Eşim bana karşı kendine çok iyi hakim olabiliyor bu durum beni sinirlendiriyor lütfen açıklamayı sonuna kadar okuyun?

Bazı cümleleri üstü kapalı Anlatmaya çalışacağım lütfen anlayın. deneyimli erkeklerin yorumlarına ihtiyacım var. Evlenmeden önce bazen yeri geldiğinde de söylerdi ben kendimi evleneceğim insana Sakladım, kendimi hakim olabilen biriyim diye.2 haftadan beridir neredeyse yakınlaşmıyoruz en son bir hafta üzerinden geçtikten sonra yakınlaşma durumumuz oldu. fakat bazı durumlar çok erken gerçekleşti onun için. çok kısa sürüyor kendisi rahatlıyor. fakat ben genel olarak yarım kalıyorum en son yine böyle bir durum olduğunda sinirlendim ve biraz konuştum bu şekilde yapmasının beni çok kötü hissettirdiğini söyledim. o günden beri Neredeyse 2 hafta geçti uyuduğumuzda Bana bazen dokunduğunda istekli olduğunu anlayabiliyorum fakat ileri hiçbir zaman gitmiyor bu akşam güzel giymiştim mesela yine istekli olduğunu anladım dokunmasından öpmesinden fakat yine ileri gitmedi ve Sabah duş aldı rüyasında bazı durumlar olmuş. hem kendisine bu kadar hakim olabiliyorken hem de bazı durumları ben rahatlamadan onun erken yaşaması tezat bir durum değil mi? Ben bu durumdan çok rahatsızım ve çok mutsuzum kendimi bir kadın olarak çok kötü hissediyorum ama o hiç böyle bir sorun yokmuş gibi davranıyor. Ben de bu yüzden bu konuyu tekrar açıp Ya da ben istiyormuşum gibi davranıp ona yakınlaşmıyorum yapmak istemiyorum

Eşim bana karşı kendine çok iyi hakim olabiliyor bu durum beni sinirlendiriyor lütfen açıklamayı sonuna kadar okuyun?