Anneler oğlan sevdalısı, babalar itaat ettiğinde başarılı olduğunda sever seni. Aslinda kız çocuklarını gerçekten kimse sevmez.
Babam ileri yaşlara geldikçe size ömrümü heba ettim, fedakarliklar yaptım diyip her gün yüzümüze vuruyor sanki biz ona saygısızlık yapmışız layık olamamisiz gibi. Ben 29 yaşındayım, yaklaşık 1 yıldır işsizim , ilk 6 ay sağlık sorunlarından.. keza evli değilim yaşıtlarım 2. cocugu dogururken... bunu dert etmeyip her gün daha çok üzerime gelmesi, her gün daha çok mutsuz etmesi.
Sonra da kalkıp sen ne kdr problemli bir kızsın, yüzün gülmüyor, hiçbir şeye heyecan duymuyorsun.. Beni bu hale getirip sonra da yüzüme vurması..
Güncellemeler
+1 yıl
12355
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iğrenç bi baban var. 33 yaşındayım borcum var biraz. yani nerdeyse paramın tamamı borca gidiyor maaşın. o halde bana ben borcunu kapatayım sen bana öde dedi. kabul etmedim. etmem de. çünkü atıyorum ondan borç alırsam bir gün diyelim ki mangala gittim onu bile yüzüme vurur :) babalar böyledir. çok ipleyip kendini üzme demek isterdim ama üzüldüğünü biliyorum.
Bu yaşımda böyle davranacağını bilseydim 15 yaşından beri çalışırdım, diretip
Çünkü o yaşlarda izin vermemislerdi
neyse ben dert ortaklığı yapayım diye sana yazdım sen daha fazla yorum gelsin diye uğraşıyorsun güncelleme yapıp
Soruyu paylaşma amacım bakış açısı görmek zaten.
Sadece sizle konuşmak değil ki , anlamadım neyin tribi
Tabiki yazmak istemezseniz yazmayin