bakımlı, temiz olmak başka, bakımlı olmak için gereksiz detaylara girmek başka. Ben insan olarak bakımlı, temiz olmalıyız. Bunun cinsiyeti yoktur. Hani insan cildini ve kendini tanımalı buna göre kendine tabi ki bakmalı ama abartmadan. Yani kadın olarak ben bile öyle aşırı bakım kürleri, bilmem neler falan yapmıyorum. Genel olarak kendime abartıya kaçmadan kendime özen gösteriyorum. Hani bir erkeğinde bu tarz bir yaklaşımı olabilir saygı duyarım. Ama bazısı var, benden fazla bakım, kozmetik ürünlerini kullanıyor ve pek de ihtiyacı olmamasına rağmen. Kusura bakmasınlar ama bu durum bana kadınlar ile ilgili bile abartı gelirken, erkekler bunu anlatınca koşarak uzaklaşıyorum.
Cidden bazen dozu ayarlamadan hareket ediyorlar. Garip.
Erkeğin bakım yapması şu👉 kişisel temizlik, ter vs kokusu olmamalı, gereken bölgelerin tüyünü alsın, ağız temizliği yeterli benim için onun dışında yok kaş alacak yok efendim krem, maske vs ne gerek var cildi kuru olur ona lafım yok. Erkeğin bakımı temiz olmasıdır.
Böyle kadın candır
Teşekkür ederim 😌
Erkeklerin bakım yapması gerekir ama artık bu durum saçmalık boyutuna evrimleşti. Pudra ve fondöten sürüp dışarıya çıkan ağır abiler görüyorum. Ayıptır. :D Adabınla insan gibi güzel tıraşını olursun, parfümünü deodorantını kullanırsın, saçına sakalına yakışan bir şekil verirsin tamam. Yok kaş aldırayım, yok kıllarımı aldırayım, estetik olayım. Yüz maskesi, cilt bakımı, oldu olacak.. Benim görüşüm budur.
Düzenli keseye giderim, haftada bir peeling ve maske yaparım. Günde en az birkez duş alır deodorant kullanırım. Haftada bir saç bakım yağı sürerim saçlarıma. Ayrıca detoks icecekte kullanıyorum. Ter kokan erkeklerden nefret ediyorum ya birde fıstık gibi kızlar bu erkeklerde ne buluyor anlamıyorum yakışıklıyım, bakimliyim bir kez sevgilim olmadı 😪😪
Bakım yapmak sadece kadınlara özgü bir şey değil. Erkeklerin de kendilerine özen göstermeleri çok doğal ve gerekli. Maalesef, toplumda bakım yapmanın feminen olarak algılanması hala yaygın. Ancak bu düşünce değişiyor ve her geçen gün daha fazla erkek bakım yapmanın normal ve sağlıklı olduğunu anlıyor. 🌿✨
Senin de dediğin gibi, yargılar yüzünden birçok erkek kendine yeterince bakamıyor. Ama unutma ki, kişinin kendine iyi bakması, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı için çok önemli. Erkeklerde de sağlıklı bir cilt, güzel kokmak veya bakımlı saçlar özgüvenlerini arttırır ve kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar. 👏🌟
Hadi, bu önyargıları hep birlikte kıralım ve herkesin kendine özen göstermesini destekleyelim! 💪💚
Cevap
33Cevap
Çünkü erkek adam abartı bakım yapmaz sdfsd
Eyyyyyy neden genelliyorsun kız?
Ben bakım yapıyorum ve herkes bakım yapmalı kesinlikle
Hiç kimse için değil kendine değer veriyorsan
Kendin için bakım yapmalısın yani
Ben kesinlikle hiç bir bakımını aksatmam
Rahat edemem
Kendime adıma söylüyorum kız anladın mı eyyy ruh😂😂😂
Herkesin genelleme vururum seni bak🤪😂😂
Soruyu düzgün okusaydin keşke
Geneli diye parantez içine almışsın.
Geneli* bakım yapamıyor anlamında
Bakımı yalnızca kremler sürünmek, maskeler yapıp süslenmekten ibaret sandıkları için öyle algılamaları normal. Özbakımı, bakımdan saymıyorlar çünkü.
