Sonuna kadar okurmusunuz?

Selam arkadaşlar öncelikle geçen yıl aileme destek olmak amacıyla işe girmiştim petshopta hayvanları çok sevdiğimden istemiştim bize yakındı üstelik annem geldi konuştuk anlaştık ben maddi durumumuzu anlattım abi gibi gordugum icin abi diyodum sürekli çünkü adam benden baya büyüktü 20 yaş vardır aramızda nerdeyse belki daha fazladır ben yerleri silip süpürüyodum müşterilere bakiyodum kahve veriyodum benle yaşıt yeğenleri vardı ve onlarda hafta sonu geliyolarmış çok sevindim çünkü yaşıttık onlarla ve sıkılmazdım diye düşündüm ilk gün bana bir ters hareketi olmamıştı ben işi bitirdim kapatcaktik dükkanı bana, bundan sonra sabah kahvaltı yapmadan gel burada yapalım kahvaltı demişti içimden hep adam ne kadar iyi diye geciriyodum ertesi gün tekrar geldim işe kahvaltı yaparken adam karşımda oturuyordu konuşuyoduk kalktı yanıma oturdu sabah kimse yoktu bizden başka yeğenleri bizden sonra geliyodu musteride yoktu bana sürekli temasta bulunmaya başladı sariliyodu ilkinde garipsemedim olabilir abi içgüdüsüyle demiştim sonra defalarca tekrarladı bunu gözüme bak falan diyodu şakaya vuruyordu sonra tuhafıma gitmeye başladı neyse yeğenleri geldi ben işe koyuldum yemek yiycektik öğlen kızlar iyiydi bana karşı dizi izliyoduk onun telefonundan birlikte ben adamla eskisi kadar konusmuyodum ve sessizce dizi izliyoduk kızla konusuyodum dayısıymis adam yemek bitti ben ayaktaydım sıkılmistim oturmaktan kızlarla sohbet ediyorduk okuldan falan kasanın önündeydim ben adam disardan geldi falan kasa bu arada yüksek olduğu için boyundan aşağısı gözükmüyor adam belime elini attı sarıldı yani ve tabiki yeğenleri görmedi aşırı rahatsız olmaya başlamıştım yeğenlerini bi yere göndermişti onlar olmadığı her zaman sariliyodu abisinin gülü bitanesi diyodu sürekli ve mutfakta kamera yoktu arkadaşlar hep yanlış anladığımı düşünmek istiyodum akşam olmuştu gidecektim gitmeden kahve yapmıştı muftakta bacağıma şakaya vurarak bacağıma dokunuyodu direk çıktım işten hala o dükkan duruyo nası kapattirabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Dükkanı gördükçe sinirleniyorum hala adamın orada olmasına sizce napabilirim
Sonuna kadar okurmusunuz?