Annemin yaptığı aşırı abartı değil mi?

Kız arkadaşımı bize çağırdım gel biraz kal dedim hastaydı zaten getirdim kızı ama kızın karnında bir yara izi var ameliyat 3 yıl öncesine ait bıçak izi karnı aşırı hassas en ufak bir dokunuşu bile kaldırmıyor karnı neyse annemin arkasındaydı annem onu görmedi elinin tersiyle birden kızın karnına vurdu kız iki büklüm oldu nefessiz kaldı yere eğildi ağlamaya başladı çok kötü oldu annem sonra çok korktu özür diledi ama kızın çok ağrısı oldu annemle kaldırdık uzandırdık kızı annem hemen kot pantolunun kemerini açtı düğmesini açtı napıyosun dedim karnını sıkmasın rahat etsin diye dedi ama annem ağladı kızın karnına elini koydu ovalamaya başladı kız hıçkırarak ağlıyor dur yavrum bekle birazdan rahatlarsın diyerek saatlerce ovdu kız uyudu ama uykusunda karnını icine cekiyor kasıyor yeter yoruldun hastasın zaten dedim bıraktığım anda ağrısı başlıyor diyip devam etti sonra merak etti tsortunu açtı kızın karnında ki izi gördü ağladı yavrum nasılda nefesi kesiliyor hıçkırarak ağladı dedi annem aşırı abartmamismi
Annemin yaptığı aşırı abartı değil mi?