Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim babam vermek istemeyince eşimle kaçtık evlendik 3 ay oldu. Kendi evimize geçiyoruz, eşimin babası aldı. Şimdi de eşya alınacak. Ama kayınvalidem çok inatçı ve dediğim dedik bir kadın her şeye de karışıyor, başta alttan alıyordum sorun etmiyordum ama çok istemiyorum ve bunaltıyor. Düzenimi onun istediği gibi kurayım istiyor adeta kulkası olayım istiyor. Bende sakin biriyim genel olarak ve saygıda da küsur etmemeye çalışıyorum ama kadın resmen beni zorluyor ve oğluyla da arama girmeye çalışıyor gibi geliyor, her dediğini yapmama ve katlanmama rağmen beni eşime kötülüyor. O da yetmez gibi eşimde taraf tutmuyorum dese de daha çok annesinden taraf gibi hissettiriyor. Görümcem de arada bizim olduğumuz evde kalıyor O da abisine yengem cevap veriyor anneme demiş, annesi de iyi bir şey desem de tersten anlıyor dinlemediği için ve anladığı gibi anlatıyor, 2 saat aynı şeyin lafını yapıyor. Susuyorum bir şey demiyorum daha çok üsteliyor. Hanım efendinin de bizim "kavgalarımızdan" psikolojisi bozuluyormuş abisine ağladı bu yüzden geçen gün. Eşimin de suratı bir karıştı, anneme laf anlatamazsın fikrini bile söyleme, tamam anne bende öyle düşünüyorum de geç diyor ama kadın benim ev düzenine karışıyor neyi nereye koyacağıma hangi odayı ne için kullanacağıma. Sebep de el alemin ne diyeceği. Sanki el alem gelecek yaşayacak bizim evde sanki gelecek kendi oturacak. Bende kaçıp geldiğim için ailem de ev düzme işine hiç karışmıyor bunu da sorun ediyorlar. Sanki benim elimdeymiş gibi. Arkadaşım ya da tanıdığım, güvenip konuşabileceğim kimse de yok buralarda. Çok yapayalnız hissettiriyor bu durum bana. Eşimi çok seviyorum ama eşimin de beni bu konuda pek anlamadığını düşünüyorum. O yüzden burada paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım sizce? Çok doldum gerçekten.
1 yılBu durumu eşinle ve kaynanla konuşmalısın. Ama sorun genelde kaynanandan değil eşinden kaynaklanıyor. Eşinde destek bulmasaydı böyle davranamazdı.
02 Yorumla
Soran1 yılElimden destek bulmuyor, aksine oğluna söz geçiremediği, dediğini yaptıramadığı için beni darlıyor.
Soran1 yılEşimden*
Bana böyle yapmasının nedeni de ne kadar defalarca aynı şeyi söylese ya da bağıra çağıra söylesede hep sakin, gülümseyerek ve saygılı cevap vermem olduğunu düşünüyorum. Çünkü yüz verdim astarını istiyor değimindeki gibi davranıyor.
En İyi Cevaplar
Eşin yanında her daim durması lazım yoksa zor tavrını koymalı annesi oğluna düşkün mü
1116 Yorumla
Soran1 yılÇoookkk düşkün ama eşimde bana çok düşkün ve sadece ev işi halk olana kadar sabret dedi annesiyle de konuşmuş bakalım.
Soran1 yılAnnesi oğluna düşkün, oğlu bana düşkün. Sağolsun beni arada bırakmıyor :)
Soran1 yıl3 aylık evliyiz
Soran1 yılBen biraz narin biriyim hemen üzülür alınırım ama eşimin annesi diye sustum kırdığın da üzdüğün de eşime söyledim çünkü başka söyleyecek kimsem yok. O da sağolsun korudu hep.
Soran1 yılKayın kederim çok iyi adam allah razı olsun her işimize koşuyor
Soran1 yılSeverek evlendik, babamı tanışma, görüşme için çok zorladık ama en sonunda eşimden başkası ile evlendirmek isteyince de kaçtık.
Soran1 yılEvet kapalı ve gösterimi çok seviyor. Daha önce düğünlere gittiğimizde gelini kıvırta kıvırta oynasın istiyordu -yani ben- kayınbabam da kendi düğününde sonra kendin, eşin istemezse oynama dedi. Bende zaten elin adamlarının önünde kıvırtmaya meraklı olmadığımdan istemezdim. Çok yorgun olduğu bir gün eşim bizimle düğüne gelmedi o düğün kolumu cimcirdi çok fena, yani kadın 180 kocaman ben 150 onun yanında çıtı pıtı bir şeyim. Eve gelince tutamadım kendimi ağladım eşimde annesine kızdı gelinle düğüne gitme bitme yok bir daha sana sakın konusunu bile açma dedi annesine. 🙈
Soran1 yılGösterişi*
Soran1 yılÖyleydi kayınvalidemin erkek versiyonu gibi babam. Tarikatçiydi eşimi de o yüzden istemiyordu.
