Annemin yaptığı bu saçmalık?

Bugun yolda aramin bozuk oldugu kızı gördüm bana güldü dayanamadım gittim neye gülüyorsun hayırdır seni burada gebertirim dedim alaya aldı duvara sıkıştırdım yaptıklarınızdan bıktım dedim hiç mi vicdan yok sizde dedim annem bizi balkondan gördü koşarak geldi noluyo diyerek sonra anneme karışma dedim annemde durdu kız ne dersem güldü ittirdim duvara iyice annem araya girdi o girince daha çok sinirlendim kızın kasığına tekme attım kız yere düştü nefessiz bir şekilde kaldı ağlamaya çalıştı ağlayamadı annem arkasını döndü hemen koştu noldu diye kasığını tuttuğunu görünce Allah senin bela. ni versin dedi bana cok gücüme gitti sonra kızı kaldırmaya çalıştı kız kalkamadı hadi yavrum dayan diye eve çıkardı sırt üstü yatırdı kızı karnini açtı kemerini çıkardı kasigina bakıyor hicbirşey demedim o görüntüyü görünce çok kırıldım kızını zor durumda bırakan birine yardım etti sonra geldi bi krem getirdi sıktı kasigina masaj yaptı kızın kız ağlıyordu çok ağrısı vardı galiba annem başında saatlerce masaj yaptı uykuya daldı annem hala ovalıyor orasını bana döndü sende hiç mi akıl yok dedi oraya vurulur mu hayatını karartmak mi istedin dedi bende o kadar sinirlendim ki ağladım kıza gözümün önünde neler yaptı abartısız söylüyorum 6 saat masaj yaptı kasigina kemerini cikarmandaki amaç ne dedim anneme nefes alsın diye görmüyonmu nasıl kasiliyor oraya vurmak nedir akıl karimi bu yaptığın dedi ya yumurtaliklari ters dönse patlasa nolacak diye bana bağırdı öyle kırıldım ki anneme karşı içimde bir his kalmadı
Annemin yaptığı bu saçmalık?