Hazırlanmışım çıkacagım kargom gelecekmiş 1-2saat içinde. Anneme söyledim. Sinirlendi bana ne ben komşuya çıkıcam dedi ne olursa olsun kargona dedi ve gitti. Çok sinirlendim.
Her gün gördüğü insanlar arkadaşlar her gün. Hani önemli bi toplanma vs yok gündür vs. Öylesine kahveye çıkıyor yani
Ayıp değil mi,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayıp olan şey senin bir planın var çıöıp gezmeye gidiyorsun kargona kendğn sahip çıkmıyorsunmama annenin bir planı var ve klmşuya gidicem dediğinde kalıp senin kargonu beklemesini istiyorsun. Ayıp olan bu bence.
Gezmeye gittiğimi kim söyledi işim var ders vermeye gidicem
Ne farkeder ki senin bir planın var dimi ve annenin de bir planı var , onun planını bozmasını beklemen ayıp. Yani dilerse planını bozabilir senin için ama bozmazsa da ona kızamazsın.
İyi misin işe gidicem diyorum. Yeni mesaj atmış kargo. İşe mi gitmiyim.
Sen kapatmışsın algılarını anlamak istemiyorsun. İşine gidiyorsan git ama başkalarının planını bozmaya kalktığında senü terslerlerse de kızma diyorum.
Plan da ne plan ama. Her zaman beraberler zaten her gün
Ne farkederki ama aeninki de başkasının planını küçümsemek çok ayıp yani herkes kendi dünyasında kendşne göre yaşıyor.
Bazen anneler abuk sabuk sinirlenir söyle kargocu bakkala bıraksın büyüyünce sorun yaşamazsınız sabırlı ol
Ne büyümesi senden büyüğüm. . ayrıca bakkal mı kaldı bakkal yok.
İşlerim var dışarıda sonra dersim var oraya gideceğim
O zaman annenle neden ergen tartışmslsrı yapıyorsun hocam büyüksende ne kızıyon annenle aran bozulmasın dedim aaa
İşe gidicem kargo ortada kalacak niye sinirlenmeyeyim bizim apartmanda zaten kargolar kayboluyor güvenilir yerde değil çünkü
Hangi firma sonra tekrar getiriyor bazıları
Öyle bir şey oluyo mu. Ben çok alışveriş yapmam pek anlamıyorum
kargo senin kendin beklemen lazım
Ders vermeye de annem gitsin o zaman