Arkadaşlar konum uzun ve gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen saçma sapan konuşacak insanlar yazmasın. Aylardır birçok sorunumuzun üstüne ananemin hastalığıyla birlikte son zamanlarda iyice dağıldık. Aylar öncesinde babanemin gelmiş olması üstüne benim sağlık sorunlarım derken daha düzelemeden birde ananemin hastalığı çıktı ortaya. Zaten bir süredir tedavi görüyordu ama evindeydi şimdi hastaneye kaldırıldı. Bu süreçte bütün işler bana kaldı ki bende iyi sayılmam kendi hastalığımın dışında sınav strestim hepten mahvetti beni. Anneme hastanede kalma diyecek halim yok annesi sonuçta ama gereçkten ortası yok bir tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı mahvediyor. Tartışmamıza gelecek olursak aynı şeyi daha önce birkaç kez daha yaptı. Dün öğlen sonrası hastaneden çıktığını ve bir saate geleceğini akşam yemeği için bir şey yapmamamı söyledi öbür yandan babam da koyunlarımız var onlarında içeriye koyulma saati geliyordu babam da nasılsa annen bir sate gelir hayvanlar biraz daha kalsın hesabı yaptı. Aradan saatler geçti annem yok başına bir şey geldi sandım aradım daha yeni çıkıyorum hastaneden dedi. Ben dersi falan bir köşeye bıraktım yemek hazırlamaya başladım babam hayvanlarla uğraştı hadi orada bir şey oldu desem annemin yanında teyzem de var ananem yalnız da değil. Geç gelmesine değil bizi zor duruma bıraktığı için sinirlendim. Yemek yedik sesimi çıkarmadım konuşmadım kalbini kırkmamak için. En sonunda okulun hakkında bir şey dedi bende kazanırım anne dedim imalı bir şekilde tek söylediğim bu. Bakın gerçekten çok kötü geliyor olabilir ama aylardır sırf bu konular yüzünden doğru düzgün ders çalışamıyorum ben alttan aldıkça üstüme çıkıyor. Ondan sonra sinirlendi trip atmaya laf sokmaya başladı ağladı mı bilmiyorum bir ara mutfaktan çıkıp gitti. Ben ise oldum dünyanın en kötü evladı. Asıl kızdığım bu da değil aslında bu zamana kadar abilerim annemin ağzına sıçtı resmen etmedikleri kavga anneme söylemedikleri laf kalmadı ama annem hiçbir zaman onlara ne kızdı ne de bir şey söyledi ben se söylediğim en ufak bir şeyde ki söylemesem bile yüz ifademden bile sorun çıkartıyor. Bu zamana kadar herkese karşı annemi korudum abilerime karşı babaneme dayılarıma karşı benim annem için kötü olmadığım insan kalmadı ama annem beni orada da yarı yolda bıraktı. Ben annem için kiminle kötü olduysam annem onlarla hep barıştı. Olmuyor ben annemin eline dünyayı da versem olmuyor annem gidip ona çöp uzatanlara gidiyor aylardır alttan alıyorum hadi üzülüyor diye ama ben onun canı yanmasın diye uğraşırken o benim ciğerimi söktü. Arkadaşlar Allahaşkına bana yardım edin ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üşenmedim okudum
Senin de annenin de haklılık payınız var velakin ortada bir hasta var annenin hatası annesi diye tüm planı sorumluluğu üstüne alıp asıl önemli olanları ilgisiz bırakması
Gerçekten bak aylardır babamla idare ediyoruz aman üzülmesin canı sıkılmasın diye ama biz böyle yaptıkça her seferinde üzüyor
Anneniz yaşına rağmen bazı sorumluluklarıni annesinin hastalığı sebebiyle unutmuş olmalı fakat burada babanıza konuşup sorunu çözüme ulaşıtırin aksi halde olmadık basit sebeplerden dolayı çok kırılırsiniz
Bizde öyleyiz olur olmadık kavgalar anlaşamıyoruz konuşup şöyle böyle yapalım dediği şeyleri yapmayıp kızıncada ben kavgacı bağıran sürekli sorun çıkartan oluyormuşum
ne yapmaya çalışıyorlar gerçekten anlamıyorum
Kaçmamız için çaba gösteriyor başka bi açıklaması yok bence
Dayanamıyorum vicdan yapıyorum her seferinde yarın bir gün ölüm var pişman olmak istemiyorum diye üzerine titriyorum ama karşılığı bu işte
Ölüm sanada var birazda o bu inceliği düşünsün dimi
Düşünmez 😂
Belki sen fazla düşünüyorsundur 😂
Orası öyle
Senin yaş kaç annenin kaç peki
Ben 18 annem 47
Kaç kardeşsiniz hepsine mi öyle
Hayır asla öyle değil. İki tane abim var onlar şu an evli ama evlilik öncesinde de sonrasında da ve hatta hala şu sıralar bile annemi üzdükleri oluyor annem onlar üzdüğü zaman geliyor yanımda ağlıyor. Bak abilerim annemle kavga ettikten sonra bir ay konuşmasınlar annem üzüntüsünden kahrolur hatta onlara mesaj atar arar kendi konuşmaya çalışır ama bana gelince tık yok
Bende tek erkeğim annem hiç öyle değil bana ya
Hata bende aslında ne zaman benimle kavga etse haklı olmama rağmen onu çok sevdiğim için bütün her şeyi görmezden gelerek onunla barışmaya çalıştım biliyor tabi. Ya yemin ederim kendime gelemiyorum bir türlü sinirden ikide bir ağlayıp duruyorum sınava da bir hafta kaldı ders çalışamıyorum katil edecek en sonunda
Sizin tam olarak sorunlarınız neler
Bence sen ilişki sıklığını azalt kıymetini anlasın en küçük sensin anladığım kadarıyla. Bizimde öyle ya hep bi o haklı ne desek biz suçlu kavgacı kabul, ettiremiyoruz bişeyi
Hakkımızda hayırlısı keşke biraz olsun akılları başlarına gelse ama yok bu saatten sonra değiştiremeyiz olan bize olmaya devam edecek
Valla aile evinden uzaklaşmak en iyisi uzaksan iyisin
Tek kurtuluşum şu okuldu onu da annem sağ olsun derslere odaklanamıyorum
Yüklen okulu kazan sende gidince yalnız kalınca anlicak kıymetinii
Önce sakin ol onun gibi düşünmeye çalış