Hastane kuyruğu yok diyecekler İnandığınıza tamam evet doğrudur diyelim ki ben bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanede ordan oraya koşturdum iki küçük çocuğum için sağlıkta kendimizi aşmak bu mu gerçekten?
6 yaşında oğluma bugün astım hastalığı teşhisi kondu ve 6 ay sonraya randevu verildi bizi kiskanan dış mihraklar nerde?
Çok geçmiş olsun abla çok üzüldüm.. bence şikayet etmelisin. yani böyle iş mi olur çoğu hastane de bu durum var ben de yaşamıştım kaç ay sonraya randevu veriyorlar tüm gün uğraştırıyorlar. bunlar hep ülkenin hali yüzünden işte...
Şunun sebebi çok belli ama kimse kabul etmiyor. Abi bizim kendi milletimize hayrımız yok bu Suriyelilerin afganların burada işi ne bunları bu ülkeye alanların g***üne girsin
Kuyruk sadece ayakta dikilmek değil. Bu randevu sistemi de bir çeşit kuyruk. Hem de o kadar uzun bir kuyruk ki aylar hatta bazen yıllar sürüyor sıranın gelmesi.
Çocuğum uyuyamıyor öksürüyor nefesi tıkanıyor ve daha bir sürü şikayeti var astım dediler tamam teşhis cepte Peki tahlilleri neden 6 ay sonra burası devlet hastanesi dediler sadece.
Hayır vermediler bende astım hastasıyım rica ettim analizleri yapılsın öyle Peki niye astım diyorsunuz diyorum kan sonucu akciğer grafisi vs vs ama ilaç yok.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 6 yaşında oğluma bugün astım hastalığı teşhisi kondu ve 6 ay sonraya randevu verildi bizi kiskanan dış mihraklar nerde?