22 yaşındayım dün akşam, kız arkadaşlarıyla tanıstircagini söyledi. Bende okeyledim 2 defadır ekiyordum. Sabah kalktım hazırlandım anneme de söyledim. Ortalık karışık insanlar azdı napacan boş işleri hala gitme istemiyorum dedi. İyi de anacım çay içip kalkicam desemde kabul etmedi. Ya kıza hiçbisey yazamadım hem yalan söylemek istemedim hem de içinde bulunduğum durumdan utandigim için aciklayamadim mesajları silmiş. Böyle bir konuda bile izin alıyor olmam ya ne bileyim şu an patlama noktasindayim. Kıza yazamamak ayrı bir koydu durumumu bilmemesi vs. evde hala böyle davranıliyor olması hani bağlık çaglik olmasın istedikçe zora koşturuluyorum her iki tarafa da sizce ne yapayım tavsiye vern
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek değil misin sen?
He işte nasıl erkeksem kızlar bile bu kadar kisitlanmiyo
Ya izin almadan çık, bir şey olmaz. Şu anki kadınlar bile ailelerini dinlemiyorlar. Gerçi onlar sonradan pişman oluyor ama sen pişman olmazsın, kaybedecek bir şeyin yok çünkü kadınlar gibi. Tabii saygısızlık etme ailene ama izin almana gerek yok yani. Reşitsin.
Doğru söylediniz peki tehditlere karşı napayım. İşte örnek "sen getirdin hastalığı eve çek şimdi derdini kalkıp kendine bakmıyorum sonra oram ağrıyor buram ağriyor diye gelme, o kızda zaten seni zehirliyor aklını ben biliyom, sen kimin ne niyette olduğunu anlamıyon iyi sanıyosunda valla onlar fenalar ben uzak tutuyom seni yoksa g*tüne çomak sokarlar vs gibi laflar beni acayip baltaliyor hani karşı gelsem evde kıyamet kopuyo
Bir gün ilk defa yanlisiyka dogrusuyla öğreneyim ki tecrübe olsun diyorum iyi züürt gibi gez o zaman ben bunca yıl niye çabaladim valla artık yoruldum evi terkedeyimde sizde kurtulun bende diyince mahvoluyom ya
Sana kız tarifesi uyguluyor ailen. Çok mu sözlerini dinledin zamanında? Biraz başını dikleştirmen lazım, ya. Ailenin içinde kavga çıkarma, huzur bozma ama onların sözlerini de dinleme, orta bir yol bul. Sen onları dinlemeyip çıkarsan eve geldiğinde 1 - 2 kez laf yaparlar, sonra alışırlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!