• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Giderek artan kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

gksuu
gksuu Takip Et
Bilge Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce dizilerin reklamların buna etkisi varmı? Yaptırımlar yetersiz mi?
Giderek artan kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dizi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• deneyimci61
    deneyimci61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 49%
    +1 yıl

Hepsi demiyorum ama bir çoğu haklı. Karı gider o cahil kafasıyla yaparsa orspuluk, öldürmek haktır. Çünkü çoğu adam, gerçekten adam, şimdi burada ''tabii ki öldüremez'' diyenler gibi gevşek değil. Ama çalışmayıp, eşine, çocuğuna bakmayıp, şiddet uygularsa orada haksızdır.
    Televizyonda haber çıkıyor. ''Adam karısını öldürdü''. Herkes başlıyor ''aa caniye bak karısını öldürmüş?'' Bir düşünelim, biz bize sadece gösterildiği kadarını biliyoruz. O olayın asıl yüzünü hangimiz biliyor? Adam akşama kadar işte çalışıp çabalasın, çoluğum çocuğum, karım mahçup olmasın desin, kadın gitsin adamın adını çıkarsın, elbette eğer adam onu öldürmezse adam olmaz. Çünkü namusun anlamı sizin bildiklerinizden de öte.
    Sadece namus meselesi yüzünden de değil. Belki aralarında ne büyük problemler var, belki kadın çok suçlu, adam bunaldı artık.
    O yüzden kadınlar tercihlerini doğru yapmalı!!

3
    8 Yorumla
    • ilkelanarşist
      ilkelanarşist
      +1 yıl

Cahil kafa diyorsun :) Sen eğer 16 17 yaşındaki kıza daha ergenliğini bitiremeden gerekli olan cinsel psikoloji tecrübesine kavuşamadan evlendirirsen ne olur? Büyüyünce geçireceği tramvayı düşünebiliyormusun. Bu ilerde patlar çünkü bir kadın psikolojik gelişimi tamamlanmazsa. Erkekte soğuyacak ve başka bir erkeğe ilgisi olacaktır. Bu yalnış yetiştirilmekten değil. Bu yetiştirmemekten kaynaklıdır. O kızın okuması gerekirsen evlendirmissin sen. Sonrada cahillik diyorsun olmaz böyle şey. Eğer çevrende görmüyorsan doğu'daki aşiret odaklı köyleri biraz detaylı incele. Ya da öldürülen kadınların geçmişine.

Yorumla
    • deneyimci61
      deneyimci61
      +1 yıl

Bakın şimdi, bu kadar fazla cinayet varken tek sebebinin erken evlilik olduğunu mu düşünüyorsunuz? Erken evliliği savunmadığım gibi, tek sebebin bu olduğunu da düşünmüyorum.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Senin gibiler den öğrencek değiliz namusu kul bir günah işlerse onu ilgilendirir hiç kimsenin kimseyi öldürme şiddet gösterme hakkı yoktur. Adam onu oldurmez ise adam değil diyorsun peki öldürnce namus temizliği bitmiş mi oluyor? Sen insanlıktn ckms olmuysn

Yorumla
    • ilkelanarşist
      ilkelanarşist
      +1 yıl

Elbetteki istisna durumlar yaşanıyor. Ben sürekli yanlış evlilik yüzünden olduğunu söylemiyorum. Sadece kadın cinayetlerini yakından incelemiş biri olarak. Çarpık ilişki, ensest psikolojisi ve erken evlilik özellikle doğu dahada genellemem gerekirse orta doğudaki bölgelerde görülüyor.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Sen bu düşüncelerini nesilden nesile aktardgn sürece bu cinayetler bitmez.

Yorumla
    • deneyimci61
      deneyimci61
      +1 yıl

Ben şimdi kadın cinayetleri son drece güzel gibi bir şey söylemedim. Bazıların gerekçesi haklı. Ön yargıyı bırakmalı ve anlamaya çalışmalıyız dedim.

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Tarafsızlığına ve yüzeysellikten uzak düşünce tarzına hayran kaldım..
      Olaylara erkeklerin açısından da bakabilmen çok güzel.. İnsanların çoğunun yorumlarında göremediğim "adalet" olgusunu senin yazdıklarında gördüm.. Tebrik ve takdir ediyorum..

Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Sadece kadın cinayeti diyorsunuz ama bu ülkede sadece kadın cinayeti artmadı tabi görsel medyadan siz sadece kadın cinayetlerini duyduğunuz için kıt düşünüyorsunuz. Bu ülkede idam olsa, insanlar Allah ın emir ve isteklerini yerine getirse bu tür şeyler en aza düşer. Arkadaş, kızlar 17-18 yaşında evlendirilirse demiş , doğudaki aşiretlerden bahsetmiş. Oralara zamanında okul mu yapıldı, Hizmet mi gitti. Hadi okul yapıldı dillerini anlayan adam mı gitti. Okumayan insan ne yapacak evlenecek.@ilkelanarşist arkadaş bazı yotumlarını okudum. Senin bu arap ırkıyla alıp veremediğin ne? Araplar mı yoksa İslamiyet mi?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Smyrina
    Smyrina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Kadınlara neden gereken değer verilmiyor. Erkeğin olduğu kadar kadının da boşanma ayrılma hakkı var. Devlet kadınları neden kendi başının çaresine baksınlar diye kaile almıyor. Bizler devlete değilse kime sığınacağız. bizi kim koruyacak. sesimizi ne zaman duyacaklar. hergün kadın ölüm haberleri öldürülme haberleri almaktan içimiz acıdı. neden bizi duymuyorlar. Kimsesizlere kim sahip çıkacak. B u devirde anne baba bile evlenip eve dönen kızını istemiyor bu nasıl bir vicdandır. Vicdan sahibi olmak bu kadar mı zor. ?

3
    0 Yorumla
  • muhabbetkusu1
    muhabbetkusu1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 43%
    +1 yıl

hiç bir insan bir sebep olmadan erkek ya da bayan bir insana kıymaz ,, aklı sorunları yoksa ,, toplumumuz herşeyi kaldıra bilecek bir toplum değil ,, burdan kızlara soruyorum evlnemeyı duşundunuz bir erkekle ,, ilk önce kendinizi hep çok namuslu ve hiç bir günahınız yokmuş gibi tanıtırsınız ve erkekde sizi o şekliyle alır ve gerçek yüzünüz evlendıkten sonra meydana çıkar , erkekde bunu kaldıramaz ,, cinayetler namus için işleniyor ülkemizde , hiç kimse kendi hayatını maf etmez , çıleden çıkmadıkca buda böyle malesef çileden çıkartıyorlar adamları ,, olmaması gerek çok kötü bir şey , bayanların kendilerini düzeltmesi gerek , bir sebeb olmazsa bir sonuçta olmaz

0
    8 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet bayanlar düzeltmeli ama su konuda doğru erkekler yetistrerek

Yorumla
    • muhabbetkusu1
      muhabbetkusu1
      +1 yıl

bak sorun genellıkle aldatma yuzunden çıkıyor ,, bayanlar yapmasa olmaz ,, bayanlar tek başlarınamı aldatıyor bir erkekle aldatıyor doğru,, hiçbir erkek bir bayan istemedikçe bir bayana yaklaşamaz bile bayan yüz verırse yaklaşır anca

Yorumla
    • isimsizyalnızkovboy
      isimsizyalnızkovboy
      +1 yıl

Her zamanki gibi yine genelleme. Bıkmadınız mı genelleme yapmaktan? Sana soruyorum tecavüz ne peki? Kadın istediği için mi gerçekleşiyor bu vahşetler. Cevabında namus için işleniyor demişsin ama namusdan çok akli dengesizlik yüzünden işleniyor. Nasıl böyle bir cevap verir insan anlamıyorum. Ortada cinayet var. Bu nasıl bir vurdumduymazlık? Kadınların namusundan bahsedip suçu kadınlarda görerek sen de onların suçuna ortaklık ediyorsun. Cinayetin hiç bir nedeni olamaz. O zaman her kocası aldatan kadın da kocasını öldürsün. Tekrar ediyoru. CİNAYETİN HİÇBİR NEDENİ OLAMAZ.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Boşuna uğrsm yanlız kovboy anlatmzsn

