Gerçekten burç sahibi insanların aşkı bulamama gibi bir ihtimalleri var mıdır?

Herkese merhabalar arkadaşlar benim kafama takılan ve durmadan moralimi bozan bir konu var gerçek mi değil mi pek bir bilgim yok o yüzden astroloji ile bilgi sahibi olan insanlardan cevaplarınızı esirgememenizi rica ediyorum öncelikle Burcum "YENGEÇ" su grubu olmakla birlikte aşkı çok iyi yansıtan bir kişiliğim var fakat aşk konusunda öyle sayılmaz bir insana açılırken çok zor açılıyorum çünkü çok duygusal ve düşünerek bakıyorum bir sürü burçla konuştum fakat hepsinin bir çifti varken su grubu bu durumlarda sanki çok fakir gibi kalıyor gibi gördüm utangaçlık ve duygusal bir burcun aşkı bulamaması normal mi sizce yani çünkü herkesin yaşadığı ilişkiler 3 ay 5 ay sonra bitiyor ya da istedikleri ilişkiler pek güzel sonuçlanmıyor birbirlerine çok kızmalar tartışmalar toksik davranışlar sergiliyorlar bir insan sevgiden çok bu durumlara ilgileniyorlar yani ilişkinin ayakta durabilmesi için kavga etmek falan ne kadar doğru olabilir sizce sonuç olarak iki karşı cinsin pozitif düşünmesi sakin kalabilmeleri önemli değil midir? Gerçekten yoruldum cevabını bulamıyordum uzun bir süredir araştırdım fakat bir kanıya varamadım belki de aramızda böyle arkadaşlar vardır bu durumda kalan arkadaşlarımızda faydalanır iyi geceler hayırlı sahurlar.

Gerçekten burç sahibi insanların aşkı bulamama gibi bir ihtimalleri var mıdır?