Soran1 yılburada adet gelinler düğünlerde oynuyor. Evet boyu neredeyse 1.80
Soran1 yılKolumu eliyle kıstırdı parmaklarının arasına işte acıtmak için canımı
Soran1 yılİlk ve tek geliniyim
Soran1 yılÖyle birine verecekti evet
Soran1 yılÇok konuşkan evet dırdır yapıypr da denebilir. Bir şeyi bin defa söyleyip bezdiriyor insanı.
Soran1 yılEşim ondan da uzun, ailecek uzunlar 😅
Soran1 yılMilletin içinde eşimin annesi rezil olasın diye sustum. Eşim sonra gerekeni yaptı zaten.
Soran1 yılOğlu Herkül gibi zaten maşallah
Soran1 yılEşim 186 babası da ondan biraz kısa
Soran1 yılSadece kayınvalidem şişman
Soran1 yılElimi çok seviyorum çok merhametli çok anlayışlı bir adam iyi ki benim eşim onunla aramı zerre bozmadı bu durumlar
Soran1 yılEşimi*
Soran1 yılÖyleyim biraz evet
Soran1 yılBurada tüm gelinler öyle. Ama eşim de bende öyle milletin içinde bu tarz şeyleri sevmiyoruz. Düğünde olsa. Zaten eşime kalsa beni kendi düğünümüz de bile oynatmazdı çok kıskanıyor beni çünkü.
Soran1 yılBence yanında kız çocuğu gibi kalmak oldukça sevimli bu arada onu görmemişim
Soran1 yılEşim gençken motor kazası geçirmiş ondan sonra böyle olmuş kayınvalidem
Soran1 yılAnlayamadım dediğini
Soran1 yılDeğil
Soran1 yılBen 20 yaşındayım eşim 29 yaşında ve bence erkeğin büyük oöması çok daha güzel bir şey
Soran1 yılEvet kazadan sonra düşkün olmuş kaybetme korkusu yaşayınca
Soran1 yılBirde görümcem var
Soran1 yılEvet bence benden her anlamda büyük pönası oldukça güzel
Soran1 yılYok hayır eşim göbekli ve şişman değil güçlü
Soran1 yılOğlu her şeyi gerçekten görümcem kaç defa ağladı bizim yanımızda
Soran1 yılDeğil ama onu demek istedim 90 olmuş evlilik yaramış
Soran1 yılOndan oğluna bu derece düşkün evet, çok oğlumcu her sabah günaydın oğlum yazar arar gün içi her fırsatta
Soran1 yılÇekmiyor düşkün zaten eşim ilk sevgilimdi
Soran1 yılÇekmiyordu*
Soran1 yılO kadar değil sanırım biz yan yanayken güldüğünü görmüştüm bir kaç defa. Çok sırnaşığım eşime ama bir şey demedi hiç öyle.
Soran1 yılAraları iyi şu an bir sıkıntı yok, ben ağlarsan sorun oluyor sadece
Soran1 yılAğlarsam
Soran1 yılEşim sinirleniyor beni ağlatan kimse ona
Soran1 yılYani 100 kiloyu geçiş her halde
Soran1 yılErkek torunu olsun istiyor evet
Soran1 yılEvet bana kıyamıyor çünkü ve üzülünce hemen hasta olmaya başlıyorum ondan
Soran1 yılKızını pek sevmiyor bence sadece göstermelik, kız oluyormuş bir de böyle bıcır bıcır diyorum aman sağlıklı olsun da diyor. Erkek diyince yüzünde güller açıyor.
Hamile değilim sadece muhabbet
Soran1 yılÖyle yapıyor zaten canım kocam
Soran1 yılSevmezse sevmesin ben severim çocuğumu aman istemiyorum zaten kendi annemin de kaynanamın da çocuğuma bakmasını saçma sapan şeyler yaparlar
Soran1 yılŞuanlık düşünmüyoruz eşim de bende
Soran1 yılHiçbir yere gitmedim ne oldu ki
Soran1 yılEvet öyle. Bende sıkıldım galiba bu sorudan ondan
Soran1 yılKonu oraya sapmasın diye sustum.
Soran1 yılBu konuda eşimi tercih ederim. Hiçbir sorunumuz yok gayet iyiyiz böyle.
Soran1 yılBiz diğer evliler gibi değiliz abim sağol.
Soran1 yılÇünkü evliyim kocamı sevip sayıyorum. Tavsiye istediğim şey de kayınvalidemle alakalı. Cinsellik ne alaka anlamıyorum. Neden oraya getirmeye çalışıyorsunuz konuyu?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen bisi yapamazsin o yapar :D
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 1 yılonla konuş bence,
01 Yorumla
Soran1 yılSakin ve güzelce tatlı bir dille kendimi ifade etsem bile tartışmak istercesine söylediğim şeyleri farklı yerlere çekiyor. Bu yüzden artık hiç konuşasım gelmiyor onunla.
Sen bunu bence eğlenceli bir OYUNA ÇEVİR
KURNAZLIK YAP,🌀👁️👁️🌀050 Yorumla
Soran1 yılAnlayamadım?
Soran1 yılAbi nasıl çevireyim ya ne yapayım kadına
Soran1 yılAnaokulu öğretmeniyim ve çocuklarla ilgili sertifikalarım var
Soran1 yılÇalışacağım ama eşim önce evliliğe alış sonra çalışırsın kendine yüklenme diyor bence haklı da
Soran1 yılÖzgüvenim var, lafımı da söylerim de saygımdan susuyorum. Eşimin annesi olduğu için sırf. Ergen ergen triplere girip aptal aptal laflar etmek bence özgüven değil özgüven eksikliği.
Soran1 yılFabrika müdürü
Soran1 yılEvet doğru öyle sanırım ama onunla da empati kurmayı deniyorum evladını (eşimi) kaybediyormuş az daha o korku onu bu hale getirmiş. Kazadan önce çok farklı olduğunu söylediler. O da zor şeyler yaşamış o yüzden ona karşı nazik olmaya çalışıyorum ne kadar kırılsam sinirlensem de.
Soran1 yılEvimize geçelim zaten sonrası böyle olamaz.
Bugün mobilya bakarken artık misafir odası diye bir şeyin olmadığını görmüşler eve geldiler kayınbabam öyle satmıyorlarmış artık kimse istemiyormuş dedi kayınvalidemin surat beşkarış ğasşsşsğsamsşsn
Soran1 yılZaten benim dediklerinin mantıklı olduğunu kayınbabam da biliyor da işte...
Soran1 yılDediklerimin
- 1 yıl
Hatta eşine bile
Yaa annen ne akıllı kadın falan de
Beyaz yalan
O mutlaka bunu annesine iletir
Bak eşim seni takdir ediyor diye
Onun egosunu şişir
Evine mi karışıyor bırak karışsın
Hatta koltukların yerini mi beğenmedi değiştirsin
Onun dediği olsun ne çıkar
Sen geç karşılarına keyfini çıkar
Soran1 yılEşim de sinir oluyor annesine evli olmasak açar ağzını yumar gözünü de o evde değilken benim üzerime gelmeye mahal bulamasın kendine diye sakin kalmaya çalışıyor
Soran1 yılAnnesine karşı
Soran1 yılYok eleştirmiyorum zaten sadece dediklerini söylememi istiyor olanları anlatmamı istiyor. Annesine evlenmeden önce de tembihlemişti beni üzerse onu üzeceğini. Bugün geldiği zaman çok salındı eşim de kayınbabam da sert konuşmuş. Biraz dağdan gelip bağ sakini kovmuş gibi hissediyorum ama olsun güzel böyle devam.
Soran1 yılYani biz dalga geçiyoruz eşimle benim ailemin de onun ailesinin de dediği bazı şeyleri özellikle birbirimize söyleyip kahkaha atıyoruz. Bizde bi değişik manyaklarız işte.
Soran1 yılDemek istediğimi anlamadın neyse abi sağolasın
Soran1 yılOlsun canın sağolsun
Merhaba ben jinekologum bana sormak istediğin soru var mı
014 Yorumla
Soran1 yılBunun konuyla alakası ne?
Soran1 yılTeşekkürler yok, soruma cevap arıyorum.
Soran1 yılKendi evimize ailesinden biraz daha uzağa taşınıyoruz ama benim evimde söz sahibi olmaya çalışması beni deli ediyor eşimin annesi olmasa bir kaşık suda boğarım da işte saygı onun bilmediği benim olmaya çalıştığım bir şey
Soran1 yılÇattık ya ölmesin kadın o kadar da değil ya eşim üzülür
Soran1 yılTam kaynanasın valla demiş eşimde zaten ona beni kötüleyince spdndldmdld
Soran1 yılUyumaya gidiyorum artık sabah eşime kahvaltı hazırlayacağım
Soran1 yılHayır
1 yılSabret
08 Yorumla
Soran1 yılÖyle valla sabretmekten başka yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Eşinle aran nasıl peki
Soran1 yılGayet iyiyiz hiç bozmadı bu durum bizi gülüyoruz bile şu an. Onunla konuşunca iyice rahatladım.
- 1 yıl
Sen sıkma canını evini kur ayrı bir hayata başla bı sıkıntın olursada dinleye bilirim seni
Soran1 yılBakalım oluyor işte ama ilk eşyalara hiç karışmayacağım ailemin bana sahip çıkmamasını bile küsur olarak söylemiş kayınvalidem çok kırıldım ona.
- 1 yıl
Sen bisver yeni taze evliler olarak keyfini çıkarın hayatın biraz
Soran1 yılDaha 3 ay oldu, huzursuzluk olmasın diye eşimde bende katlanıyoruz işte
- 1 yıl
Cinsel hayatınız nasıl bu arada sıkıntı yok değil mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne