Annemin yaptığı saçmalık?

2 saat önce kaza oldu herhalde arkadaşlar 2 kız yarış motoruna binmişler bizim evin ordan geçiyolar bizim evde anayol tümsek var motorla geçenler hep düşüyor 2 kız düştü diğeri hafif atlattı ama arkadakinin karnı motorun arkasına çok kötü vurdu ve sadece kask var korumaları yok karnını tutmaya başladı yerde kıvrandı annemde balkondan gördü hemen indi kızı kaldırıma çekti neyin var neyin var diyip durdu kız konuşamadı karnında kan gördü annem ceketini açtı karnına baktı of of of yaptı annem yavrum seni eve çıkarayım bu halde gitme dedi kız zaten acidan gözü görmüyor biseyi tuttu eve getirdi salona yatırdı kızın karnı baya derinden çizilmiş görünce içim bir tuhaf oldu acıdım uzandırdı ceketini kesti önden komple sonra pansuman yaptı sardı ama kız öyle kötü vurdu ki gözümle gördüm kesin karnı gitti dedim benim nefesim kesildi vurduğunu görünce o keskin yeri kesmiş bide sert vurdu neyse kıza ilaç verdi agri kesici kıza annenin numarasını ver arayım dedi kızda sustu yere baktı annemde yavrum haberi olsun yazık dedi o da benim annem yok dedi annem üzüldü bugün burada kal olur mu dedi sonra ben annemi mutfağa çektim ne saçmalıyorsun sen tanımadığın biri evimizde kalacak dedim yazık kızım dedi bende o anlık sinirle düt annesini banane ya dedim kız duydu küfrümü salonda gözleri dolmuş hersey icin teşekkürler dedi zor zar kalktı annemde tekrar yatırdı yavrum sen onun kusura bakma dedi Şu an kız salonda uyuyo ve annem başında karnını ovuyo anneme çok sinirliyim yaptığı şeyin elle tutulur yanı yok kız yüzünden uyuyamıyorum tanımıyoruz sonuçta
Annemin yaptığı saçmalık?