Güncellemeler
2 ay
Annem babamı bıçaklayıp girdi hapise. Her gün bizi öldüresiye döven bir insan baba demeye utandığım. En sonunda birbirimize bıçak çektik annem elimden bıçağı aldı boş anımdan faydalanıp ve sapladı. Benim kulağıma fısıldadığı son cümle de "Senin önünde uzun bir hayat var katil olacaksam da ben olayım sen eline güzel bir meslek al paranı kazan mutlu ol bana yeter" demesiydi... Babam olacak insan da yoğun bakımda artık durumu ne olur bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öncelikle geçmiş olsun.. Eğer o şehrin infaz kurumunda baskanuygulama yoksa cezaevi standartları var.. haftada 1 gün tutuklu kişi önceden idareye verdiği telefon numaralarından birini arayıp 10 dk konuşabilir. Cezaevinde ankesörlü telefon var kantinde kart satılır. Her hafta 1 gün kapalı ziyaret yani cam arkasindan ziyaret olur. Bu ziyarete sadece soyadı aynı olanlar ve mahkumun önceden idareye dilekce ile bildirdiği soyadı tutmayan sadece 3 kişi olabilir. Ayda 1 gün de açık ziyaret olur.. açık ziyarette sadece mahkumun yattığı kısım mahkumları sadece 1. derece akrabaları ile bir salonda infaz memurları gözetiminde görüşebilir...
geçmiş olsun aplacım mahkeme vs süreçleri uzun sürer.. Allah kolaylık versin en iyi tavsiye ve görüş alabileceğin kişi avukatı.. suçunu cezasını vs de araştır..
Araştırıyorum zaten gözlerim kan çanağına döndü düşüne düşüne
şu an olan olmuş kendini toparlaman lazım.. ağlayarak çozum olmayacağını sen de biliyorusn Allah kimseyi bi başına çaresiz bırakmasın.. akraban vs varsa az da olsa güvenilir olana git.. yardım istemekten çekinme.. inşallah suçu ağır değildir de çıkar kavuşursunuz..
Geçmiş olsun Allah sabır versin eminim çok zordur. Ama annen seni güçlü görsün yanında o kadar üzgün olma
hangi şehir kardeşim gardiyan tanıdık olursa görüşürsün sıkıntı olmaz burlardaysan halledelim
allah kurtarsın bu arada
Teşekkür ederim siz hangi şehirdesiniz ki
Çok geçmiş olsun 💐
Umarım bir an önce her şey gönlünce olur..
Teşekkür ederim sağolun 🥺
Ne için ceza evine girdi? Allah kurtarsın bu arada..
Herif adam öldürüyor 9 yıl yatmıyor aslanım fazla sürmez 2 yıl max eğer eskiden kalan dosya var ise patlayıp süresi baya da uzayabilir onun haricinde max 2 yıl
Cok gecmis olsun onun icin guclu olmalisin yani sonucta ceza evi gorus olunca gorebilirisn anca dertlesmek istrsn bana yzabilirsin skma canini
Benmle dertlesmeknistermisin
Dayanacaksın yapacak bir şey yok yaptığının bedelini ödeyecek.
Ne yapmış ki
Mahkemeler bitip hüküm verilince izin günleri daha düzenli olur Allah yardımcın olsun :(
Suçu ne
Cinayete teşebbüs
Çıkar bir yıl sürmez üzülme 🙂
9 yıl diyorlar ama 🥺
Yok be güllüm 😅 9 yıl diyorlar ona indirim yapacaklar sonra hükmü geriye bırakır denetim derler üzülme 😅
Çıkar korkma
Umarım çıkar dediğiniz gibi olur
Merak etme 🙂
Neden içeride ne kadar kalıcak
Cinayete teşebbüsten 9 yıl
ya keske karartmasaymış hayatını alışmaya mecbursun aflar gelene kadar
Annen neden cezaevinde 😕
Geçmiş olsun. Allah sabır versin.
Allah sabır versin canım🥺🌺 tez zamanda kavuşun
Sabır yeğenim sabır
Neden cezaevinde
Niye girdii