Görüşlerinizi merak ediyorum
Cinsel yetersizlik ve kavgalar yüzünden
Sürekli aynı yemeği yememek için
Duygusal yönden ilgisiz kaldığı için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evli kadınlarla yatan erkekler sanırlar ki kadının kocası ilgisizdir, yetersizdir veya eşini yatakta tatmin edemiyordur vs vs vs.. O yüzden aldatmaktadır. Çünkü sorduklarında kadınlar böyle şeyler söylerler. Saf erkekler de bunlara inanır. Oysa gerçekler çok farklıdır. Her kadın aldatmaz tabi ama aldatan için bahaneler sınırsızdır. Ben bir kısmını şurada sayayım:
*Kocasından ilgi göremez aldatır.
*Kocası çok ilgilidir. İlginin fazlasından bunalır aldatır.
*Kocası yatakta kötüdür aldatır.
*Kocası yatakta çok iyidir. Kendini ezik hisseder aldatır.
*Kocasının aleti küçüktür. Bu bana yetmiyor der. Aldatır.
*Kocasının aleti çok büyüktür. Küçük aletli biriyle doya doya sevişmek ister. Aldatır.
*Kocası ona kötü davranmaktadır. Aldatır.
*Kocası ona prensesler gibi davranıyordur. Kendisini o*rospu gibi becerecek erkeklerle aldatır.
*Kocası eziğin tekidir. “Böyle de erkek mi olur” der. Aldatır.
*Kocası çok maçodur. Bu hallerinden bunalır. Aldatır.
*Kocası aldatıyordur. İntikam olsun diye aldatır.
*Kocası çok sadıktır. Gözü başka kadınlara kaymıyordur. “Vay kör herif” der aldatır.
*Kocası çok kıskançtır. Kıskançlığından bunalır aldatır.
*Kocası hiç kıskanmıyordur. “Ya bu ne biçim adam beni kıskanmıyor” der. Aldatır.
*Kocası yamuk yumuk göbekli çirkin bişeydir. Yakışıklı birini bulunca aldatır.
*Kocası yakışıklı, fit, çok çekici bir erkektir. Sırf kendini güzel hissetmek için çirkin biriyle aldatır.
*Kocası yatakta erken boşalıyordur. Aldatır.
*Kocası saatlerce boşalmadan sevişen bir erkektir. Bu durumdan bunalır. Aldatır.
*Her gün yemek, çocuklar, çamaşır, ütü temizlik... Bunalır. aldatır.
*Eli sıcak sudan soğuk suya girmez. Bir eli yağda, bir eli baldadır. Can sıkıntısından bunalır. Aldatır.
Velhasılı bu liste uzar gider. Ortada bir sebep yokken bile sırf heyecan olsun diye aldatır.
Bu yüzden evlenmek istemiyorum işte. Kimseye güvenim yok.
Hapse düşmeyede gerek yok.
Peki bu aldatmalarin önüne geçmek için ne yapmak gerek? listeye bakınca önlemenin mümkünü yok gibi ama
Döktürmüşsün @KumruSahin😄 erkekler neden aldatır için de böyle bir maddesel sıralama bekleriz 🙂
@blackman3419 Uzun listelere gerek yok. Erkeğin fıtratı tek eşli değil ki. Doğası gereği bir çift güzel bacak ya da güzel meme gördü mü kan kasıklarda toplanır, beyine yeterli kan gitmez. :)
Her şey olup bittiğinde aklı başına gelince ya pişman olur ya da olmaz. Yaptığına uygun bahane bulmaya çalışır.
@KumruSahin Bütün erkekler sence yoldan çıkar mı?
Konu ne ara erklere döndü
@blackman3419 Eğer gay ya da iktidarsız değilse evet tüm erkekler...
Ben aşıksam hiç bir seksi kadın beni baştan çıkaramaz.
O yüzden genelleme yapmayalım.
Hiç zorlama @gecelerinprensi0635 . Kendi cümlende kendini ele veriyorsun. "Ben aşıksam" diyorsun. Yani şarta bağlı bir cümle. Karşına seksi bir kadınla bir imkan çıksın bal gibi yaparsın. Sonra da "demek ki aşık değilmişim" diye bahane üretirsin.
Aldatana bahane mi yok. Ben tek nefeste 100 bahane sayarım.
Erkeğiz illaki etkileniriz, ama birine aşıksam seviyorsam bakmam asla
Seçeneklerin hiçbiri aldatma sebebi değil, bunlar ayrılma sebebi. Kadın ya da erkek herhangi bir insan, karaktersizliği yüzünden sahtekar ve yalancı olduğu için aldatır.
aldatmanın kadını erkeği olmaz.. sadece karaktersiz insanlar aldatır.. varsa bir karın ağrısı , ayrılır ve sonra kiminle ne b. ku varsa yer. benim düşüncem bu şekildedir.
.
Aldatmak için bir sebep aramaya çalışmak , bu iğrençliği bir kalıba oturtmaya çalışmak, normalleştirmeye veya mübah göstermeye çalışmaktır. böyle bir şey kabul edilemez..
.
gerekçe ne olursa olsun.. ilişkide tehlike çanları çalıyorsa baştan güzelce uyarılır.. sonra sarı kart gösterilir.. halen de düzelme olmuyorsa ilişki noktalandırılır.. sonra herkes ne istiyorsa yapar..
Çok dogru
Cevap
1Cevap
yapmadığım için bilmiyorum bir insanı aldatacagima arabanın altında kalıp o kul hakkına girmemeyi tercih ederim
Cidden böylemi düşünüyorsun
Gerçekten daha fazlası
Keşke herkes senin gibi duşünse
Karakterli olan her insan bunu düşünür emin ol bir insanı aldatmak çok farklı bir şey Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama ikisinden birini tercih edecek olsam arabanın altında kalmak daha cazip çok net o vicdan ve kul hakkıyla yaşayamam ben
Bravo gerçekten
Karakter meselesi normal bir gerekçesi olamaz kızın da erkeğinde
Karakter eksikliği yüzünden olabilir
Duygusal yönden ilgisiz kaldığı için
Karakter meselesi bence. Ve cinsel yetersizlik
cinsel yetersizlik aldatma sebebi olabilir mi
Evet olabilir
aldatmak yerine boşanmak daha mantıklı değil mi?
Daha mantıklı ama bazıları hem ayranım dökülmesin hem dötüm... istiyo
Sen evli misin mesela
Yok değilim
Evlenince boyle bi durumda ne yaparsin
Eşimden yeteri kadar zevk alamiyorsam tabikide aldatmam. Bunu onunla konusurum
N1mussuzdur net
o. u olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?