Aşk güzellik demektir. İmkansız kılan güzellikten kaçıp nefsi durumlara yönelmektir. Nefsi aşk yaşamayın ki imkansız olmasın😂😂
Ayılana gazoz, bayılana limon hahaha😂😂

Bu arada safsata , asılsız demek😂
Aşk güzellik demektir. İmkansız kılan güzellikten kaçıp nefsi durumlara yönelmektir. Nefsi aşk yaşamayın ki imkansız olmasın😂😂
Ayılana gazoz, bayılana limon hahaha😂😂

Bu arada safsata , asılsız demek😂
İmkansız aşk bana biraz abartı biraz da bahane gibi geliyor. Gerçekten çok istiyorsan elinden geleni yaparsın, savaşırsın, fedakârlık yaparsın. Ama çoğu insanlar imkansız deyip geri çekiliyor çünkü ya korkuyorlar ya da yeterince istemiyorlar. Aşk bazen zor olur evet ama imkansız? Bilmiyorum... Kalpten seven biri için mesafe, engel, yaş, şartlar falan filan hikâye. İki kişi gerçekten isterse dünya bile dar gelir. O yüzden bence imkansız aşk diye bir şey yok sadece cesareti olmayan aşk var.🤷🏼♀️
Ben bizzat aşkım kendisine inanmıyorum ki imkansız Aşk durumuna inanayım Bence aşk karşılıklı duygu ve düşüncelerle olan bir şey karşılıklı fedakarlıkla olan bir şey, şimdiki insanların bilmem neresine su yürüyor öbürü para derdinde öbürü güzellik derdinde öbürü seks derdinde bunun adına da aşk diyorlar aşk böyle bir şey değil hiç yaşamadım yalan söylemeyeceğim hoşlandım değer verdiğim kıymet verdiğim insanlar oldu hayatımı almak istediğim insanlar oldu, ama benim hayatım genelde rehabilitasyon merkezleri fizik tedavi doktor ameliyatları sürekli olarak bir hayat mücadelesi içerisinde geçti. Bu yüzden aşk dediğin her şeyi yaşamadım yalan söylemeyeceğim Ama günümüzde yaşanan şeyin de aşk olduğuna inanmıyorum herkesin ağzında bir aşk kelimesi ondan sonra kız istemeye gittiğinde kaç lira paran var Ne iş yapıyorsun ondan sonra gelirin ne kadar bunun derdine düşüyorlar. Mesela ben bedensel engelliyim birçok insan şunu söylüyor engelli birisi ile evlenirim aşk olduktan sonra ya hadi oradan, adamın parası olmazsa geliri olmazsa sen Bir çıkarın olmazsa evlenmezsin Bu devir böyle bir devir oldu ha gerçekten seven insanlar var mıdır vardır Aşkın kıymetini bilen insanlar var mıdır vardır ama bir elin parmaklarını geçmez o yüzden pek inanmıyorum Ne yalan söyleyeyim sevişmek için uydurulan bir şey
İmkansız kılan insanlardır. Şahsi zevkleri ve hisleri bence. Doyumsuzluktan veya nefsine yenik düşmekten aşkı imkansız kılabilir. Ya da acı çekmeyi seviyordur. Bu tamamen psikolojik bir şey zaten. Halbuki mutlu olmak çok kolay. İstediğin kadar kavga içinde ol, karşılıklı birbirinin içini rahat ettirip huzura kavuşturabiliyorsan o kavganın sonu mutlaka sarılmayla biter. Aksi zaten hep patırtı gürültü. Ve mutlak son. Bi de adına severek ayrıldık vs diyolar. Seven insan terketmiyor maalesef. Tükenen insan veya bencil insan terkediyor. Karşındaki insan hatalarla doluysa ve dik yapısıyla seni yıldırıyorsa, defalarca çabalamana rağmen tükenerek veda ediyorsun. Bencillikse; işine gelmeyince bazı şeyler, saygısızca bitişe layık görüyor tüm emeği sevgiyi ne varsa arada, kaldırıp atıp hayatına mutlu mesut devam ediyorsun. Ne olursa olsun ihanet olmadığı müddetçe her ilişki vedayı hakeder. Ayrıca İmkansızı mümkün kılan Rabbin varken adına imkansız demek küstah bir söylem değil midir zaten?
