Bir baba neden çocuğuna köstek olur?
Kendisi cocugunun gelecegi adina bir cöp dahi koymamış aksine çocuk yasta calistirip kullanmis olmasina rağmen neden yetiskinligindede kendi gelecegini kurmasını istemeyip sürekli zora sokar?
EVLAT BU DURUMDA NE YAPMALI?
görüşleriniz benim için önemlidir. Lütfen gereksiz boş muhabbet yapmayınız. Teşekkürler.
Kendisi cocugunun gelecegi adina bir cöp dahi koymamış aksine çocuk yasta calistirip kullanmis olmasina rağmen neden yetiskinligindede kendi gelecegini kurmasını istemeyip sürekli zora sokar?
EVLAT BU DURUMDA NE YAPMALI?
görüşleriniz benim için önemlidir. Lütfen gereksiz boş muhabbet yapmayınız. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Noldu naptı
O kadar çaresizlik kimsede yoktur benden baska.
Cocuklugumdan beri babam beni eziyor. Kendine is yaptiriyordu bes kurus vermez, yiyecek almaz ac birakir, baskasinin bana aciyipta verdigi parayi bagira bağıra alir gider içkiye günlerce eve gelmezdi. Simdi ise girdim mutfak gereclerini karsiliyorum ise beni bıraktığı icin iki günde bir benzin oarasi aliyor, aldığım maasi sadece ona vermemi oda oğlumla beraber pavyonlarda eglwnmeyi düşünüyor, abim ondan daha beter biri zaten. Bunlarda yetmezmis gibi kaldigimiz ev bekci evi burada adam alkolunu karşılıyor onun ona ragmen burdan çıkmak istiyor bırakcam ya diyor annemle beni temizlik yaptircakmis parasini alip yiycek yine. Ben direniyorum imkanlarim yok. Akrabalar yok. Direne direne çalışıp para biriktirmeyi sonrada okumayı düşünüyorum bi bilse bana or**ospuluk yapıyo o diye laf çıkartır
Soylemiyorum sadece direniyorum.
Eğer bu durduğumuz evlerden cikarsak ne olucaz belli değil. Ben ev kiralayip tek başıma devam etmek istiyorum öyle yaparsa uymıycam ona. Bu sefer başıma pavyon itlerini takicak diye ödüm kopuyor daha önce abim yapmisti abim kardeş gibi bakmiyor bana. Çoook kötü hayatım.
Allah hani insanlari topraktan yaratmış diyorlar ya beni de artıntılardan fırlatmış dunyaya aman bu da gitsin iste banane der gibi durum bu
Hep çabalıyorum ama herkes yükü bana atiyor evde. Annem habire dert yaniyo bi cozum bulma yolunda değil. Sürekli kendini dusunuyo beni hep one sürüyo aman kizim ben yol yordam bilmem naparim diyo ne annemi ne babami ne sulalemi nede kendimi sevmiyorum ARTIK. Allah beni niye yaratmış ben canli kanliyken huzursuz yasaycaksam cennet mennet tw istemem napayım cenneti
Herseyden nefret ediyorum artık
Onlar beni kullanmak istiyor sürekli benden geçinmek istiyorlar kendime kiyafet alamiyoeum biryere cikamiyorum babam para koparsin diye ya laf cikartiyor namusuma ya da benle geliyor hiç bosey yapamazsa ağlıyor ben kendime harcamayım diye. Annem babama baski yapacağına yag bitti sabun bitti tavuk alamazmisin diye bana surekli yükleniyor. Babam alkolik zaten.
Annem evde onca sorun varken babamin kari kiza bakmasini kiskaniyor
Benim yaşadığım yukun agirligindan haberi yok. Ask mesk peşinde. Bazen korkuyorum felç olucam kafam bi tuhaf oluyor ARTIK. Kaldiramiyorum bu yükü. Vucudumda yaralar çıktı kaşınıyorum leke leke heryerim. Stres olunca diken gibi batiyorlar.
Ne yapmam lazım sen söyle bana ne olur? Bunları toptan şikayet mi etsem bana hakatet ediyorlar diye yoksa ölüm pahasına bile olsa kaçsammi yanlarından?
Nerde yaşıyorsun
Abin ne yaptı?