Kayınvalideme iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok zorluyor. Sanki ben idare ettiğim için iyiler gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Ben iki senedir evliyim neyse kayinvalidemle aram gayet iyi ama sanki ben iyi olduğum için iyiler gibime geliyor çünkü ben çalışıyorum eşim çalışma diyor kayinvalidem çalıştığımı istiyor dile getirmiyor dil ucuyla çalış kızım diyor kibar bı şekilde neyse ben eşime aile boyu hediye alıyorum ayakkabi kazak olsun neyse baktım pazar günü tatilinde kayınvalidem beni halı yikamaya çağırıyor ses etmedim ayıp olmasın die akşam orada olmamızı istiyorlar neymiş orada yiyicekmisiz on kişinin bulaşiğini yıkamak zorunda kalıyorum gorumcemler çocukları da hep orada neyse kendimi yavaş yavaş çektim haftada bir iki gidiyorum kendi aileme iki haftada bir gidiyorum eşim ailem cagirdiginda bahane bulup gelmiyor ama benim annesiyle vakit geçirdiğimi istiyor gece sahurda annesi eşimi arıyor ben actim noldu anne Nuri oruç tutmicakmi buraya gelsin yesin gitsin diyor ben hamileyim tutamam tabi bende oraya neden gelsin ki dedim ben hazırlarım ama senin oğlun oruç tutmuyor dedim şimdiye kadar tutturamamissin yani kaç sefer bende dedim ben gece kalkarım her şey hazırlarım yok tutamam dedi saçmalık yani oğlunu evlendirmeseydin madem bı bırak ya neyse eşime dedim akşam baklava alıp gidelim ilk gün artık dedim annesiyle babası yanindaymis gelininiz size baklavi alicakmis diyor dedi hic biri ses etmedi esim tamm dediler dedi kayinvalidem de yoo hiçte tamam demedik dedi ama nasıl sinir oldum ya siz olsanız ne yapardınız alicaktim ama almicam
Kayınvalideme iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok zorluyor. Sanki ben idare ettiğim için iyiler gibi. Sizce ne yapmalıyım?