Sırf samimi bulmadığım için insanlara selam vermiyorum. Buradaki insanlara bağlı kalmak istemiyorum, yabancı bir semte taşınmışım gibi kurmak istiyorum burayı.
Ailemde de samimi olmayan insanlarla mesafe koydum. Sırf bir isteğine "istemiyorum" dedim diye bana tavır yapan ablamın eşiyle hiçbir şekilde konuşmuyorum. Geldiğinde de o yokmuş gibi davranıyorum.
Beni üzen artık kalbimi açacağım, beni anlayacağını düşündüğüm kimse yok. Ben de yaralıyım ama insanları üzmemek için onlara naif yaklaşıyorum. Kendim gibi insan arasam da bulamıyorum.
Bende de problem var, ben de insanların hareketlerini çok incelerim "acaba burada ne demek istedi, beni yaralamak istedi mi" diye çok düşünürüm. Ama anlamaya da çalışıyorum insanları. Onların yüzüne söylüyorum "bu hareketine kırıldım, bu davranışına sinirlendim" diye. Ama bu naiflikte ben başka kişiler bulamadığım için maalesef yalnızım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence insan birine tavır alacaksa arada kalacak olan değer verdiklerini de düşunmeli. Ablanizin esini sevmeyebilirsiniz ancak saygi duyun bence. Bir hoş geldin demek zor değil. Insanlarla araniza koyacağinız mesafe zaten uzak durmak istediginizi belli ettirir. Üstelik sizi olgun gösterir bu sekilde sadece cocuk gibi gözükürsünüz. Evet ben de birilerine cok kırıldım ama küsmedim araya mesafe koyarak yerini belli ettim. Bu daha uygun olanı böylece kalbinizzi kırmalari da imkansiz hale gelir.
Bu arada hassas birine benziyorsunuz olabilir ama yukarıda yazdiklarım bir yetişkinde olması gerekenler. Duygusal düsüncelerimizi bence hayatimiza bu denli yansitmamalıyiz o zaman cok kırılgan ve naif dururuz. Kimsede kırmaya çekinmez
Söylediklerinize saygı duyuyorum.
Fakat şöyle bir durum da var. Bu kişi aşırı derecede alıngan ve hassas biri. Geçmişte çok fazla bencilliğini gördüm. Neden konuşmuyorum, çünkü beni daha fazla kullanacak.
Ayrıca annem ben ablam ve bu enişte dediğim kişi bir araya geldiğimiz zaman özellikle bana bakmıyor. Beni sevmeyebilir ben saygı duyuyorum. Benim yüzüme bile bakmak zorunda değil. Ama benim girdiğim ilişkide sıcaklık göz teması falan bunlar çok önemli şeyler.
Ben bu kişiyi defalarca kez karşıma alıp konuştum. "Neden soguksun, ben böyle olduğu zaman üzülüyorum" falan gibi çokça konuştum ama maalesef olmayınca olmuyor. Sen ne söylersen söyle söylediğin karşıdakinin anladığı kadardır.
Hadi barıştık diyelim. Mesafeyi korudum. Bu sefer bu konuşma üzerine yarın öbür gün yine benden bir şey isteyecek ben hayır dediğimde yine surat asacak falan filan.
Hatır diyorsun ama benim ablam da bencil bir insan, o da beni ne çocukken adam gibi sevdi ne büyüyünce, zeka yaşı 3 yaşında kaldı onun da. Ben sevdiklerimden yara almaktan bıktım usandım
Şimdi oldu...
Eger bu ozellikte insanlarsa konusmak istemedikleriniz çok haklısınız. Bende olsam konusmazdim. Sonucta konusmaya calişmişsınız. Caba vermişsiniz olmuyorsa bırakın kendi hallerine. Kendinizi daha fazla yıpratmayın.
Sorunuza gelecek olursam kaybedeceğiniz insanlar bu tarz saygısizsa kaybetmek en mantiklısı.
Teşekkür ederim anlayışınız için, hak vermeniz beni çok mutlu etti 🙏🏻
Estağfurullah siz kusura bakmayin ilk yorumum için🌿
Yanlış anlamadım sorun değil 😉
Ben bir kayıp göremedim söylediklerinde
İnsan kaybetmek ne demektir mesela senin için?
Meselâ çok iyi anlaştığımız, çok mutlu olduğumuz bir partnerim var. Bir yanlış anlaşılma sonucu, aile baskısı veya herhangi bir zorunluluk sonucu, veya bir anlık gafletle yanlış bir şey yapmam (aldatmak vs.) sonucu hayatımı terk ederse onu kaybetmiş olurum.