Yorumla
    • muhabbetkusu1
      muhabbetkusu1
      +1 yıl

tecavüzden basedılıyormu konuda ,, bak bir neden olmadan kimse kimseye bir kötülük yapmaz ,, bir insan eşim dediği insana çoçuklarının annesine bunu yapamaz ,, dimi durduk yere ,, istisnalar vardır adam aklı dengesini kaybetmiştir vb. ,, bir ömrü birlikte paylaşmış bir kişi eşini olduruyorsa bunun sebebi buyuk ihtimal kadının aldatmasıdır ,, adam bunu kaldıramaz böyle bir toplumda yaşıyoruz kaldıramaz ,,

Yorumla
    • muhabbetkusu1
      muhabbetkusu1
      +1 yıl

ya allah aşkına kim aynı yastığı paylaştığı insanı oldurur ya,, bakın herşeyin bir çaresi vardır herşeyın bir yol bulunur maddi sıkıntı olur başka bir sebeb olur ,, tek işin içinden çıkılamayan bir sebeb aldatma ,,, soruyorum size? kovboy gksuu ,, evlisınız ve eşinizi aldattınız eşinizde sizi yakaladı ,, ne acıklama yapcaksınız bir açıkma yapın ,, tam iş ustundeyken eşiniz yakaladı açıklama yapın nasıl bir savunma yapacaksınız

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Insan hayatı o kadar ucuz değil ben birçok değişkndn söz ettim sen aldatma ya kafayı taktın. Bunun ne ilgisi var şimdi konuyla

Yorumla
    • isimsizyalnızkovboy
      isimsizyalnızkovboy
      +1 yıl

İnsanlar yapıyor. Aynı yastığa baş koyduğunu da öldürüyor, çocuklarının annesini de. Sana göre bir cinayetin sebebi namus olabilir. Ama iş o kadar basit değil. Bir can var ortada. Kadın cinayetlerinin çoğunun sebebi aldatma değil üstelik. Erkek kadına şiddet uygular kadın da boşanma davası açtı diye öldürülür. Ya da basit bir olayı bahane edilerek. Cinayetin sebebi yoktur. Son olarak da kadın istemedikçe hiçbir erkek yaklaşamaz demişsin de onun için tecavüzden bahsettim.

Yorumla
  • ilkelanarşist
    ilkelanarşist Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl

Klasik orta doğu gelenekleridir. Cinsel ilişkinin temel vaziyetini kavrıyamassan. Eğer çocuklarnada bunu kavratamazsan. Sonrada o kız çocuklarını 16 17 yaşında evlendirirsen nasıl aileden bir verim beklersin ki. Bu kızlar büyüyor ve küçükken yaşadıklarını tramvaları atlatamayıp. Erkeğe olan inancını kaybetmeye başlıyor sonucunda kadın cinayetleri yaşanıyor. Çünkü erkekler psikolojisi gereği cinsellik bağıntısını hayvansal güdülerle yaşamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için cinayetlerin politik atılımlar veya ceza yerine toplumsal bilinç edinmeliyiz ki şuanda bakarsak çok zor görünüyor.

10
    10 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Tezine katılyrm

Yorumla
    • ilkelanarşist
      ilkelanarşist
      +1 yıl

Teşekkürler azizim

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Senin gibilerin olduğunu bilmek güzel

Yorumla
    • Viper00
      Viper00
      +1 yıl

Ve Müslüman sucu gene Kadinlara atti :) Bir kadinin bunu en iyi Cevap secmesi daha aci verici.

Yorumla
    • ilkelanarşist
      ilkelanarşist
      +1 yıl

Yazdıklarımdan en ufak birşey bile anlamaman çok üzücü dostum.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kadınlara suç atmadi iyi oku

Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Gelgelelim en fazla kadın cinayetinin olduğu yerler batı medeniyetleri.

Yorumla
    • Viper00
      Viper00
      +1 yıl

"Erkeğe olan inancını kaybetmeye başlıyor sonucunda kadın cinayetleri yaşanıyor."

burada Erkege olan inanc olarak neyi kastediyorsun? Kadin Cinayetlerin 95% tek nedenlen gerceklesiyor, erkek karisi üzeri itatkar oluyor, otoriter oluyor ve kadinin yaptiklari onun düsündügü gibi gitmeyincede siddet ile karsilik veriyor arkadasim.

Yorumla
    • FightForHono
      FightForHono
      +1 yıl

Sor bakalım dedelerın nınelerın kaç yasında evlenmıs kaç yıl evlı kalmış nasıl bır hayatı olmuş yasla alakalı değil bunlar medenıyet dedıgınız duzenden moderen dedınızduzenden kaynaklı olmasın sen kızına terbıye verme oğluna dınını ogretme ondan sonra erken evlılık bos verse sen bunları önce insanlara dinini ogert yasat cozumu yanlış yerlerde arama sen bilmiyorsun kı cocuguna ogretesın oda senden ogrenmedıgı için kendı cocuguna ogretemıycek sonuç gelen nesil bu işte

Yorumla
    • Skatetiilyoupuke
      Skatetiilyoupuke
      +1 yıl

@FightForHono sen sor bakalım nenene kaç kere dayak yemiş dedenden edki kafayla dayak normaldi kimse bir bok demiyodu o yüzden huzur içinde yaşadıklarını sanıyorlardı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

66

Cevap

• ErsinTemek55
    ErsinTemek55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Cunku feminizm galip gelmeye basladi. Artik erkek ezilir duruma geldi. Tum sorumluluk erkege yuklenince bir yerden patlak veriyor. Kadinlar daha rahatlar artik. Erkek para kazanacak, evi gecindirecek, aslerlik yapacak, sahiplenici, savasci olacak, korumaci olacak... daha niceleri.
    Tabii ki dogru bir eylem degil ama, erkeklik olduruluyor. Kadinlar erkeklerden fazla aldatiyor.

Tv programlari, magazinler, fantaziler hepsi kadinlara yonelik bir calismaya itiklendi. Erkeklerin anasi s... silsin dusuncesi olustu.

1
    2 Yorumla
    • ErsinTemek55
      ErsinTemek55
      +1 yıl

Bir analiz verecegim. Evli erkeklerle iliskiye baslayan kadinlarin %80i iliskiye basladigi erkegin evli oldugunu biliyor ve bile bile iliskiye basliyor..

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kadınlar rahat falan değil bence ayrıca ev ekonomisine kadınlarda katılıyor artık tezine katılmıyorum saygı duyuyorum. O sorumluluk erkekte her zaman vardı endüstri devrimi olmadan önce bu kadar cinayet işleniyor muydu Hayır seni seviyorum diyor geliyor reddedince tak alnından vuruluyor.

Yorumla
  • 1kral1
    1kral1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

öncelikle cahil kalan toplumumuzu eğitmek lazım ya işte ben erkeğim döverim keserim yok öyle bişey düşünce yapısını değiştirmemiz lazım aksine tüm bayanlar birer çiçektir ve çiçekler bakım ve ilgi ister bu insanların yaptığı ise o çiçeği koparmak dizilerin etkisi var mı yok mu demişsin insanlardada iyiyle kötüyü ayırtetmesi için akıl var ne yazıkki onuda kullanamayanlar var mesala bu çiçeği koparanlar...

5
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum eğitimsiz kadınlar eğitimsiz erkekler yetistrp bu hale sokuyor örnek vermek gerekirse benim oğlum paşam gerektiğinde doversin tarzı laflar maalesef asamadik

Yorumla
  • Vanellope
    Vanellope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Haberler den izledigimizde cinaytlerin cogunun al tabaka insanlar oldugunu goruyoruz alt tabaka derken yanlis anlasilmasin ekonomik durumu kotu olan issizlik mucadelesi veren alkol kumar gibi kotu aliskanliklari olan insanlar. sadecw kadin cinayetleri degil genel olarak devletin ceza alaninda yaptirimlarini biraz daha katilastirmasi gerek ve kendine dusen sosyal ve toplumsal iliskilerle ic ice entegre halinde hareket etmesi lazim. Bu yaptirimlar bu surece devam ettigi taktirde maalesef bu ulkede olmek ve oldurmek artik cok ama cok basit hale gelecek.

