Ben buna inanıyorum Atatürk mesela bunun en basit örneği olabilir aşk konusunda sürekli kaybetti fakat adını tarihe altın harflerle yazdırdı

Ben buna inanıyorum Atatürk mesela bunun en basit örneği olabilir aşk konusunda sürekli kaybetti fakat adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Aslında evet aşk denen zırvalık olmadığında daha fazla işlere odaklanıp başarılı oluyoruz atatürk konusuna gelirsek bazen acaba fazlamı büyütüyoruz diyorum çünkü bize sadece iyi yönlerini öğrettiler ayrıca o zamanlar kamera falan yaygın olmadığı için yanlış hareket kötü yönleri görmedik ama şu an biri bişey yaptımı TV gazete her şey yazıyor şu an siyaset o kadar rekabet içerisindeki herkes birbirinin yanlışını medyaya ve yüzlerine vuruyor ama o zaman öyle değildi yani demem o ki başkalarının düşüncelerini sadece objektif şekilde dinleyin hiçbir zaman fanatik, kukla, piyon olmayın hayatınızdaki şeyler sizi fazla etkilemesin birçok kişinin doğru bildiği şey yanlış olabilir
Atatürk gibi bir adamın aşkla meşkle ne işi olur Allah aşkına ki kaybetsin. Kadınlarla münasebeti mutlaka olmuştur ama böylesi devlet adamları aşkla uğraşmaz. Böylelerinin hayatı da aşkı da evliliği de direkt devlettir.
Cevap
3Cevap
Mustafa Kemal bir dahi. Keşke ömrü daha uzun olsaydı. Erken öldü atam. Her zaman geçerli değil, hayat başarısı ile aşk.
Bence en güzel âsk örneği Hz Muhammed Mustafa sav
Peygamberimiz aşta başarısız değil ki.
@olasılıklararenedak başarısız diyen olmadı en güzel örnek olarak soylendi
Evet zıttı bir örnek. Hz Muhammed hem aşkta hem hayatta başarılı.
@olasılıklararenedak ornek insan
Hadi lan ordan
Detaya değil soruya cevabım bu arada sana da değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?