Kayinvalidem isimize karismaz gibi gorunur ama surekli bizi yonlendirir. Ben calisiyorum ve kayinvalidem 7 aylik bir kizim var ona bakiyor. Once evimiz uzakti daha yeni tasindik. Annem gille gorusmuyorum aramizda bir sknti oldugu icin her neyse. . Neyse tasindik ben sessiz kaldim. Kizimi almak icin gittigimden her gun gorusuyoruz. Eve gittin ne yaptin. bir de surekli evin dekoru hakkinda birsyler soyluyo. Onu yaptiniz mi iste kizimin odasinin fonu var onu daha taktiramdk onu takin. Sizde is yok deyip durdu. Az oncede geldiler cok gelmezlerde bize. Esimle kayinbabam kizimin odasindalard. Kayinvaldemde girdi bu yatak one mi gelmis ne dedi kendi kendine. Yani yatak 1 2 cm one gelmis sadece. Sonra bana soyld. Duydum ama baska odadaydm duymamazliga vurdum. Yanlarina gidince yine soyledi. Yani yatak besikli sallandikca oluyor oyle normal. Surekli elestiriyo. Yok oturma odasinin perdesine direk buna nolmus rengi siyah olms deyip durdu. Artik o kadr elestiriyor ki basim agriyo. bir de karsi komsusu var surekli dedikodumu yapıyorlar. Iyi yaptigimida soyler hep aferin der ama eleştiri daha fazla. Bir de kaynim nisanlandi simdi beni onunla kiyasliyor. Ben 22 yasindayim. Kaynimin nisanlandigi kiz 27 kayinimdan da 4 yas buyuk yani. Ve ben ailemden kimseyle gorusmuyorum yardim edenimde yok calsiiyorum da ve zor bir hamilelik gecirdim 2 yillik evliyim. Tamam ev isini tam bilmiyorum ama surekli elestiriyor ve artik bir de kiyaslama yapiyor. Geldiklerinde az once o kadar elestiriden yoruldum ki cay demlemeyi unutmusum. Geldiklerinde kahve ve kek ikram etmistim. Kayinvaldem catalini bile vurmadi. Sonra kalkicaz falan deyince benimde aklima gelmedi cay. Geri esim cay demldn mi dedi. Bende hemen demliym dedim. Baktim mutfaga gittim kayinvaldem kapiyi acmis cikiyor. Böyle surekli tuaf halleri var. Beni esimede sikayet ediyor yani bende bunaldm artik. Patlamak istemiyorum. Kizima o bakiyor ve sonucta buyugum esimin annesi ama cok skildim
Güncellemeler
+1 yıl
Kisaca kayinvalidem benim herseyimi elestiriyo iyi ya da kotu ama genelde kotu. Bazen esimede sikayet ediyor. Ve beni bunaltti. Kaynimda nisanlandi o kiz benden 6 kaynimdan da 4 yas buyuk. Beni onunla kiyaslamaya basladi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer