1 yılHanımcı olan erkek esasen şeytani zekâlı bir erkek çeşididir. Kadını sinsi bir üslupla idare eden ikiyüzlü ve psikopat, esasen kadının arkasından asıl her türlü dolabı çeviren de o hanımcı geçinen erkek çıkıyor. Öylesi erkeği banyoya gittiğinde bile gözetmek şart en beklenmedik yerden darbeyi vurur öyleleri.. Eşine "Tabiki sen haklısın hayatım" deyip sevgilisinin paylaşımını like yağmuruna tutar her türlü katakulli beklenir onlardan..
47 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin geneli böyle zaten
- 1 yıl
Maalesef ve ikiyüzlüler çoğu @paptya0077
- 1 yıl
Evet zaten bu yüzden erkeklere saygım sevgim sıfır 👍🏻
- 1 yıl
Haklısın benim de saygım, sevgim ve güvenim de sıfıra yakın 😎✌️
En İyi Cevaplar
Eşim anneci olmamdan şikayetçi bu beni çok üzüyor. Anneciden daha çok hanımcıyım ama o bunu görmüyor beni kendisinden sürekli uzaklaştırıyor. Ama fazla mıdır bilmem ama anneciyimdir. Ama erkek dediğin hanımına özenmelidir. Onu mutlu etmeye çalışmalıdır. Annesi babası arka planda olmalı. Aynı şekilde karşı tarafta aynı olmalı...
Soruya cevap olarak herkes gidecek 1 tek o yanında kalacakta ondan. Annen şefkatinden dolayı seninle kalıyor babanda öyle ama onlarda erkeği 40'ına kadar destek olmalıdır oradan sonra kendi ayakları üzerinde durması gerek erkeğin. Ama Eşi onu isteyerek seçti. Uyandığında ilk göreceği insan annesi babası değil eşi olacaktır kişiyi... Ömrünüzün çoğunu eşinizle paylaşacaksınız. Tabi evlenirseniz. Azını anne babayla...
00 Yorumla
1 yılGereksiz bir şey, hanımcı olmamalı. Hiçbir kadın kendi çizgisi olmayan sadece karısının sözünü dinleyen erkeğe saygı duymaz.
Sen rutin olarak bir hobiyle uğraşıyorsun, bir işin var ekonomik gelir kazanıyorsun, kadın bundan şikayet ediyor, bana vakit ayırmıyorsun mu diyor? Bırak gitsin.
İki tarafın da özel alanlari olmalı ve saygı duymalılar.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlay hanımcılıkta değil. Evlilik zaten ortak bir alanı, yaşamı paylaşmayı esas alır. Sürekli bir tarafın istekleriyle yol alınamayacağı kesin olan bir kurum.
Evlilikte olması gereken bir davranışa
'hanımcılık' ismi getirilmiş sadece..36 Yorumla- 1 yıl
Evet. Aslında herkes evliliği iyi anlayıp, yapması gerekenleri yapsa bir sorun kalmayacak. Ayrıca 'hanımılık' yanlış bir tabir. Bir çok erkeğin bunu yanlış anlayıp, aralarında dalga konusu yapıyor.
- 1 yıl
Yaptığını görüyorum
- 1 yıl
Maalesef. Memleketimin güzel insanları her gün başımıza yeni bir icat çıkarıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğim kadın için hanımcıyım
42 Yorumla- 1 yıl
Vay kral hala buradasın
- 1 yıl
Aynen reis
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bunlar hep bilmem ne kuşağının alametleri ne gerek var şimdi o sun bu sun her şey yerinde güzeldir adam adamlığını bilecek kadında kadınlığını bunlar eşit oldumu hiçbir zaman sorun yaşanmaz bence
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılBizde durum bu valla 😅 hem hanımcı hem de kocacı wkdks
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Hikaye bunlar geçin bunları hiç bir kadına erkeksi gelmez hoşuna gitmez ne dediklerine değil ne yaptıklarına bakın kadınların
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkek hanımcı olmamalı bir duruşu kendi kişiliği olmalı. Kibar olması yeterli.
211 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim olması gereken. 💫
- 1 yıl
Erkek istemezse olmaz duruşu olur.
