+1 yılHerkesin okumasını ve anlamasını istiyorum. Öncelikle kesinlikle verilen karar doğru sağlıklı değil, şiddet kesinlikle olmamalı, yorum belirtirken hangi amaçla belirttiğinizi detaylı yazın yoksa insanlar yanlış anlayıp patavatsızca söylentiye girebilirler. Kesinlikle şiddetin hiç bir türlüsü doğru değildir, buna kimsenin hakkı yok ama birazcık insan psikolojisine inip detaylı araştırma sonucu bakılmalı yoruma. Bu olay, kadın erkeği aldatıp, aldatma sonrası erkeğin şiddetine maruz kalınan bir durumsa iki tarafta dikkate alınmalı. Şimdi buraya üstün zeki insanlar şiddetin küçüğü büyüğü yoktur diye yorum yapacaklar, bir sürü gereksiz zihniyetle muhattap olucaz bu olmasın. Allah’ın verdiği canı bir tek Allah alır, buna kimsenin hakkı ne olursa olsun kesinlikle yoktur. Ama aldatılmayı hazmedemeyip küçük çaplı kol sıkması ya da sarsma tokat gibi durumla karşılaşıldığında hemen karar verilmemelidir. Öyle durumlar görüyorum ki, erkek kadını ya da kadın erkeği canından çok seviyor merkez noktasına alıyor, bunun sonunda güzel bir yuva kurulmuşken bir taraf aldatıyor ve bütün duyguları hüsrana uğratıyor. İnsan bir kere aldatılınca güvenini kaybediyor, mutlu olmak onun hakkı iken bir daha kimseyi sevemiyor kendini yıpratıyor. Yediği yemekten tat alamıyor, yaptığı işte keyifi kaçıyor, bir insanın boşluğa düşmesi karamsar bir hayatın içinde kalması korkunç bir sorundur, mahkemenin verdiği karar kesinlikle doğru değildir ama buna yorum yapılırken iki tarafıda irdeleyip öyle yorum yapın. Burada doğru karar vermiş diyen insanların böyle düşünerek yorum yaptığını düşünüyorum, siz düşünerek yorum yapın bu kadar tepki almayın. Kimse kendini üstün zeki görmesin, insan kısır döngüsüne baktığınız zaman “ doğar büyür evli mutlu ya da yalnız yaşlanır “ diye bir döngü hep vardır. Kendi sorunlarınızla ilgili bir karamsarlığa düşünce taraf değiştirmeyi bilip duygularınıza öfkenize hakim olamayıp burada çok mantıklı nişanlarmışsınız gibi yorum yapıp kimseyi aşağılamayın. Tekrar söylüyorum, verilen karar doğru değildir, bir taraf aldatıyorsa direk ayrılınılmalıdır kesinlikle şiddet olmamalıdır. En azından yorum yaparken bilinçli yorum yaparsanız bunu insanlara sağlıklı bir şekilde empoze edersiniz ve sağlıklı bir zihniyet dünyaya gelir. Sürekli saçma yorumlar atmayın, mantıklı düşünemeyenlere yardımcı olun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurası laik bir ülke, dolayısıyla kavga şiddet konusunda ben kadınım işte bana dokunamazsın demek yanlış.
Ona erkek karar verir.
Kadınlara dokunulmasın fikri erkeklerden çıkmıştır zaten, ataerkil toplum sizi savunuyor sizin kutsal olduğunuzdan değil yani. o an erkek sana dokunmaya yani şiddete başvurursa burdaki eylem 2 erkeğin birbiriyle kavga etmesiyle aynı gibi değerlendirilir ve sonucunda çıkan haksız tahrike göre yargılama yapılır, kadında peynirlik yaptıysa mahkeme doğru karar ✨ kadına şiddete karşı çıkmak bir düşünce şeklidir, bunu savunan ve isteyende erkeklerdir, kadınların çıkıp bize dokunmayın biz kadınız istediğimizi yapar ve yaptığımızla kalırız deme hakları yok 😊 bir erkeğin şiddete başvurması hoş olmasa da mahkeme de işler öyle yürümez laiklikle işliyor çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
Kadına karşı şiddet konusunda bir yasa çıkar kadınlar kutsallaştırılıp kadına dokunulması suçtur yazan bir kanun çıkarsa o zaman başka.
Yargıtay'ın verdiği kararların hukuki dayanağı kanunlar ve içtihatlar olup, bu kararların adil olup olmadığına karar vermek doğru olmayabilir. Ancak, verilen kararlar hukukun üstünlüğü ve adil yargılanma ilkesi çerçevesinde verilir.
Ayrıca, her davada olduğu gibi bu davanın da kendi özel koşulları ve delilleri olabilir. Yargıtay'ın verdiği kararın gerekçelerini ve delilleri bilmeden, sadece bir başlık üzerinden adaletsizlik gibi bir değerlendirme yapmak doğru olmayabilir.
Bununla birlikte, hukukun temel amaçlarından biri adaletin sağlanmasıdır ve herhangi bir yargı kararı hakkında itiraz yolları mevcuttur. Eğer bir kararın adaletsiz olduğuna inanıyorsanız, bu konuda bir avukattan yardım alarak itiraz yollarını araştırabilir ve haklarınızı arayabilirsiniz.
00 Yorumla
Anayasaya aykırı bir karar. Bedenin dokunlmazlığı, bütünlüğüne verilen zarar açısından yanlış karar.
Yorumları okumak bile istemiyorum. Muhteöelen kararı veren yargıç fetö zamanında yğkselip arada kaynamış, ya da AKP bürokrasisi yalayarak gelmiş bir hakimdir.
O zaman erkek aldattığında, kadına da eekeği bağlayıp dövme hakkı getirilsin. Böyle saçma sapan şey olur mu10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet adaletsizliktir. cahilliktir hatta. yani aldatmak tabi ki de kötü bir şeydir ama fiziksel şiddet çağ dışı bir şeydir. yani kişi ne olursa olsun bir kadına fiziksel veya psikolojik şiddet uygulamamalıdır. yani kişi aldatıldıysa terk eder bu kadar basit. ama şiddet uygulamak büyük bir suçtur kişiyi zihinsel olarak da yıpratır ve fiziksel olarak da sorunlara yol açabilir
32 Yorumla- +1 yıl
Tam senden beklediğim cevap senden büyük olup saçmalayanlar doluyken senin bu kadar mantıklı düşünmen 👍👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim knk. çünkü onların amaçları doğruları söylemek değil
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yasada cezai olarak değerlendirme kategorileri farklı olduğu için öyle diyor. Birini normallestirip diğerini ağırlaştırmiyor. Neticede ikisi de boşanma sebebi ikisinin de belli yükümlülük ve cezaları var. Bence biraz yasaya bakın. Çok basit bir örnek fiziksel şiddet gören bir kadın boşanma davasını kolayca kazandığı gibi güzel bir nafakaya tabi tutulur çocuğunu da alır ancak aldatan bir kadın ne nafaka alır ne çocuğu alabilir biraz deyim yerindeyse dimdizlak ortada kalir. Tabi bu erkek için de aynı ölçüde geçerli.
22 Yorumla- +1 yıl
Nafaka olayı kesinlikle düzenlenmeli katılıyorum bunu sömürü olarak kullanan kadınlar çok.
+1 yılTamam kabul ediyoruz yani aldatmak kötü bir şey kim yaparsa yapsın bunun karşılığını alması gerekiyor kadın da olması gerekiyor erkek de alması gerekiyor, zaten günümüzde erkekler aldattığı zaman bir şekilde yakalanıyor ama kadın bunu yaptığı zaman bir şekilde yakalanmıyor yakalanan da varsa çok az sayıda, ama şimdi masum yani evine bakan ve kocasından şiddet gören bir kadınla aldatan bir kadın aynı kefeye koymak ya da ne bileyim şiddet görmeyi hafif görüp de aldatılmayı daha üstün görmek doğru bir şey değil.
Elbette aldatmak karaktersizlik sevgisizlik ve yüzsüzlükten başka bir şey değil zaten bunu yapan insan en ağır cezayı alması gerekiyor nafak kaydı tazminatlı vesaire idi ben bunu sadece kadınlar için söylemiyorum kadınlar için de erkekler için de aynısı geçerlidir, ama neymiş efendim kadının kafasını gözünü kocası dağıtıyor dövüyor ondan sonra da aldat aldatan kadın olursa erkeğin dövmesi daha hafifmiş böyle bir şey olmaz kisi de suçtur ikisi de yanlıştır10 YorumlaBence kesinlikle adaletsiz. Fiziksel şiddeti zaten çoğu kadın görüyor ki evli olmayan dahi görüyor. Hadi tamam evlileri baz alalım da erkeklerin aldatması normal kabul edilmiş olmalı ki kadın aldatınca daha kusurlu bulunmuş. Aldatılma olayının cinsiyet fark etmeksizin kötü durum olduğunu biliyoruz. Burada tek bir cinsiyete çekilmiş olup ayrım yapılmış. Ayrıca şiddet olayı daha kusurlu değil mi? Aldatma olayı zaten karaktersizlik ve her iki cinste aldatılabiliyor. Biz bunda çoğunluk kadın ya da erkek aldatılıyor diyemeyiz ama şiddet olayında kadınlar daha fazla yaşıyor bunu maalesef.