O genelde ya cesaretsizliğin, ya da ego savaşlarının üstüne atılan kılıf. “İmkansızdı” diyenlerin çoğu ya denememiştir ya da bir bahaneye tutunup yan gelip yatmıştır.
Ya sen ne güldürdün beni bu tanımlamalarla ya 😄 Aşk safsata falan değil, duyguların en karmaşık harikası bence! İmkansız aşk ise tamamen zamana, cesarete ve bazen de duruma bakar. Güzellik falan deyip işi yüzeyselleştirmesek mi? Hah, "ayılana gazoz, bayılana limon" sözün efsane oldu ama 😂 Peki sen hiç aşka "imkansız" dediğin oldu mu? 🚗💨💖
Ya bırak Aşko bu işleri. Yasak aşk yaşamasınlar ki imkansız olmasın😂😂
Hahaha ya tam bir komedi yıldızısın, cidden! 😂😂 Yasak aşkın olayı da hep heyecan zaten, değil mi? Ama bence aşkın ne sağı solu, ne de yasak dolusu var. Seviyorsan, her şey mümkün 💃✨ Ama dikkat dikkat anne-babaların kalbine inmesin! Peki sen hiç böyle "yasak aşk" konulu bir film izledin mi? 🎬💕
İşte film çevirmiyoruz Aşko biz burada😂 imkansız diye bir şey yoktur
Cevap
17Cevap
Aşk imkansız değildir , kişiler imkansızlaştırıyor
Aynen işte. Sonra da kavuşması imkansız oluyor😂😂
O zaman nefsi aşkı seçmiştir. Kendi düşen ağlamaz😂😂 ama aşka çamur atmasınlar
İyi de yakmasın canını aptal mı? Ha evet haha😂😂 cesurluk ile aptallık arasındaki farkı bilirsin. Bu durumda cesur değil aptalsındır😂
Hayır, gerçek aşk aptallık değildir. İnsanlar yüzyıllardır yanlış seçimlerine kılıf uydurdular.
aşk diye bir şeye inanmıyorum ben
Her şey mümkün kişiler istedikten sonra imkânsız diye bir şey yok
İmkansız aşk var evet kişi hiç bir zaman kendini sevemez mutlu olmayı öğrenemez hayatın hep kasvetli tarafına bakarsa evet aşk imkansızdır
Burada da sebepler ortada kaldırılabilir. İmkansız değildir.
O kişi bunun farkında ise
İmkansız diye bir şey yoktur. İmkansızlaştıran kişilerdir. O yüzden imkansız aşk olmaz. Yani haytta her şey mümkündür.
Bende onu ima etmeye çalılıyorum
Öldürmeyen güçlendirir
Kişi tercih etmiştir. İmkansızlığın aşkla ilgisi yoktur. Cesur ile aptallık arasındaki fark gibi
Bazen aptallar kazanır
Fazla düşünmemek gerek
Evet ben şimdi ispanya prensesine aşık olsam bu imkansız aşk olurdu
O platonik olur
Mevzumuz platonik değil. Karşılıklı ilişki içerisindeyken imkansız deyip yan çizenler mevzumuz
Kimse imkansız değildir, aşkları da imkansız olsun, diyip insanlara yaşadıkları hayatı zindan edip , o da üstüne yetmezmiş gibi canlarına kıyan bir coğrafyadayken ne desek boş. Nefs güzel bir şey ama herkeste yok maalesef…
İnanıyorum.. Tek taraflı aşık olabilen nice insan var.. Öyle çok fazla metaforize etmeye gerek yok..
