Eşime karşı neden böyleyim?

Merhaba arkadaşlar. Ben 7 aylık evliyim. Aşk evliliği yaptık, başlarda her şey mükemmeldi ama bana zamanla neyden kaynaklandığını bilmediğim birtakım şeyler oldu. Eşimin yüzünü görmek istemiyorum. Aynı masaya oturmak, onunla konuşmak, yemek yemek istemiyorum. Her türlü ihtiyacını karşılıyorum; temizlik, yemek, çamaşır vs. Kısacası hiçbir görevimi es geçmiyorum ama onunla hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum. Hafta içi günlerde sırf onunla beraber yemek yememek için önceden yiyorum, hafta sonu da bin bir bahane neticesinde oturmuyorum o masaya. Onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum. Onun da bu durumdan rahatsızlık duyduğunu hissedebiliyorum, keza ben de rahatsızım ama içimden onunla hiçbir şekilde konuşmak gelmiyor. Anlamsz bir şekilde uzak durmak istiyorum. O da bu duruma hiç ses etmiyor. Neyin var demekle yetiniyor. Ben yok bir şey diyince susuyor. Bunda mesleğinin de etkisi olabilir, beni çözümlemeye çalışıyor olabilir kendince, bilemiyorum ama bu durumda üzülen, yıpranan o oluyo. Napmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Sizce nereye gider bu evliliğin sonu?
Eşime karşı neden böyleyim?