AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
eskiden kişibaşı bir kız düşüyodu şimdi bir kız bir bacak :D
Karıların ağzı bi. dakika durmuyor ki arkadaş. O öldürmese adam dırdırdan ölecek anasını satayım.
Karılar diyen üslubun zihniyeti
ben mazoşistim ve hergün her dakika seks istiyorum kesin benide öldürürler
Bunları yapanların Allah belasını versin!
Amin
Amin
Dizilerden veya reklamlardan etkilenip böyle salakligi yapanlar var demek.
Herkes birseyler söylüyor bu konuda. Ama kimsenin aile sorunu dıştan anlatıldığı gibi olmayabilir
Hala öperek öldürülen kadın yok diye düşünüyorum.. Yok mudur ki..
toplumun ne kadar yozlaştığını ve psikolojisinin bozulduğunu bazen insanlığımdan utanıyorum
En kötüsü de bir insana yaptığının kötü olduğunu hiç bir zaman gostere memk
halbuki kadınlar dövülmeye, öldürülmeye değil sevilmeye layıktır
Yok kadın ın yemek ypmk çocuk ypmk tan başka meziyeti yok toplum da
neyse bunlar derin mevzu çok söylenecek şey var ona da masa lazım
kadınlar değerini bilicek erkeklerle evlenmeliler ya da en basiti sevgili olmalılar kendilerini asla ezdirmemeliler ama o pisliklerinde...
Kesinlikle var zaten medya kadın düşmanı..
hatun neslı arttı önlem alıyorlar saka bı yana sabah okudum daha 15 yasında kız cok kotu
cınayetler kotu yasanılan olaylar neden hep batıda gerceklesıyor bunu dusundunuzmu
ruh hastası onlar ruhhhhhhhh
sebebini öğrenmek lazım sence neden olur?
Birçok değişken bence etken egitim toplumsal cinsiyet rolleri kadının öldürülmesi bir varlık katli vacip olarak görülusu iktidar otorite kavramları ve erkeklerin sosyalizas yn sürecinde ki cinsiyet rollerini yanlış öğrenmesi.
bence aldatmadan cinayet olur bunu saklıyorlar
Kafamı kesseler de şiddet olmamalı meşru hale gtrlmeme li bir erkek aldattı diye de oldrlmli o halde öylemi neden erkek yaptgnda erkeklgn namındn çapkın dir yapar deniliyor?
çapkın denmezzz bekara denir ooo
kadına yapmaz yapamaz o kadar
bu duruma alıştr kendini belki adam aldatmamıştır nereden biliyorsun adam çok seviyordur hiç bir sorun olmamasına rağmen kadının doyumsuzluğundan ötürüde aldatılabilir
şunu unutma seven adam öldürür...
Seven adam öldürür mu böyle bir sevgi anlayış ı tanımıyorum
büyük konuşma sakın kadın aldtıyor arkadaşım
bak kadın cinayetlerinin nedenlerini neden saklıyorlar sence =?
evet diziler reklamlar kadınların gözünü açtı erkeğine karşı gelmeye başladı
Ne demek erkeğin e karşı gelmek ya sen bu cevabı vererek cinayetleri onaylysun !! erkeği kim niye bir iktidar kaynağı otorite olarak görüyor bir erkek le kadın elbette doğa gereği farklıdır ama bizim cinsiyet farklılıklar mz bizi birbirmzdn üstün ya da alcak kılmaz senin kardeşin annen bu durumda olsa aynı cevabı verirmsn böyle zihniyet ler yüzünden bitmeyecek hep bir yara olarak kalck
Kadınların iş ekonomi siyasi alanlarda varlığı sizi rahatsız ediyor hani elinin hamuru ile erkek işine karsmama lı zira.
Kadın Erkeğin göğsünden yaratıldı eşit olsun diye
Kolun biraz altından korunsun diye
Allah kadını kalp hizasından yarattı SEVİLSİN diye.
Allah diyor ki: benden başka tapacak birşey olsaydı bu kocalarınız olurdu.
Sana aykırı gelebilir ama kadın erkek eşit değildir kadın erkeğinin 1 adım gerisinde olmak zorundadır.
bu sözü
kadının varlığı beni asla rahatsız etmez. kadınların girdiği her yere düzen girer güzellik girer.
G*tu başı oynayanın g*tunu keserler.
Al bir zihniyet daha hosgeldin
en iyi cahil ödulunu hakediyorsun demeki erkek öldurebilme hakkina sahip hatta katil cenetemi gidiyor sayin cahil on yasindaki kiza tecavuz edip ölduren var sen neyden bahsediyorsun on yasindaki kizda mi götu oynati elli yasindaki adama
Işte bunlarda ki mantık bu.
akp doneminde gerceklesmiştir
evet var teknoloji evliliği olumsuz etkiliyor
modernliğin etkisi var
Devlet yetersiz bu konuda.
Evet etkisi var ve bence idam getirilmeli
Günün sorusu bu olmalıydı
Paranın peşinde olmazsanız bu cinayetler olmaz.
Al işte bir at gözlüğü ile bakan zihniyet burada.
Ben? Ben varya hayatı insanları gözünden okurum. Seven insan sevdiğine kıymaz. Ama siz sevgi değil para ve rahat yaşantıyı seçtiğiniz için böyle oluyor.
Bana böyle itham larda bulunmzsn
Burada size ve şahsınıza yönelik tek kelime yok. Bana hayatı öğretmeyin. Saygılarımla.
Cehalet
Yone sorunun kadinlarda oldugunu dusunuyorum
Başka birşey düşünmeniz i zaten bklmzdm
neden oyle dusunuuyorsun
umarım sokakta ta tanga giyenleride gebertirler
Kıyamet alametleri
Helal olsin en iyi en dogru yorumu sen yapmissin :)
umarım artar, cok gotunuzu kaldırdık sizin
Serefsiz demek az kalir
Açıktan yazsana madem. Annen için de aynı kanidamsn
annem sizin nesilde ki gibi fahişe ruhlu değil ne yazık ki, gidip milletle orda burada sikisip saf bir erkek bulup onu kandırmalar mı dersin, milletin altına yatıp paralarını tırtıklamak mı dersin, ne şeytanlık varsa sizde var, sizin şerefsizliklerinizden kimseye sıra gelmez merak etmeyin
1. Si ben annenin zihniyetn e ben birsey demedim 2. si annen de cinayet e kurban gitse aynı kanı da olurmsn dedim 3. Su senin zihniyetn fahişe tartışmayı bile bilmdn yorum yapma sen bu küfürler i ancak gizli kullanci olarak sarf edersn cesaretin bu kadar terbiye ni takın bilip bilmeden insanlar hakkında yorum yapma seviyesz
ya bir kaybol, laf kalabalığı yapma. yok anca gizli olurmuşsun da, sana mı soracam ne yapacağımı densiz, git işine
Hayırlısı be
Sosyolojik bir konuya değindim fikrin yoksa bu tarz şeylere gerk yk. Teşekkürler
Fikrim var lakin elimden birşey gelmiyor o yüzden konuşarak boşa çenemi yormuyorum. Sosyolojik bir konuya değinen hanım
Allah rahmet eylesin
olumsuz
dusunmuyoz, istiyosa kadının hakkını verecen
Senin hakkını kim verck kimsin sen
cok sinirlenmissin doversin de sen, fazla ciddiye almıssın
Dövmek benim tarzm olsa bu tarz bir soru sormam
Gıyamet alametleri
Kadınların çok konustugnu :)
Kadınlar susmli yemek yapıp çocuk buyutmeli o bir kadın onun kendine ait bir fikri olamaz çünkü sen de bu tezini kendi oğluna aktarrsn bu böyle gider
yetersiz