Kardesim yuzunden surekli annemle kavga ediyorum?

Kardesime hic bir sey soyleyemiyorum kendimi bildim bile. ne zaman kardesime bie sey desem olaya hemen annem mudale ediyor kardesime firsat vwemiyor onunla alakasi bile yokken onu savunuyor onu tutuyor diye kavga annemle benim aramda oluyor. annemle hic bir zaman kendi sorunum yuzunden kavga etmedim hep kardesim yuzunden kavga ettim dogdu zamandan beri babamda annemde hep onun yaninda hep onun tarafinda hic bir zaman benim basarimla sevinmediler birisiyle bir sey yasadim mi hic benim tarafimi tutmadilar hep karsi taraf haklidir ben haksizim ornek veriyorum bir hocamiz cok yasli kimseylw anlasamiyor okulda. sinifta hep beni over ii caliskan kiz derdi birgun sinifin hepsini benide disipline verdi annemlere siylemedim soyleyince hak etmissindir dedi herkesi. Ailesi mudale etti haksizliga benim ailem bir b*k yapmadi kendimi bildim bileli hep yalnizim hep annemle babamla kavga ediyorum saygisiz biri oldum ciktim kavga aninda dusubmeden hareket ediyorum sonra pisman oliyorum Sizce ne yapmaliyim uzun oldu kusura bakmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Mesala bugun kardesim pantolonumu giymisti hatta sormadan giydi asla giymesine kizmam tek kizdigim eve gelince cikar katla koy bu salak bir turlu ogrenemedi bunu giyer ve butun hatta o kiyafetle uyur bende eve geldik bir saat oldu hala cikarmadi git cikar artik dedim annem hemen oradan sen onun kileri giy bilmem nw bilmem ne o giyince laf et hemen karis kizaa uzattida uzatti en sonunda dayanamadim kavga ettim kim hakli bir kavgada bensem sucumu bilwyim
Kardesim yuzunden surekli annemle kavga ediyorum?