1
    0 Yorumla
  • CevapçıH
    CevapçıH Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Zaten ataerkil olan bir topluma bir de akp zihniyetiyle aşılanan erkek daha üstündür, erkek güçlüdür vs vs zihniyetini ekleyince böyle. oluyor işte. + türk halkının hergün gizli savaştığı bir savaş var ki bu da Türkiye'nin şu An içinde olduğu siyasi durumdan ötürü hala empoze edilmek istenenle gerçekte olanın arasında olan savaşa hangisine inanalım mantığıyla dahil olunması sonucu oluşan psikolojik bir baskıdır. Hal böyle olunca insanların zaten bozuk olan psikolojisi daha da bozulmaya başladı böyle olunca da öldürülen kocalar dövülen kadınlar çamaşır ipleri vs diye gider bu daha bir ön yıl ta ki Türk hükümeti her zaman yaptığı gibi korkutma yöntemiyle sorunu çözemedim kadar (cezaları ağırlaştırmak nitekim bu da kesin bir çözüm değil elbet)

1
    0 Yorumla
  • Cantahsin
    Cantahsin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Suudi arabistanda yaklaşık 3 sene inşaat mühendisi olarak çalıştım. Tabi orda gördüklerim şuydu;Arap insanları maalesef 4-5 bayanla evliler ve kadının orda hiç değeri yok. Bizim erkeklerimizde bunları görüp onların yerinde olmayı istiyor. Tabiki şu an ki hayat şartlarından özellikle çok böylesi durumlar oluyor.
    CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR diyen bir peygamberin ummeti olarak bunlar yakışmıyor. Sonra ahiret gününde vebaliği nasıl öderiz.
    Türkiye Cumhuriyeti gibi ileriye dönük bir ülkede bunların olmaması lazım.

0
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Herkes senin gibi düşünmüyor malesef zihniyet ortada

Yorumla
  • LakadaLukadaTapTup
    LakadaLukadaTapTup Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkeklik kendinden fiziksel olarak zayıf birine vurmak değildir. Bir can almak... Erkekliği bırak insanlığa sığmaz. Ne kadar utanç verici. Hiç düşünmüyorlar o kadın sana kaç yıl hizmet etti, çoluğuna çocuğuna baktı... Kendinden güçsüz birine vurmak iradesizliğin belirtisidir. Engellemek için toplum bilinçlenmeli. Ancak ülkemizde çok zor.

2
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Bu sitede bolca var o zihniyet ler den

Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Cahilliğin yansıması olduğunu..
    Zaten Türkiye'deki diziler çok kalitesiz. İnsanlar bilinçsizce izliyor. O da bir tür cahillik.
    Yaptırımlar da tabi ki yetersiz. Kadınlar hukuki olarak yeterince korunmuyor ve başlarına bir şey gelince gereği yapılmıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsanların işlediği cinayetleri haberlerde gündem olarak paylaşmaları çok yanlış insanlar sürü psikolojisi yaşıyor münevver karabulut cinayeti kaç ay haberlerde konuşuldu sonra o tür cinayeti kaç kişi daha yaptı cinayetlerin haberlerde paylaşılmasına karşıyım..

1
    2 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet şöyle ki bir donem hersey yasak tı şimdide hersey aşikar şekilde ortada hic bir zaman ortada Durulmuyor intihar da öyledir bulaşıcı dır mesela bana göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesinlikle öyle

Yorumla
  • realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.

Bayanın örtünmesi, haremlik selamlık uygulanması, dini emirlerin töre ve aşiret zihniyetine galip gelmesi vede sevgi saygı uyum ile evliliklerin olması ve ailelerin müdahaleleri olmaması eğitimli olma , maneviyatine dikkat etme vb. hayatımızda gerçekleşirse bu vb. olaylar son bulur.

0
    5 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Haremlik selamlk evet çok iyi bir çözüm ne alaka ya sevgi saygı evet de

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Cevabını, tam anlayamadım sonuç kısmından ötürü... haremlik selamlık, karşı cinsle mecburiyet dışı muhattap olmama, olunsada seviyeli olup boş ve birbirini tanıma anılarını paylaşma yüz yüze bakma vb. engelliyor... bu şekilde eşini başkalarıyla aldatacak derecede kurulacak muhattaplıklar ve bakışlar birbirini tanıyıp etkilenme ortadan kalkıyor !!! vede bayanın : dar, mini, dekolte giyim +makyaj ve koku sürmesiki nikahlı eşine evinde yapmasına izin var sokkata değil... buda erkeğin bayandan etkilenmesini engelliyor ve aldatma adına açık kapı bahane ve sebebte kalmıyor. bahsettiğim giyinimler : pornografik filimlerde kullanılıyor dışarda giyilmeside cinsel tahrik vede erkeğin bakışı muhattap olmaya kalkması etkileme adına sevdiğiniz hareket ve sözlerde bulunması vb. veslelerle bayanı etkilemesini eşini aldatmasınıda engellenmiş oluyor örtünmeyle.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Oldu olcak halife lik gelsin şeriat gelsin çok mantıksız söyledikleri n

