mezun senem ve ailem dershaneye gönderiyor eylül ayına girdik gireli annem psikolojik baskı yapmaya başladı babam bi şey demiyo benim kararıma bırakıyo ama annem hep bi laf sokma peşinde ben evde çalışmak istiyorum rahatça uyanmak istediğim zaman mola vermek tuvaler yemek su istediğim gibi davranabiliyorum ne diye sabahın köründe kalkıp akşama kadar ders çalışmak için başka bi masaya gideyim? öğlene kadar olsa neyse de sabah 8 akşam 10 allah aşkına kim kaldırabilir bunu? bi haftadır gidiyorum ama asla bir gram verim alamadım erken uyandığım için baş ağrısı ekleniyo ders çalışırken gözlerim kapanıyo sürekli halsizim ağlama krizlerine giriyorum kalan ders çalışma hevesim de gitti sağolsunlar. gözlerimin altı çöktü yorgunluktan konuşamıyorum hala ders diyo akşam eve kendimi zar zor atıyorum erken gelsem en azından evde biraz bakarım ama yok suyum çıkıyo resmen kimsenin umrunda değil. arkadaşım da yok konuşabileceğim o yüzden molalarda bile olduğum yerden kalkmıyorum düşünün 10 saat boyunca kim ders çalışabilir ya? bir gün bile tatil yok bunları yazarken bile ağlıyorum psikolojim zaten çökük geçen sene ilaç kullanıyodum çok normalmişim gibi yük bindiriyolar ve bundan zevk alıyolar. sinirlerim çok bozuk napmam gerek lütfen akıl verin ağlamaktan helak oldum
Güncellemeler
8 ay
bi kasar yok mu beni silken deseydi üşüşürdünüz hemen pis yaratıklar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar