Eşim neden sürekli beni sorguluyor? Ve kontrol ediyor? Bu davranışı kendisini ele veriyor olabilir mi?

• Merhaba. Eşim uzun süredir benden şüphe ediyor. ya da öyleymiş gibi davranıyor. Evde saniyelik telefonu elime alsam, kim yazmış, mesajmı geldi, kimden geldi. kime yazıyor sun? Vs. Vs. Oysaki ben kimseyle mesajlaşmam. Erkek arkadaşlarıma bile mesaj falan atmam yani. Eşimde bilir bunu. Kaldıki bir kadına mesaj atsam zaten aynı odada gözünün önünde yapmam. Mesela balkonda babamla konuşuyorum farkeder se dibime kadar girer duyamazsa diyafonu aç der. Bakar ki babam gider. ya da gün içinde ararım mesela, Bi başlar sorguya. Kadın sesi duydum arkadaaaan nerdesin çabuk söyle ki var yanında. Ben marketteyim diyorum, ne almaya girdin neden gittin, gibi saçma sormaya başlar. sigara alıcam diyorum. Dün akşam vardı sigaran ne çabuk ki sabah sigaramı unuttum iş yaptığım yerde. Doğru söyle nerdesin falan filan. Yani böyle saçma sapan muhabbetler. İki güzel kelam edeceğimize ben sürekli nerde olduğumu Ne yaptığımı anlatıp, kavga edip kapatıyoruz. Bazı kadın müşteriler var bizden toptan tekstil alan. Onlarada taktı. Akşama telefonuma bakıyor ne konuştun bu kadınla 4 dakika. Siparişi ni al kapat telefonu. Ama ayrıntılar var diyorum renkler bedenler vs konuşuyoruz diyorum. Sabırla anlatıyorum. Ama yok. En son bundan sonra bu kadınla ben ilgilenecem dedi. Tamam dedim. Yanımda aradı. Konuştular kadına ters ters cevaplar. O renk yok. Canın isterse falan filan. Devamını yazmıycam artık. ******Sorum şu:neden sürekli aldattığımı düşünüp beni sıkıştırıyor. Sürekli kontrol kontrol. Acaba kendini mi kamufle etmeye çalışıyor? Acaba kendisi bişeyler karıştırıyor da örtmek için saldırıyor bana sürekli.

Eşim neden sürekli beni sorguluyor? Ve kontrol ediyor? Bu davranışı kendisini ele veriyor olabilir mi?