00 Yorumla
+1 yılKadınlara karşı evrensel olarak taşlaşmış erkekkökenli bir önyargı var. Kadın şimdiye kadar hiçbir zaman hiçbir yerde tam olarak özgürlüğüne kavuşamamıştır ne yazık ki hep bir savaş hali içinde maalesef kendi içinde birbirine düşürülen hertürlü zorbalığa haksızlığa uğrayan günümüz erkekegemen dünyadasında görüldüğü gibi kendi içinde kutuplaştırılmaya aşşağılanmaya gözgöregöre kenara atılmaya maruz kaldı kalıyorda bu yazdıklarım yaşananları anlatmaya yetmeyecek hertürlü psikolojik ve fiziksel şiddete uğratıldı herşeye rağmen dişiyle tırnağıyla günümüze kadar gelmiş ve tam olarak özgürlük biz kadınlar için hala bir rüyaaa…
00 YorumlaEğer bir Yargıtaydan olsaydım, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin herkes için eşit adalet temelinde karar verirdim. Bir boşanma davasında, taraflardan birinin kusurunun diğerinden daha fazla olduğunu düşünmezdim. Fiziksel şiddet söz konusu olduğunda, bunun potansiyel olarak yaşamı değiştiren sonuçları olan ciddi bir suç olduğunu düşünürdüm. Sadakatsizlik durumunda, bunun evliliğe zarar verebilecek bir suç olduğunu düşünürdüm, ancak mutlaka yaşamı değiştirmesi gerekmez. Bu nedenle, taraflardan herhangi birinin kusurunun eşit olduğuna ve herhangi bir boşanma işleminde eşit olarak dikkate alınmaları gerektiğine karar verme eğiliminde olurdum.
00 Yorumla
+1 yılŞartlar eşit değil mi neyi sorguluyorlar anlamıyorum. Aldatan kadına elbette normal diyemiyorum lakin aldatilan kadın ya da erkek ayrılsın fakat şiddette durum aynı değil kadın ve erkek fiziksel anlamda güçler eşitsiz , bunu ayırt edemeyenlere üzülüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltabi kadin kim ki fiziken ve ruhen incinmesi, erkegin ruhen incinmesinden ustun tutulsun? karari veren hakim kesin erkektir ve hakkinda soruşturma acilmaz yanli karar verdigi icin. Simdi nasil oluyor da bu, halki kin ve dusmanliga itmek olmuyor anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoş yapmayı kes ve objektif konuş ! Fiziksel şiddetin Aldatmaktan daha büyük bir suç olduğunu mu düşünüyorsun? Tabi ki Şiddet yanlısı değilim ve savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama olaya tek taraflı bakan insanları görmekten sıkıldım sanki Aldatmak kötü bir şey değilmiş gibi , Empati yapmasını bilin az
21 Yorumla- +1 yıl
Boş yorum için sağol. Böylece gereksiz insanları kolayca eliyorum. Nickinde hayır yok edepsiz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha bunlar bir şey değil sen asıl eğer 14 Mayıs'ta yine Tayyip kazanırsa adalet hukuk konusunda yapılacak düzenlemeleri gör zaten Yeniden Refah denilen illet parti tam bir kadın düşmanı birde yanlarımda Hüda par diye yobaz şeriat sevici Cumhuriyet düşmanı bir parti var kadınların vay haline diyorum.
30 Yorumlakişiden kişiye göre değişir bu sorunun cevabı tabi iki davranış şeklide toplum içerisinde tasdik etmediğimiz eylemlerden kıyaslama yapılabilir mi o yüzden pek emin olamadım ama şunu biliyorum fiziksel acı maksimum 3-5 güne geçiyor ama ruhunda aldığın yaraları bir ömür boyu üzerinde taşıyorsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel acı ruhta da yara oluşturur.
- +1 yıl
İkisi de yanlış yargıtay kadına şiddeti önemsiz saymış burada.
Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Olay aynı "otobüse mini etekle binerken, tecavüzü göze alacaksın" demek gibi olmuş. Malum bunu diyeni bu ülke gördü.
11 Yorumla- +1 yıl
Oh be mantıklı bir insan daha allahım
+1 yılDoğru karar bu şiddet göstermeyi de kusurlu bulmuş zaten. Suçlar arasında fark var birini öldürmek ile yaralamak aynı şey mi? Ha tabiki şiddetten hoş değil aynı şey erkek aldattığında da geçerli olmalı
21 Yorumla- +1 yıl
Bi de gerçek adaletsizlikten bahsediyorsan aldattığı halde nafaka alan kadınları söyle.
+1 yılHaklı. kesinlikle adaletli. tabi adam aldattığı için dövdüyse. adam ilk baştan beri dövüyor kadın çok sonradan aldatıyorsa, bence burada adam haksız. çünkü kendini soğutuyor. kadın ayrılmak istese belkide öldürecek, bunun korkusuyla da ayrılamayınca olan olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok yaaaaa. Hem 1dk da boşalacak hem ayda bir yapacak hem de boynuzsuz gezecek. Var mı öyle yağma. Etrafta bu kadar sağlam erkek varken hiç şansları yok. hiç. Kadın açık vermediği için de asla yakalanmıyor. Bütün kabusları o şekerim. Acaba benden iyi yapan birine gittimi karım? evet gitti. Adam ol, gerekirse terapiye gir de aldatılma. d mi şekerim?
Not:aldattığı ortaya çıkan kadınlar, aldattıkları adamların karıları yüzünden yakalanıyor genelde
15 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Oha gerçekten. Kadına şiddeti git gide normalleştiriyor bu ülke. İğreniyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Daha korkuncu yorumları okuyunca ortaya çıkıyor.
Keşke aldatmak yerine bunun öncesinden evliliği bitirebilmeyi denemiş olsalardı, şiddeti kimse savunamaz ama eşi tarafından aldatılmakta çok koyar adama, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklere cahil demişsin asıl cahil sensin insanlar sana olanı söylemiş sen kalkıp millete cahil diyorsun ne yani senin gibi adaletsizlik mi deseydiler her zaman olmasa da bu ülkede bazen adalet yerini bulmuş iyi demiş yargıtay aldatılmak nasıl bir şeydir bilir misin sen hele bir erkeğin aldatılması kadının aldatılması ile bir tutulmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Neden sizin aldatmanız normal kadının anormal
İkisi de iğrenç
Şiddet ayrı iğrenç
Cevap sahibi+1 yılşiddetle aldatılmayı bir tutmana şaşırdım aldatılan bir erkek ömür boyu bu acıyı çeker peki kadın ne yapar? aldatmasa şiddet olmayacaktı belki kadınları savunacam derken rezil duruma düşürme kendini
- +1 yıl
Bir tutuyorum lafı nerede geçti ikisi de iğrenç dedim. Senin düşüncen zaten gram umrumda değil. Saçmala dur. Banane.
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Fiziksel şiddetten tabii ki fazla. Duygusal şiddet daha ağırdır. Fiziksel acı bir süre sonra geçebilir, duygusal acı peki?
Bu demek değil ki şiddet uygulansın. Tabii ki şiddet uygulanmasın. Şiddet hiç bir zaman olmamalı. Ama aldatma da olmamalı.00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kadına şiddete karşıyım. fakat o durumda nasıl davranılacağını bilmiyorum.
o yüzden buradan " şöyle / böyle "deyip atıp tutamam..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSebep ve sonuç ilişkisi olarak değerlendirilmiş olabilir.. Aldatılmış olması fiziksel bir eyleme dönüşmesine sebebiyet vermemeli.. Şiddet her halükarda acizliktir.. Eğer böyle bir şey var ise hayatından çıkartırsın, bu kadar basit..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karın aldattıysa dövmeye gerek yok ama aldatılan erkeğe yüklü miktarda tazminat ve nafaka verilmeli diğer türlü şiddete başvurur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aslında iki tarafa da ceza verilmeli. Hani bir taraf ceza alırken diğer tarafın almaması olmaz.
