Kayınvalidem konusunda ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim babam vermek istemeyince eşimle kaçtık evlendik 3 ay oldu. Kendi evimize geçiyoruz, eşimin babası aldı. Şimdi de eşya alınacak. Ama kayınvalidem çok inatçı ve dediğim dedik bir kadın her şeye de karışıyor, başta alttan alıyordum sorun etmiyordum ama çok istemiyorum ve bunaltıyor. Düzenimi onun istediği gibi kurayım istiyor adeta kulkası olayım istiyor. Bende sakin biriyim genel olarak ve saygıda da küsur etmemeye çalışıyorum ama kadın resmen beni zorluyor ve oğluyla da arama girmeye çalışıyor gibi geliyor, her dediğini yapmama ve katlanmama rağmen beni eşime kötülüyor. O da yetmez gibi eşimde taraf tutmuyorum dese de daha çok annesinden taraf gibi hissettiriyor. Görümcem de arada bizim olduğumuz evde kalıyor O da abisine yengem cevap veriyor anneme demiş, annesi de iyi bir şey desem de tersten anlıyor dinlemediği için ve anladığı gibi anlatıyor, 2 saat aynı şeyin lafını yapıyor. Susuyorum bir şey demiyorum daha çok üsteliyor. Hanım efendinin de bizim "kavgalarımızdan" psikolojisi bozuluyormuş abisine ağladı bu yüzden geçen gün. Eşimin de suratı bir karıştı, anneme laf anlatamazsın fikrini bile söyleme, tamam anne bende öyle düşünüyorum de geç diyor ama kadın benim ev düzenine karışıyor neyi nereye koyacağıma hangi odayı ne için kullanacağıma. Sebep de el alemin ne diyeceği. Sanki el alem gelecek yaşayacak bizim evde sanki gelecek kendi oturacak. Bende kaçıp geldiğim için ailem de ev düzme işine hiç karışmıyor bunu da sorun ediyorlar. Sanki benim elimdeymiş gibi. Arkadaşım ya da tanıdığım, güvenip konuşabileceğim kimse de yok buralarda. Çok yapayalnız hissettiriyor bu durum bana. Eşimi çok seviyorum ama eşimin de beni bu konuda pek anlamadığını düşünüyorum. O yüzden burada paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım sizce? Çok doldum gerçekten.

Kayınvalidem konusunda ne yapmalıyım?