Seni kaybetmiş olmak kaybeden için kayıp mıdır, ödül müdür?

#DeliMavi
22 MAYIS 2023
Seni kaybetmiş olmak kaybeden için kayıp mıdır, ödül müdür?

#DeliMavi
22 MAYIS 2023
Eğer sevdiğim adam söz konusu ise evet kayıptır.. Elbette yerim dolar ama benim gibi seveni bulamaz.. Ben sevdiğim zaman benim için dünyada ondan başkası olamaz.. Gözüm ondan başkasını görmeyeceği için bunu fazlası ile hissettiririm.. Bu yüzden benim gibisini bulması çok zor..
Beni kaybetmek evet bir kayıptır ama karşımda ki kişiye göre değişir bir kişi mesela sevgilimse eğer zenginse mesela ya da çok güzel bir kadınsa o zaman beni kaybettiğine pişman olmaz yarın yenisini bulur zaten güzel olduğu için. ama benim gibi sevenini bulamaz. çünkü ben aşka ve sevgiye her zaman için değer veriyorum. bunun dışında eğer arkadaşım ise yine kaybeder çünkü ben iyi sır saklarım arkadaşımı ne olursa olsun kötü gününde yanında olur desteklerim her zaman ya da yalan söylemem. açık sözlü ve dürüst olurum. ama işte fazla değer verince insanlara maalesef gitme gibi huyları var zaten kim giderse gitsin umurumda olmaz.
Bu kişisine göre değişir. Bana değer veripte beni kaybetmişse evet kayıp olarak hissedilir. Ama umrunda değilsek zaten gidincede bir şey farketmez.
Yoo neden kayıp olsun, herkesin yeri elbet dolar kimse hint kumaşı değil...
Teşekkür ederim. 😌🥳
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Beni kaybeden kişi zaten bunun için çabalamış olmalı. Durduk yere kaybedemez. E kaybetmek isteyen için de kaybımın üzeceğini sanmıyorum.
Aman ben kendimi kaybetmeyeyim de, kimine kayıp, kimine “kurtuluş” olabiliriz. Sorun yok.
Bulunmaz Hint kumaşı değilim. İllaki benimde yerim dolar. Kendimi bir kayıp olarak nitelendirmem doğru değil.
Aksine kazanç olur beni kaybetmek. Çünkü biri gider bini gelir dedikleri tam yerine oturmuş. ben gidince biri gitmiş ama bini gelmiş 😄😄😄.
O yüzden benim gidişim kayıp falan olmaz. Yatıp kalkıp şükür ediyorlardır bence.
Beni kaybetmesi için önce kazanması lazım bu savaş epey uzun bir mücadele genelde dayanamazlar 🤷♀️
Maalesef herkesin yeri doldurulabilir..
Özellikle iş konusunda ama arkadaş ve sevgili konusunda değil maalesef
Kaybedenlere sormak gerekir aslında.
Bir de neye göre kime göre olduğu değişir bunun.
Ama ben olsaydım beni kaybetmek istemezdim.
Yok be benden çok var. Önüm arkam sağım solum erkek. İçlerinden birini seçip karşımdaki çok rahat bi şekilde iş görür
Kayıp demek benlik değil.
Bu cümleyi kuracak ego yok ben de.
Fakat ödül olacağını da sanmıyorum.
Kaybeden kişiye bağlı ama ödül olucağını sanmıyorum.. kayıp denir mi ona onların karar vermesi gerekir
Değildir. Herkesin yeri bir şekilde doldurulur buna kendimde dahil.
Bunu karşimdakina sormak gerek, öyle muthiş güzel ve özel biriyim gibi iddiaların yok. Belki beni kaybetmek değil onun için ayrılmak terk etmek ya da daha iyisini bulmayı istemektir bu.
Kaybetmeyi sevmiyorum, çok kolay harcanıyoruz.. kimine ödül kimisine kayıpımdır..
Kayıptır çünkü kimseye zararım yoktur onlar kaybeder ben değil herkes kendine yakışanı yapar
Kayıp olduğunu düşünmüyorum, kayıp olsa yerimi başkaları dolduramazdı
kişiye göre değişkenlik gösterir.
sonuçta her seçim bir kaybedis..
Kayıp değildir abla. Herkesin yeri bir şekilde mutlaka dolacaktır
Ben zaten kaybolmuşum hiç kimse beni kazanmadı ki kaybetsin
Kayıptır o yüzden hiç tanımaması iyi bağımlılık yaparım
Evet beni kaybetmek oldukça ağır bir kayıptır. Mumla arattırırım kendimi 😄
Değildir tabikide. Benim gibi birini gayette bulbbilir Ne Tarık Akan kadar yakışıklıyım ne çok karakterliyim ne en doğru dürüst bir insanım. Sıradan biriyim işte. Kaybetmek yok. kimse için kazanç var.
Yooo değildir önemsiz biriyim benden çok var
Hem ayıp hem kayıp.
Kayıptır tbaiki kolay kolay da toparlanamaz o kişi
Bilmem kaybedenler ne düşündü bu konuda
Kimseyi kaybetmek kayıp sayılmaz
Kisisine göre kayıp olabilir
Çok sıradan biri olduğum için kayıp değildir
Beni kaybedene sormak lazım 😌
Bazısı için
Evet ama hic kimse bunu anlamaz
Tabikide
Evet.