10 YorumlaŞiddet savunulmaz, aldatma da öyle. İkiside çok kötü, şiddet uygulamakta bir erkeğe yakışmaz karşı taraf ne yaparsa yapsın, yoluna bakmak en doğrusu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Yok değil aldatmak karaktersizliktir fiziksel şiddet uygulama ise başka bir bölümde yer alır aynı keseye koyup kıyaslamak bile saçmalık
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. Olayın öncesinde demek ki aldatma varmıs. Yargitay bakmiştir bu kadin aldatmasaydi şiddet uygulanmicakti. Kadinin muhtemelen ifadesi de böyledir. Daha önce şiddet varmiydi yoktu demiştir. Karar goğru
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Arkadaş kusuru fazladır demiş şiddet uygulansın dememiş ki SİZDE ALDATINCA SİZE ŞİDDET UYGULAMAYACAK ERKEK seçin kadınlar ne yapalım yani siz bir kişiye ruhani/duygusal şiddet uygularken iyi fiziksele gelince ağız bükün
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olayı tam olarak bilmeden yorum yapmak yanlış olur bence...
Hukukta fiziksel şiddet ve psikolojik şiddet durumları yarattığı sonuçlar ve ileriye dönük etkileri baz alınarak değerlendirilmektedir...
00 Yorumla
+1 yılBu konuda adil bir kanun getirilmeli diyorum kadın erkek içinde kimsenin mağdur olmayacağı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gözümde fazla değildir ancak fiziksel şiddetten altta kalır bir yanı da yok.
10 Yorumla Katılıyorum. Fiziksel şiddetin izi 1 aya geçer ama aldatılmak? Ömrünün sonuna kadar travma yaşayacak o adam.
18 Yorumla- +1 yıl
fiziksel şiddet seni tahtalı köye gönderebilir ama aldatılmak tırnağına zarar vermez, ayrıca adamın travması diyorsun da adamın parası varsa kadının yerine hemen başka bi kadını bulabilir hadi bay baaay dediğinde 40-50 yaşında bile olsa adam gideri var
- +1 yıl
@you4myselfcontrol hayır kesinlikle katılmıyorum. Şu anda kadın ırkçılığı yapıyorsunuz. Şimdi size bir soru. Eşiniz sizi sizin yatagınızda aldatıyor. Sizde ona bir tokat atıyorsunuz. Sonra mahkemeye veriyorsunuz. Ama mahkeme siz eşinize şiddet uyguladığınız size ceza veriyor. Ne düşünürsünüz? Empati yeteneğinden yoksunsanız soruyu es geçebilirsiniz.
- +1 yıl
Kadın ırkçılığı ne la
Kadının bi ırk olduğunu sanjyor aman yarabbim. - +1 yıl
Normal dili anlamayn birinin de edebi dilden bahsedip rezil olmama çabası. Tamam aynen sorun yok.
- +1 yıl
Normal dili anlamamak mı? Acaba rezil olunca çamur atma çabası mu? İnan tanısan bu dediklerine pişman olursun ama sanmıyorum. Verdiğin cevaplara bakarsak hep kendini haklı zanneden YARI cahillerden gibisin. O yüzden cehaletinizde boğulun efendim. Bunları yazmazdım lakin hakettiniz.
- +1 yıl
Yav he canım saçma sapan cahillerle uğraşmam normalde de kadın ırkçılığı hahaha buna gülmeden ve cevap vermeden geçemedim yallah Arabistan a
- +1 yıl
şiddeti tokatla mı sınırlı sanıyorsun? kadına şiddet kadını tahtalı köyle gönderiyor diyorum
Aldattığı için mi şiddet uygulamış da kocası böyle karar almislar yoksa kocası kadını sevmiyormuş kadını dövüyormus kadın öyle mi aldatmış bunları bilmek lazım
10 Yorumla
+1 yılYani bilemem bunu hukuk okumadım ki hukukçular cevaplasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki aldatmak daha ağırdır. Fiziki şiddet elbette onaylanacak bir durum degil ancak aldatmanin psikolojik olarak etkiledigi şiddet kesinlikle daha yipraticidir.
00 Yorumla
+1 yılBiri psikolojik digeri fiziki şiddet. Yontem bakımından hangisi daha kötü bilinmez.
Ama ne olursa olsun insan şiddetten uzak kalmalı. Yapacak bir şey yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse fiziksel şiddeti desteklemiyor ama ben aldatilacagima şiddete maruz kalıp boşanmayı tercih ederdim.
Duygusal şiddet bence fiziksel şiddetten daha ağır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın düşmanı tarikattan bozma tipler bunlar. İmam Hatiplilerin neden her yere sokulduğunu anlıyoruz...