- 1 yıl
Bencede ya
- 1 yıl
Dominant ve eril erkekleri seviyorum asıl gerçek adamlar onlar benim gözümde
- 1 yıl
@paptya0077 aynen ben mesele dişil erkek sevmem nazıyla niyazıyla efor harcamak istemem
- 1 yıl
@Bihteeerrr Bende öz güvenli dominant erkeksi ve ağır başlı erkekleri seviyorum ne o öyle kadının her dediğini yapmak böyle ilişki mi olur resmen kölelik hatta rezalet diyorum ben buna bir erkek bir kadının elinde oyuncak olmamalı ya
- 1 yıl
@Bihteeerrr Ayrıca şunu fark ettim kadının her dediğine tamam diyen erkekler genelde o kadınların gözlerin önünde hiç bir değeri yok yani saygı bile duymuyorlar ama anlayan eden var mı yok tabi
- 1 yıl
@paptya0077 ben tamamen çok trip atan erkek sevmem. Çekilmiyor. Onun dışında dozunda istekleri yerine getirebilir.
1 yılHanımcı= kadın gibi olmak
Hanımcılık= kadının kölesi olmak
Hanımcıl= dişil enerjisi olan erkek23 Yorumla- 1 yıl
Kızlara yaranmak isteyen abazalar ben köleyim hanimciyim der buda dip not:)
- 1 yıl
Güzel
1 yılErkeğin az konuşanı makbul diyorlar😂Tabi ki hanımcı olucaksınız😅😌🎀🎀💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻✨✨✨
25 Yorumla- 1 yıl
Bal gibide olur, sanki başka bir şey mümkünmüş gibi soruyorsun😂😂
- 1 yıl
Umduğunuzla değil bulduğunuzla yaşicaksınız😂
1 yılerkek hanımını mutlu ederse hanımıda erkeğini eder bu kadar basit
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. kocam hanimci olursa bende kocamci olurum nokta ayrıca hanimci erkekler cenneti yaşıyor 😌
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler eşlerine tapmalıdır 😁konu tartışmaya kapalıdır. Kız arkadaşlarınıza , sevgilinize, eşine tapmayan erkekler kapatılsın.
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😁😁Erkekler kapatılsın
1 yılBu dünyada cenneti yaşamak için, mutlu olmak için hanımcım olmalı. Yalnız her şeyde kadını dinlememeli kendi fikirlerini beyan edip doğru yoldan gitmeli.
10 YorumlaErkek hanımcı olursa evde huzur olur. Bir kavgada eşine haklısın demek hanımcılık sayılır mı bilmiyorum, yani hanımına iyi olacaksın ki ilişkin dvam etsin. Kadın sinsidir, delidir, detaycıdır ve erkek bunla mücadele edemez. Erkek iki ojeyi aynı renk görebilir ama kadın ton farkını görür mesela. Erkek, kadınının haklı olduğunu ona gösterirse hem kadın tatmin olur hem de ilişkinin gidişatı güzelleşir.
10 Yorumla
1 yılKocaci olan kadın aldatılır her zaman ama hanımcı erkek aldatlmz
20 Yorumla
1 yılKadın daha akıllı ondan erkeğin beyni daha küçükmüs.
10 Yorumla
1 yılOlsunlar kim neci oluyorsa nasil mutluysa toplumsal kalıpları yıkın yahu
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Hanimci erkekleri kadınlar sevecekmi?
Etek sudyenli bikini olsun erkekler görelim10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı bu işler. Ben partnerimi ilk sıraya koyarım, ama eğer o da beni ilk sıraya koyarsa.
10 Yorumla
1 yılKocam da kocam diyenler işte kocacı hanımlar. Var yani bro😀
10 Yorumla
1 yılNe demişler hanımcı olmak kılıbıklık değil ( sevdiğine kalbi ılıklıktır.) peki neden? Çünkü onı düşünmek duygu ve düşüncelerine saygı duyup sahip çıımaktır.
30 Yorumla
1 yılHanımcı olacak sürekli benim ağzıma bakacak bir erkeğe saygı duyamam, orta yolu bulalım yeterli.
00 Yorumlayeni modada bu oldu hanımcı erkek önceden light erkek derlerdi. erkek dediğin biraz ağırlığını koymalı
00 YorumlaBen ne dersem yapan adamım var ama erkeklik rolünü bozmamak için arada itaatkar davranırım. Valla büyük rhaatlık elinin altında seni seven adamın olması.
