Hadi bakalım seni seni kaybetmek kayıp mı?))

Hadi bakalım seni seni kaybetmek kayıp mı?))
Hayır değildir çünkü beni isteyen kaybedebilir yani kendi kararlarıdır vaz geçilmez birisi değilim ama elimden geldiğinde dürüstüm ve karakterliyim yani benim gibisini zor bulurlar yine de dediğim gibi kendimi ulaşılmaz ya da o tür bir şey olarak görmüyorum
Kesinlikle beni kaybetmek kayıp bence çevremdeki insanlara göre çünkü bazen bakıyorum ben olmadan hiç bir şey yapmıyorlar resmen kiminin çocuğuna kendisinden daha çok annelik yaptım veya başkası yerine para kazandım ya da doğru olanı ben gösterdim asla kendimi üste çıkarmam ama kullanılıyormuş gibi hissettiriyor..
Baktığım zaman her insan bir kayıptır. Çünkü hayatımıza giren en kötü insandan bile bir tecrübe kazanıyoruz. İlla ki ben de hayatından geçtiğim insanlara bir şeyler katmışımdır ve yokluğum onlara günü gelince kayıp olarak hissettirmiştir.
Bilmiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim, kimi için kayıp olsa da kimi için kazançtır beni kaybetmek 😊 ne şekilde olursa olsun birilerine hayrım dokunuyorsa ne mutlu bana
Cevap
42Cevap
Türkiye şartlarında beni kaybetmek büyük kayıptır
Değildir çünkü kendimden başka kimseyi umursamam umursamak çok isterim ama yaptığı tek yanlış harekette direkt gözümden düşüyor o yüzden çoğu kişiyi direkt silerim haberi olmaz
Egolu değilim ama bu konuda mütevazi olamam, evet beni kaybetmek büyük kayıptır.
Beni kaybetmek için önce beni alması gerekiyor.
Ama ben seçilmem seçerim. İşim bitincede yol veririm
ego kasmaya gerek yok.. mılyarlarca ınsan ıcınde kımse yoklugumuzu aramaz aıleden bırı ya da sevdıgım kadın degılse
Egolu bir insan değilimdir.. isteyen kaybeder isteyen kazanır.. bu kimine ödül kimine ceza kimine kayıp olabilir. Ama beni kaybeden çok şey kaybetmiştir
Beni kaybettikten sonra bu kaybı anlamak yerine ben onunlayken beni kaybedebilecegini fark etmeli bir insan. Sonrası umrumda olmaz.
Daha sonra yasayacaklarınız size beni hatirlatmayacaksa neden kayıp olsun ki.
Sonuç olarak kimse vazgeçilmez değildir.
Nasıl ki insan tek nefes üzere yaşıyorsa, insanlarda o çizgidedir. Bir insanı kaybetmek ve kazanmak gibidir nefes
Kazanamadığın bir şeyi kaybedesmezsin. Bu kadar
Kayıptır. Bunu ego kasmak için demiyorum ama öyledir.
Değil zaten birine iyi geliyorsan senden uzaklaşmaz
asla demem öyle bir şey herkesin yeri dolar benim de.
Çok bişiy vermiyorum varlığımda yokluğum uzak olmasın diye
Kişisine göre değişiyor beni umursamayan birine kayıp değildir mesela
Kimisine esamesi okunmaz, kimisine ise çok büyük olur.
Bulunmaz hint kumaşıyım dermişim fjbfjfjfjfjfjv
Yok be herkes de kendini bişey sanıyor. Kimsenin gidişi kimseyi öldürmez. Çok da şaapmayın
Kayıptır tabi valla tanıdığım en masum, en kötü alışkanlığı olmayan, en kafa dengi insanım kaydeden bulsun bakalım bi tane daha benden de o zaman görüşelim
bence öyledir. beni kaybeden çok şey kaybeder. d
En İyi Cevap