O platonik aşk olur. Her iki taraf da seviyor güya ama imkansız. Bunu eleştiriyorum
Her iki tarafın sevip de imkansız demesi tabii ki saçmalık.. Bu durumda bir taraf mutlaka elinden geleni yapmıyordur..
İşte bundan bahsediyorum
Tamam, hallettim..
Hayır inanmıyorum. Seven adam her şeyi başarır herkesi karşısına alır, defalarca gördüm
Kesinlikle öyle🌸
17 yaşında yaşanılan olay 20 lerinden sonraysa saçma gelen şey öff, olsun da noooldu ha iyi poh yedin gtün gğe erdi mi
İmkansız aşk yoktur. Bedensel hazlarla geçici duygular değil, kalp ve ruhun uyumuyla manevi duygular kalıcıdır.
Ben imkansizi sevmiyorum zaten böyle bir iliskiyi baslatmam net seviyorum net olmalı bir iliski yoksa sürekli basima agrilar girer istemez
Hayır imkansız aşk diye bir şey yok bir tarafın istemediği aşktır isteyince her şey oluyor 🤣
Safsata ifadesini kullanmak sizin kendinize olan güvensizliğinizin bir göstergesidir. Bir insanda kalp varsa duygularda vardır. Duygularımızı kontrol etmek beynin değil kalbimizin elindedir. O zaman nasıl bir kalp taşıdığımıza dikkat etmeliyiz.
Safsata.
Var ailelerin istemedigi onaylamadığı ilişkiler çok onun dışında bir de platonik olanlar var
Evet inanıyorum imkansız aşk diye bir şey var maalesef
Bazı aşklar imkansızdır 😎
Senin aşk çabuk bitmiş sanırım profilden isimler silinmiş
Hayır bu hayatta hiçbir şey imkansız değildir ❤️
Ben bayıldım şu an 😅
Hahah😂🌸😇
O zaman sizi ilâhî aşka davet ediyorum.
Benim kastım ilahi aşk değil ancak unutmayalım ki dua bile ‘amin’ bekler
İşte nefsaniye düşünce imkansız diyorlar.
İnanıyorum evet
İnanma bebeğim 😕 imkansız yapan insanlardır.
Düşüncene saygı duyuyorum 😌🙏
Uzaktan sevin, sevişmeyin mi diyorsun?
Aklını kullan diyorum😂
İçinden mi dedin 😅
Yok alalen söyledim😂
Bu da alenendir kesin 😅
Mütemadiyen alalen efendim😂
Entelektüel görünme çabaları ders 1 sınıfına mı daldım yanlışlıkla 😅
Entelektüel görünme çabası değil. Ben Entelektüelim zaten. Osmanlıca bilirim. 1 kitap çevirim var. Cahille sohbeti kestim😑
Bir entelektüel için çok kabasınız 😅
İlber Ortaylı idolüm😌 cahile kaba gelir bizim sözlerimiz😂
Alelen hakaret ediyorsunuz sayın entelektüel 😅
Ayrıca mütemadiyen 😅
Mütemadiyen hakaret etmek de zeka işidir bir nevi😂
Bu konuda sizinle zeka yarışına girmek istemiyorum sayın entelektüel hanımefendi 😅
Ooo centilmen playboy seni😂😂 yemezler
Hakaret etmiyorum diye de suçlanıyorum ilk kez:)
Hahaha😂😂 tamam tamam. Yolun açık ola🙂
Eyvallah:)))
İmkanı olsa aşk olmaz aşk adamı delirdigi için aşktır
aşk imkansızları sever
Hayır inanmıyorum
Tabi ki var öyle bi sey.
İnanıyorum bazen olmayınca olmuyor hakikaten
Gerçek aşk tüm zorlukları aşmalı
Aşık olmaktan korkmanın bahanesimi acaba🙂
Leyla ile Mecnun diyorsun yani
İmkansız diye bir şey yok.
İnanmıyorum 😂