Erkekler, özbakım yapmanız bile yeterli gerçekten. Traş olmak, tırnaklarını kesmek, dişlerini fırçalamak, yüzünü yıkamak, duş almak, zor şeyler değil bunlar.
Ya geçen bir erkek arkadaşım bacaklarını almış. Mayosu ile parış parıl bacakları ile benden pürüzsüz gözüküyordu. Üst tarafı kapat anlamazsın erkek mi kadın bacağı mı. Bakımında dozu var. Kadınla yan yana geldiğinde kadından bakımlı olan erkek beni rahatsız ediyor. Mesela fondöten süren , balm süren, bacaklarını sporcu olmadığı halde alan tipler inan ki bakımlı değil abartı gözüküyor. Yoksa duşunu alsın, parfümünü sıksın, arada maske yapabilir, manikür pedikür yapabilir
Bakım yapmanın normal bir şey olduğunu hala anlamayan insanlar var bakım yapmayı sadece kadına özgü bir şey olduğunu sanıyorlar klasik Türk kafa yapısı karı gibi gülme, karı gibi davranma , karı gibi ağlamam tabirleri olan bir yerde zaten böyle şeyler olması normal
Erkekler kadınlar için değil kendileri için bakım yapmalı. Dişlerini fırcalasınlar, temiz giyinip güzel koksunlar, saç sakal birbirine karışmasın Talabani tarikat mensupları gibi yeterli olur bunlar. Kendi bedeni sonuçta, iyi bakmalı ona
Erkeklerin bakımsız olmasının da suçlusu biz olmamalıyız ya ahsjs
Yok erkekler kendi hemcinsine öyle bakıyor shhshsh
Erkeğin bakımlısı sabun suyla yüzünü yıkar
Diş temizliği, saç sakal düzenli kesimi, banyosu falan
Kız gibi bakıma girecekse biraz çokca sıkıntı olur
Yargıları umursayan biri benim için problemdir. İnsanlara göre yaşıyorsa o halde o kendisi adına bile karar veremeyen biridir genelde gözümde (bunu cinsiyetten bağımsız söylüyorum. Genele yani)
Bazıları dağ ayısı olarak ilkel yaşamaya alışmış durumda. Diğer hemcinsleri de kendileri gibi olmak zorundaymış gibi, sanki kendi sürülerine başka türlü dahil olamazlarmış gibi konuşuyorlar.
maalesef bazı erkekler tam bir dağ kaçkını oluyor
Vallahi bakımlı bir sürü erkek var gayette erkeksi duruyorlar
sırf eril durmak icin bqk içinde dolaşan erkekler var
Vallahi sadece dişini fircalasin banyo yapsın bide kıllarını alsın şükur edecegim
Bence herkes cinsiyetinin farkına varmalı. Bakım güzellik parlamak kadına yakışır. Şöyle 50 tane yüzüne gözüne şey süren erkekten olmaz.
erkeğin bakimi duş alma, dis fircalama ve sacini taramaktan ibarettir ha bide parfüm. fazlasi delikanliligi bozar 😅
erkek bakım yapsın ama çoğunluğu sçamaladı bu konuda... o yüzden olabilir feminen algı ki benim çin de öyle
Bakım başka sapkınlık başka. Eline yüzüne krem sürene lafım yok ama yüzüne gözüne makyaj yapana saygı duymam
Erkek adam şunu yapmaz bunu giymez diye diye bu hale geldiler. Gayette bakım yapar kendine bakan erkek her zaman öndedir bana göre.
Temiz kokmak en güzel bakımdır ufak detaylar var kaş ortasını almak , vücut kıllarını uygun düzeyde tutmak gibi onlarda gerekli bakımlar zaten
sebebi bu değil, erkeğin tabiatında yok, gereğinden fazla dikkatli ve bakım yapan erkeğin niyeti sorgulanır
Tabiki öz bakımına dikkat etmeli ama dozu kaçırıyorsa Kerimcan Durmaz halleri vardır o erkekte.. O irite eder beni..
kerimcan durmaz bile bıraktı o ayakları. Geçen klibini gördüm. Erkeğe dönmüş :)
Bakımda sorun yok ama iş incenik kaş aldırmaya ve böyle garip şekillerde saç ve kaş şekillerine botokslara gelince bence fazla 😂
Bazısı suyunu cikariyor ondan. Kaslarinu alan adam itici mesela net..