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet kaba kuvvet ve şiddet yanlısı değilim kadına
ancak kadın da sütten çıkmış ak kaşık gibi bir imaj veriyorsunuz sorunuzda bu dorğumu sizce? yapmayın yahu
dayağın acısı geçer ama maneviyata yapılan?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 15 yıllık evliyim. Allah göstertmesin böyle bir şey başıma gelse kırmadık yerini koymam sanırım. bunca yıldır değil vurma daha öte git demişliğim yoktur. Sinirime yenilip çok kötü şeyler yapabilirim. Kimse kimseyi aldatmayacak arkadaş
10 Yorumla
+1 yılŞiddet kesinlikle kabul edilemez boşanma davasında darp varsa zaten darp eden kişi suçludur ne olursa olsun tazminat açabilir darp gören kişi
00 Yorumla
+1 yılLisedeki kimya hocam aklıma geldi. Sakız cignerseniz kızlardan 15 puan erkeklerden 10 puan kıracağım diyordu. Gıcık
00 Yorumla
+1 yılDeğil kadın milleti her zaman erkeklere göre haddini bilmesini gereken cinstir bir cacık sanıyorlar kendilerini erkekleri kışkırtan da hep onlar
00 Yorumla
+1 yılbence doğru. karının seni aldatması ve senin ona şiddet uygulaman. göz morartısı geçer ama aldatma izi geçmez aslaaaa
00 Yorumla
+1 yılBen katılmıyorum kocssı tatmin edememiştir başka karılara bakmaktan kadında yapmıştır ağır bi suç değil yani
00 YorumlaErkeklerin gururu kadının canından önemli demek ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sonucu cinayetler işleniyor şiddet dediğin ne ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Not; Şiddete şiddetle karşıyım 👍
+1 yılŞiddetin telafisi var.. Pişman olduğunu samimi ve güçlü bir şekilde dile getirir, hissettirirsin..
Aldatmanın, aldatılmanın geri dönüşü yok..
00 YorumlaOlayın içeriğini bilmiyoruz bir tokat da olabilir fiziksel şiddet ve aldatan taraf bunu bahane göstermiş olabilir
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle adalet. Hatta kadına tazminat cezası vermeleri de lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVala 2 kez reel, çok kez sanal aldatmış bir erkek olarak diyorum ki bu karar çok saçma. Ataerkil toplum dayatması resmen. Aldatma fiziksel şiddetten daha büyük ceza olamaz. Kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılElbette değil, şiddet ne kadar kötüyse kadın ya da erkek olsun aldatmak ondan daha kötüdür
00 Yorumla
+1 yılFiziksel şiddet gördü diye aldatmak zorunda değildi boşanabilirdi
00 YorumlaYerinde bir karar. Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten daha fazla zarar verir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan erkek için de aynı karar çıkacaksa ben destekliyorum bu kararı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılUlan ilk defa bu ülkede adalet ışığı gördüm mutlu oldum
00 Yorumla
+1 yılKadın aldattı ve dayak yedi diye daha az kusurlu mu olmalı?
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın bahanesi olamaz. Madem şiddet var bosanip sonra ne isterse yapabilir insanlar.
00 YorumlaTürkiye’de yaşıyorsun. 100-150 yıl geriden geliyorsun. Öyle düşün.
00 YorumlaEğer aldatma önce yapılmışsa doğru karar yok sonra yapılmışsa yanlış karar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılson derece dogry buluyorum aldatan kadın erkek farketöez ger turlu fiziksel şiddeti hakediyor net
16 Yorumla- +1 yıl
Neden peki?
Cevap sahibi+1 yılhiç aldatılmadım bilmiyorum ama tahmin ediyorum dusun bir erkek eşinin başka erkekle yattıgını ogreniyor sakin kalabilecek erkek varmıdır sence
ya da baskasıyla olacaksan ayrıl istediğini yap- +1 yıl
Aldatmak kesinlikle yanlış ama buna karşılık şiddet göstermek de eşit derece yanlış. Daha az değil.
Cevap sahibi+1 yılbence az programlara bakıyorum ara sıra kadın kocasıyla tartısmıs gidip baskasının altına yatıyor e koca ne yapsın a karıcım bir şey olmaz bir erkek seni becerdi diye ne olacak mı desin
- +1 yıl
Boşarsın s. Lak değilsen.
- +1 yıl
Aynen at gözlüklü
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası