Erkek anneleri neden kendi oğullarını kıskanırlar bu bana çok saçma geliyor?

Ben geçici süreliğine eşim ve çocuklarımla kayınvalidemle yaşıyorum ama rahat edemiyorum her anlamda rahatsızım kendi evimde olduğum kadar rahat olamıyorum kayınvalidemle yıldızlarımız pek uyuşmuyor zamanında beni istememişti şu an halen tam kabul etmiş değil benimle konuşurken kırıcı konuşuyor herşeye karışıyor eşimde bizim aramızda kalıyor ister istemez sinirleniyor ben sizin aranızda kalmaktan sıkıldım annem ne söylerse söylesin he deyip yaşlı kadın he deyip geç diyor ama ben yapamıyorum eve misafir geldiğinde onların yanında da tuhaf davranıyor herşeyi ben bilirim havasında bu da benim çok sinirimi bozuyor kocamla özel hayatımız bile kalmadı doğru düzgün yanlız kalamıyoruz evde kocası var üstelik bu adam benim kayınpederim bile değil kaynanamın eşi üstelik kayınvalidem kendi kocasını değil benim eşimi yanı öz oğlunu kıskanıyor bende bunu saçma ve anlamsız buluyorum ve ayriciyetten tiraji komik geliyor bir insan oğlunu neden kıskanır kocası dururken kocam bana sıfır telefon aldı söz verdiği için kaynanam bunı duyunca aynısını kocamdan istedi bana da al dedi kocam bana sevdiğim için lokum aldı ben kayınvalidem onun bile üstüne alındı benim için aldı dedi daha bir çok örnek var bunun gibi aynı evde yaşamak çok zor bir kaynanayla benim annem kaynanam gibi asla değil karışmaz 2 damadı var ne işlerine karışır ne hayatlarına ne yaparlarsa yapsınlar kendi hayatları der biz üç kız kardeşiz erkek yok annemin oğlu olmadığı için damatlarını oğlu gibi sever öyle görüyor gelini olsaydı ona da aynını yapardı benim annemde kibir yok kin yok ama kayınvalidemde var benim annemin en kötü huyu siniri ve inadı onun dışında başka kötü huyu yok kayınvalidem bana eşimin yanında sen oğlumun her dediğini yapmak zorundasın dedi bende dedim ki ben yapmak zorundaysam oğlunda yapmak zorunda her şey karşılıklı olacak tek taraflı olmaz dedim eşim benim böyle dememe kızdı cevabı bana bıraksaydın dedi dün çok kavga ettik o da bizim aramız da kaldı bir an önce ev bulup ayrılmak istiyorum burdan?

Erkek anneleri neden kendi oğullarını kıskanırlar bu bana çok saçma geliyor?