11 Yorumla- 1 yıl
Allah ayirmasin inşallah kardeşim inşallah ömür boyu mutlu olursunuz
Gizli Üye(30-35)1 yılHanimci olan bir erkeğe karşı kadında kocaci olmalı tabiki haklisin
10 Yorumla
1 yılŞşş hanımcılık iyidir
23 Yorumla- 1 yıl
Hayatındaki kadına değer veren herkesten öteye koyan ve eşinin düşüncelerini önemseyen istediklerini yapan bir erkeğe hanımcı diyorlar. Zaten böyle davranan bir erkeği karakterli bir kadın el üstünde tutar. Sağlıklı ilişkinin formülü resmen sbajshanhd
1 yılErkekler kendi başlarında bir şey yapamıyor beceremiyor çünkü
00 Yorumla
1 yılErkeklerin hanımcı olması değil sıkıntı. Kadının bunu suistimal etmesi sıkıntı..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHanımcıysa erkek o evliliğin kötü olma ihtimali çok az zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyo kadınlar da kocacı oluyor ama erkek hanımcı olmayınca gözü dışarda oluyır kadın öyle ddğil
11 YorumlaOlmasınlar, adam olsunlar
12 Yorumla
1 yılBiz zaten kocacıyız ondan
11 YorumlaYok ya olmasınlar
12 Yorumla
1 yılDaha huzurlu bir evlilik sürdürmek için sanırım. 😂😂 Ama ben hanimci erkek istemem😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bekarım yarın öbür gün inşallah Allah nasip ederse evleneceğim ama hanımcı değil de hanımı seven sayan birisi olurum yeterli bence
00 YorumlaBen hariç kocaciyim kölesi bile olurum tabii değer bilen kocama sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıloluyoruzz oluyoruzz sonra olan bize oluyorrr.. agizimiza s*ciyorlar
00 Yorumla
1 yılZaten ataerkil bir duzendeyiz bari onu siz olun
321 Yorumla- 1 yıl
Seni alanin sorunu bana ne napiyorsan yap
- 1 yıl
Hanimcilik tapmak mi senin sozlugunde? Vah vah
- 1 yıl
O zaman bos laf yapma hanimcisin
- 1 yıl
Kandirdim, sen olmussun bile gecmis olsun
- 1 yıl
Tapiyorsan yapacaksin git kahvaltisini hazirla kolesin artik
- 1 yıl
Ondan izin alirsin ne zaman disari cikabilecegini, bebegi de emzir
- 1 yıl
Sen biraz kucuksun hayatim 2 yas kucugune ogretmenlik yapiyorum
- 1 yıl
Benim ruhum yasli yetisemem sana sen citirlarla takilmaya devam et
- 1 yıl
27yim, boş ver beni. Farkli jenerasyonlarin insanlariyiz biz
- 1 yıl
Sen kendine bir citir bul, beraber yaslanin
1 yılHanimci erkek mutlu erkektir😂
21 Yorumla- 1 yıl
Herşeye evet mi diyecek 😒
1 yılHanımci erkekler candır. cgvhvg
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Erkek yapısı gereği öyle olmak zorunda
10 Yorumla
1 yılKocam hanımcı olursa bende kocamcı olurum mantığındayım dkdkdkd
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Mutlu olmaları için 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekler adam olamıyor kadınlar olgunlaşamıyor
10 Yorumla Kadınlar zaten kocacıdır.
10 Yorumla
1 yılHanımcılık öndeymiş ondan 😃
10 Yorumlaİtaat et rahat et mutluluğun formulü
10 Yorumla
1 yılHanımcılık adı altında köle arıyorlar, oyuna gelmeyin.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
m 1 yılKocacı hanımlarda var..
10 Yorumla
1 yılSelamün aleyküm. Olabilir. İlgilenmiyorumm
11 Yorumla
1 yılÖyle istiyoruz
11 Yorumla
1 yılHanıma hizmet vatana hizmettir
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHanımcılık her zaman kazanır çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMutlu bir evlilik için
20 Yorumla
1 yıl@NeclaTekinAydınoğlu aydınlatın bizi😂
12 Yorumla- 1 yıl
mutlu edin mutlu olun hdkdjd
- 1 yıl
Kaçalım🛸
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılDiğer türlü yürümez ilişki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadin kocaci, erkek de hanimci olur zaten
10 YorumlaBen kocacıyım kocam da hanımcı bence dengeliyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo ben kocamda kocam cı olucam😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim kocam olsa kocacı olurum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHanımcılıkta mutluluk vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMecburlar cunku
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYalan değil sanki
Cevap sahibi1 yılErkekler daha bakıma muhtaç ama
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih