Eşimin bana karşı davranışları neden sorunlu?

Eşimle bir yıldır evliyiz üç aylık bir bebeğim var evliliğin ilk ayları 1.02 ay boyunca iyiydi eşim ama daha sonra annesi ve babasına olan tepkim onu da gerdi ve bana karşı davranislarini değişti annesine ve babasına karşı cevap veremiyor annesi bana laf söylese cevap veremiyor babası laf söylese tepki vermiyor çünkü diğer abisi kafasına buyruk karısıyla istediğini yapıyor annesi babası benim eşimi övdüğü için aferin dedikleri için eşimi gururlandırıyorlar ve evin küçüğü ile evliyim eşim artık bana karşı sinirlerine hakim olamıyor sürekli bağırıyor bir şey olduğunda ya da benden bir şey istesem yapmıyor ben istersem olur diyor Keira’la kayınvalidemle birkaç SORUNLAR yaşadık çok büyük bir şey değildi ama bana karıştığı için ben ona tepki veriyordum dayanamadım artık ben guldugum zaman eşim bana gülme diyor televizyona gülüyorum bana gülme diyor eşime gülüyorum gülme diyor ve bunu defalarca bana uyarı bir şekilde verdi tekrardan bana gülme diyerek bağırdı ben sana gülme dediğim zaman gülme diyor eve her şey olur eksik gedik ama duygu açısından benimle sohbet etmez muhabbet etmez evliliğin ilk ayları çok iyi geldi ama nedense sonradan değişti uzak benden ben konuşmadığım sürece konuşmaz güler sonra susar ben de sıkılırım eşimle ilgili olmayı isterim onu da bana karşı ama benim ona olduğum kadar o bana karşı ilgili değil bu tür davranışların sebebi ne olabilir lütfen söyler misiniz
Eşimin bana karşı davranışları neden sorunlu?