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Allahın emri :) zaten uyulmadığı için : baldızıyla kaçan veya cinsellik yaşayan enişteler evliliğini sürdürerek hemde :( en yakın komşusunun eşiyle benzer durumda olanlar, abisinin hanımıyla cinsel münasebeti olanlar gizli, evliyken sevgili bulup cinsellik yaşayıp eş öğrenince cinayete kurban gidenler :( akrabasının kızını taciz edenlerki amca kızınada nikah düşer ve haremlik selamlık ondada uygulanmalı !!! şerefsizlik deme bir evde veya odada bay bayan nikah düşüyorsa yanlzı kalamaz !!! iş yeride dahil... örnek çok, herşey bakışma akabinde muhataplık birbirini tanıma vb. ile başlıyor !!!

Allahın hangi emri insanın zararına ve kendisinin faydasına?

Anlamazsanda sen bilirsin, Allahın dedikleri geçerlidir kulunun kendi mantığıyla ahkam kesmesi değil...

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Pardon soru başlığının esas cevabını yazmamışım karşı cinsle muhattaplıkla tanımakla ilişki başlaması sonucu kadın cinayetleride olabiliyor bu yönden dedim y. anlama h. geceler.

Yorumla
  • EnD_HoPe
    EnD_HoPe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Dünya yaratılığın dan hep kadınlar şiddet ve cinayetlere maruz kalıyor. Din, inanç, bilim ne kadar insanlara öğretilse de durumda değişim yok. Kız çocukları hala diri diri gömülüyor , doğar doğmaz sütte boğuluyor , töreye kurban gidiyor ve bu doğal karşılanıp hala çözüm üretilmiyor. Hergün mutlaka en az 1 tane kadın cinayeti, tecavüz haberi okuyoruz ve sonuçta hep kadın suçlu çıkıyor. Bu konuda bir yaptırım ya da caydırıcı bir ceza da yok maalesef.

2
    0 Yorumla
  • ÜyeİsmiYoğğ
    ÜyeİsmiYoğğ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Sen kalkıp o cinayeti işleyenler hakkında en ağır cezayı vermeyip serbest bırakırsan.. dayakcı kocada : '' ulan nasıl olsa bişey yaptıkları yok. '' deyip rahat rahat pompalı tüfeklerle bıçaklarla vs vs. bu tip öküzlüklere girmesi doğaldır.. Malesef bu ülke böyle bir ülke..

3
    0 Yorumla
  • Zencefill
    Zencefill Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Bayanlar her zaman ezilen taraf olmustur.. maaalesef inancını bilmeneyen ve buna göre yaşamayan şahıslar emanetin ne oldugunuda bilemezler... eşler birbirlerinin emanetidir buyruluyor. .. dizilere gelince, dizi bagımlısı olupta maalesef buna özenen bayanlarda var. şunun farkında değiliz; bizleri dizilerle uyutup maalesef ahlaki çöküntülere magruz bırakıyorlar. yaptırımı elbette ağır olmalı karsılıksız kalmamalı

0
    0 Yorumla
  • harharyass
    harharyass Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Tam bir istatistiğinin olmaması bile korkunç. Ama tahmin edilen sadece İstanbul'da herhafta bir kadın töre cinayetinden ölüyor. Çalışan kadınların en az yüzde 70 i tacize uğruyor. Bu rakamların geçmiş yıllara göre artmış olması da tamamen omurgasız iktidarla ilgilidir.

1
    0 Yorumla
  • qipqip
    qipqip Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Orta dogu gelenekleri diye darlastirmayalim olayi doguya suc atip cozulemez bu is her ne kadar soylenen ler dogru olsada tek yone bakmisiz sevgili hayati yasayipta sonucunda oldurulen gayet fazla burada maddi ve manevi egitimsizligin sonuclarini goruyoruz. Az birazda gundemde oldugu icin olum oranlari goze batmiyor degil. Ogretime dayali bu sistem daha ne kadar devam ederse o kadar boyle sorunlarla karsilasiriz.

