Babası olup da babasız büyüyenler:(
Evin içinde iki yabancı gibiyiz nefret ediyorum kendisinden oda aynı şekilde benden ne okumama izin verdi ne de çalışmama evin içine hapsetmis beni babasiyla iyi olan kızları görünce çok kıskanıyorum:(
Babası olup da babasız büyüyenler:(
Evin içinde iki yabancı gibiyiz nefret ediyorum kendisinden oda aynı şekilde benden ne okumama izin verdi ne de çalışmama evin içine hapsetmis beni babasiyla iyi olan kızları görünce çok kıskanıyorum:(
Çalışmama izin vermedi zorla okuttuğu bölümden mezun oldum çalışma dedi tiyatroya gittim ağlattı. Bunlar dışında iyi davranıyor her zaman bana destek ama kendimi hiç inşa edemedim bu yüzden. Seni çok iyi anlıyorum aşırı korumacılıktan kaynaklı ve sağlikli değil.
hem babami sevmiyorum diyorsun nefret ediyorum diyorsun ama ayni zamanda izin vermedili konusuyorsun. resit olmadigini dusunuyorum. kendin izin veriyorsun karismasina sonra nefret ediyorum diyorsun farkinda misin bilmiyorum ama aklin gercekten basinda olsa okumanin da calismanin da hakkin oldugunu bilirdin ve su izin kavramini hayatina sokmazdin, hakkini arardin inadina yapardin. hem ondan nefret ederek onun izin altinda tuttugu kendi kurallarina uymaya devam edersen hayatin boyunca boyle olacak benden soylemesi
En başından beri babamın sözünden çıkmamayi ogrenmisiz ayrıca resitim babam çok katı bi insan en ufak bir karşı gelişimde etmediği hakaret kalmaz
Çalışmak istediğimi defalarca söyledim onay vermedi onayıni almadan kendi kafama göre hareket edersem sonuçlarıni düşünemiyorum
yasin 19mus eger dogruysa sunlari soylemek istiyorum. kendine cok buyuk kotuluk yapiyorsun. ben 18 yasindayim benimde babam oyle ama hakkim olan herseyi bu zamana kadar aradim ve aldim ve hani hakkim olan seye kimsenin karsi cikma ihtimali yok cunku. kendi kararlarima da. gitmedigim polis gitmedigim sh merkezi kalmadi. ya bilmiyorum gercekten cok kotu bir durum. hani eger bu durum seni gercekten rahatsiz ediyorsa artik harekete gecmelisin sen resitsin. mesela resit oldugunu ve calismana engel oldugunu okuma hakkini elinden aldigini sikayet et mutlaka bi uyari yaparlar takibe alirlar. bi sure calistiktan sonra ayri eve cikmani oneriyorum
Bilmiyorum cesaret edemiyorum öyle şeylere ama deniycem teşekkür ederim.
maalesef etmen gerekiyor. rica ederim iyi geceler
Bu durum gerçekten çok üzücü... Babalar genelde koruma içgüdüsüyle, doğru olanın bu olduğunu düşünerek yapar bazı kısıtlamaları ama sonuçlarını göremeyebilirler maalesef. 😔 Duygularını anlayabiliyorum, bu kıyas hissi ve yalnızlık seni derinden etkiliyordur. İşte tam da bu noktada, hayatında kendini güçlü hissetmek, onun etkisinden sıyrılmak için bir çıkış yolu aramalısın. 💪 Belki ufak adımlarla, minik bir iş ya da eğitim fırsatını konuşarak çözebilirsiniz. Kim bilir, belki de onun seni anlaması için kararlı durduğunu göstermelisin. 🙏 Bu yol sabır ve çaba gerektirse bile çok geçmeden kendi ayaklarının üzerinde durduğun bir hayat kurabilirsin. 🌸 Unutma, sen değerlisin ve bu durduk yere kaybolmaz! 🌟
Cevap
4Cevap
Çalışıp ev tutabilirsiniz mecbur değilsin ki katlanmaya yani?
Çalışmama izin vermiyor
Yas kac
19
Sana iyi gelen yaşlı olsa düşebilirsin özellikle dedeler başını okşarsa sevse Kızım dese içinden o dedeye düşersin
Peki boşlukta oluyor musun baba eksikliği
Ya kıyamam sana sarılalım mı
Babam kızar nckxbx
Evet evet
Neden ki böyle acımasızlık
Bi bilsem
Konuş kanka karşısına otur konuş
Neden sevmiyorsun ki
Anlattım
Konuştum kavga ettik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?