Annemle kavgalıyız?

Arkadaşlar konum uzun ve gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen saçma sapan konuşacak insanlar yazmasın. Aylardır birçok sorunumuzun üstüne ananemin hastalığıyla birlikte son zamanlarda iyice dağıldık. Aylar öncesinde babanemin gelmiş olması üstüne benim sağlık sorunlarım derken daha düzelemeden birde ananemin hastalığı çıktı ortaya. Zaten bir süredir tedavi görüyordu ama evindeydi şimdi hastaneye kaldırıldı. Bu süreçte bütün işler bana kaldı ki bende iyi sayılmam kendi hastalığımın dışında sınav strestim hepten mahvetti beni. Anneme hastanede kalma diyecek halim yok annesi sonuçta ama gereçkten ortası yok bir tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı mahvediyor. Tartışmamıza gelecek olursak aynı şeyi daha önce birkaç kez daha yaptı. Dün öğlen sonrası hastaneden çıktığını ve bir saate geleceğini akşam yemeği için bir şey yapmamamı söyledi öbür yandan babam da koyunlarımız var onlarında içeriye koyulma saati geliyordu babam da nasılsa annen bir sate gelir hayvanlar biraz daha kalsın hesabı yaptı. Aradan saatler geçti annem yok başına bir şey geldi sandım aradım daha yeni çıkıyorum hastaneden dedi. Ben dersi falan bir köşeye bıraktım yemek hazırlamaya başladım babam hayvanlarla uğraştı hadi orada bir şey oldu desem annemin yanında teyzem de var ananem yalnız da değil. Geç gelmesine değil bizi zor duruma bıraktığı için sinirlendim. Yemek yedik sesimi çıkarmadım konuşmadım kalbini kırkmamak için. En sonunda okulun hakkında bir şey dedi bende kazanırım anne dedim imalı bir şekilde tek söylediğim bu. Bakın gerçekten çok kötü geliyor olabilir ama aylardır sırf bu konular yüzünden doğru düzgün ders çalışamıyorum ben alttan aldıkça üstüme çıkıyor. Ondan sonra sinirlendi trip atmaya laf sokmaya başladı ağladı mı bilmiyorum bir ara mutfaktan çıkıp gitti. Ben ise oldum dünyanın en kötü evladı. Asıl kızdığım bu da değil aslında bu zamana kadar abilerim annemin ağzına sıçtı resmen etmedikleri kavga anneme söylemedikleri laf kalmadı ama annem hiçbir zaman onlara ne kızdı ne de bir şey söyledi ben se söylediğim en ufak bir şeyde ki söylemesem bile yüz ifademden bile sorun çıkartıyor. Bu zamana kadar herkese karşı annemi korudum abilerime karşı babaneme dayılarıma karşı benim annem için kötü olmadığım insan kalmadı ama annem beni orada da yarı yolda bıraktı. Ben annem için kiminle kötü olduysam annem onlarla hep barıştı. Olmuyor ben annemin eline dünyayı da versem olmuyor annem gidip ona çöp uzatanlara gidiyor aylardır alttan alıyorum hadi üzülüyor diye ama ben onun canı yanmasın diye uğraşırken o benim ciğerimi söktü. Arkadaşlar Allahaşkına bana yardım edin ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Annemle kavgalıyız?