Aile baskısı zorla ayırma?

Ben 19 yaşında bi kızım 20 yeni olucam maalesef bu yaşta bunları yaşadım benim 7 aylık bir sevgilim vardı çok severdim hala da seviyorum oda aynı şekilde annem çocuğu öğrendi istemedi anneannemler annem hepsi üstüne geldiler annem bana namussuz muamelesi uyguladı gidip gelip tehditler etti seni odaya kapatıcaz telefonunu alıcaz gün yüzü görmiceksinler falan 1 hafta ağlayarak uyuyup uyandım en son dayanamadım mecbur kalıp çocuktan ayrıldım benide çok isteyen bir akrabamız vardı 2 senedir ısrar ederdi annem çevrem hep annem yine üstüme geldi dayanamadım evet dedim ben evet diyince bunlar hemen altın nişan ayarlamaya başladı çok büyük hata yaptım bunu burdan döndürsem de yine annemin dayanılmaz baskısı olucak napıcağımı bilmiyorum nasıl onlara evet diyip umutlandırdı nasıl bi kızım ben çok suçluyorum kendimi ayrıldığım çocuk hala üzgün yeniden oluruz diye umut bağlıyor kaldım ellim kolum bağlı ya evlenicem o akraba çocukla kaderime razı olucam ya evden kaçıcam başka çaresi yok ailemde çok kalabalık her yerde bulurlar onuda yapamıyorum bilmiyorum kaçsam keşke bu iğrenç aileden beni öldürmez öldürmekten beter ederler ama sevdiğim o çocukla olmama izin vermezler
Aile baskısı zorla ayırma?