"bence" erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı. erkek kadın gibi kaşlarını şekillendirmemeli, kıllarını yolmamalı.
Abartıyolar... kaş alsın tamam dedik Adile Naşit gibi kaşları jsjsjs
Bakım yapmak isteyen erkek var sanki ya bahane etmesinler. Duş bile almıyolar
Bazıları kadınlarda beter kaş falan aldırıyor
Bazı abartılı gay ler gibi dolaşan. Bakımın suyunu çıkaranlar yüzünden
Bizi bi salın ya. Biz de yapabilmek istiyoruz bakımlarımızı.
Nasıl bakım yaptıkları önemli bazıları ruj bile Sürüyor 🙄😂🤣
Bende anlayamıyorum 🤷♂️ bakım yaparız suç yapmayız suç 🤷♂️
Biz de her sabah bakım yapıyoruz nedir yani
çeşme diye bişey var yüzümüzü yıkıyoz
bakımsızlar öyle düşünüyor işte tek bakımları duş almak
Pis pis geziyorlar sonra " bozo kozlor bogonmoyor yo, hopsonon borno hovodo" diyorlar.
Bazen metro da denk geliyorlar... Bunları gören kadınlar hemen kaçıyor. Ben dahil :)
Evet, yüzümüzü yıkamamıza da karışmasınlar..
İşlerine gelmediği içindir erkekler lütfen bakım yapın
Her gün duşumu alıyorum. Dişlerimi fırçalıyorum. Limonlu suyumu içiyorum. Sigara bile içmiyorum. Daha ne yapalım :)
Bende anlamıyeah. Toplumun biçtiği rolleri uygulayacağız diye kendi benliğimizi kaybettik bea.
Ben hep ilk beğenmediğim kişiyi kestirip atardım birine hiç şans vermezdim birine o şans verdim pişman oldum ilk düşünce çok önemli
Erkek bakımı el yüz yıkamak saç sakal kesmek tırnak kesmektir nokta. gerisi insan fıtratına aykırıdır
Her insan bakımlı olmalı evet ama yüzüne kadınlar gibi pudra süren biliyorum bu kadar da değil
Kaşına gözüne filan dokunmuyorsa, kadınlara benzemeye çalışmıyorsa her erkek normal bakımını yapsın tabii. Temiz, bakımlı erkek olmanın bir ayıbı yok.
Yargılamaları umrumda değil. Cilt bakimi yaparım. Ama fondöten, pudra şey gibileri de kullanmam
sahsen kemal dogulu disinda hicbir erkegin bakim yapmamasi gerekiyor cunku bu konuda kemaloglu her erkegi harcar!
Temizlik herkese şart kafaları çalışmıyor bazılarının
Mustafa sarıgül yapıyor bak sonuca🤣🤣🤣🤣🤣
Jdjdjdjdhhd 🤣🤣 taş yağacak üzerimize
Monica vellucinin gençliği yağsın o zaman, ben ına daş derim🤣
Kim neyi yargılıyor muş ya
bakım dediğimiz kavramın ucunun çok açık olması
Bakım yapmayan erkek az ötede dursun
Toplum biraz tuhaf da ondan
Ataerkil toplumlarda böyle
Bazıları feminen bakımlar yapıyor da ondan
Bakım yapabilir tabi ki ama abartmamak lazım.
Göz kalemi , maskara, ruj süren var o yüzden
Onları erkekten saymıyoruz 😃 hshsh
Sorsan hepsi delikanlıyız derler😀
Kesin öyledir hshd
onlar erkek değil ki... kızçe :)
Bilmiyorum 🤷♀️ ama bakımlı olmalılar.
Bakımsızlar bakımlıları kıskanıyor 🤣
Öyle çünkü
Ben baya yaparım
Evet yapın ya
emriniz olur. Yaparız... günde 5 vakit :)
Ben yapıyorum zaten. Tabii ki kadın da bakımlı olmalı. Bakımlı kadın dedin mi bütün yollar ona çıkar.
Bir anlasak
Sacma
Bence tam tersi
Öyle çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?