0
    0 Yorumla
  • KEZBanE
    KEZBanE Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

karsıyım cinayetelere ama şimdi kızlarda 7 erkeği bir parmakta oynatıyor kadın kocasının yeğeniyle seks yapıor... bir güler yüz gösteermior eşine.. herseyide erkeklerde aramamak gerek. tabi bunlar adam vurmaya öldürmeye delil olarak gösterilemez lakin kadınlarada burdan pay düşüor..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2 yıl önce adliyede çalışmış birisi olarak söyleyebilirim ki kadın ölümleri gözükenden 2 kat fazla. Ancak çocuk cinayetleri ve tecavüz vsye bağlı çocuk intiharları ondan kat be kat daha fazla. Polislerin ilgilenmeye bile gerek duymağı lgbt cinayet ve intiharları almış başını gidiyor. Bunların medyaya yansıtılıp caydırıcı cezalar verilmemesine karşıyım. Ataerkil değil, eşit bir toplum olmamız gerek.

0
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Bazı zihniyet ler kabul etmiyor yorumlar dan okursan

Yorumla
  • mert3399
    mert3399 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

insanlarımız cidden çok bilgisiz ve cahiller sosyolojik yaklaşım ile sorunlar araştırılmalı gerek ailevi gerekse dinsen anlamda eğitilmeli tabi görsel basında bu konuda çok önemli... kendi kişisel görüşüm yahu Allah'ın bana emanet ettiği eşime ben kalkıpta nasıl zarar verebilirim

0
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Ben burada tamamen feminist bir bakış açısıyla bakmıyorum bireyleri yetistrn gene evet kadınlar ama baba figürü bir erkek için çok önemli dir eşini döven şiddet gösteren br erkek bunu rol model alan bir erkek çocuk hersey kadınlara yüklenmesi bir mantık hatası tabiki de çevresel faktörler baskı bir çok etken de var

Yorumla
  • Doruk_han
    Doruk_han Takip Et
    +1 yıl

Kadın cinayeti diye bişey yok algıda seçicilik yapmayın hergün binlerce kişi ölüyo ama sadece ölen kadın olduğunda kıymetli oluyo. Peki neden? Şiddete tepki gösteren kadınlar neden ''kadına şiddete hayır'' diyo. Neden ''şiddetin her türlüsüne hayır'' değil. Kadın cinayetleri yapılan son analizlere göre sadece %20 madem bukadar duyarlı insanlar bu kadınlar. Bide bu açıdan düşünün

1
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kadınlar öldürülmesi gereken bir varlık olarak görülüyor evet şiddetin tabikide her turlusune Hayır.

Yorumla
  • esrgntkin
    esrgntkin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

yaptırımların yetersizliği değil. kadının değerinin bilinmemesi. aslında erkeklerin tavrında eskiden bu yana bir değişiklik yok. ama kadına verilen son dönemdeki değer sayesinde ister istemez aile içinde tartışmalar daha fazla arttı ve dolayısıyla kavgalar ve cinayetlerde buna baglı olarak arttı...

0
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Ve bu yapılabilir hale geldi cinayet şiddet git gide meşru bir kimliğe büründü..

Yorumla
  • thealoneboy
    thealoneboy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

İşte ne kadar yaptırım kanun falan olursa olsun ülkemizdeki erkeklerin cahilliği bitmiyor.

2
    3 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Okuduğun yorumlar da anladığın üzere bitmeyecek te

Yorumla
    • thealoneboy
      thealoneboy
      +1 yıl

Anlamadım

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Bu cahillik bitmez diyorum

Yorumla
  • parmak
    parmak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sebeplerini araştırıp daha yerinde bir yargıda bulunmak önemli. insanlar hep birbirlerini öldürürler zaten. erkekler hep kadınları öldürürler zaten. bu geçmişte de böyleydi, gelecekte de böyle olacak. bu kabullenmemiz gereken bir gerçek. polyannacılığı bırakıp, sebeplerin üzerine eğilmek gerek.

sen öldün, hooop mezara... sen de öldürdün, hooop hapise...

sadece bu şekil sonuçlara odaklanırsak, insanlar hep birbirlerini öldüreceklerdir zaten. sebepleri araştırıp, çözüm üretmek gerek.

0
    5 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Çözüm uretlrse kim kabul ediyor hangi zihniyet

Yorumla
    • parmak
      parmak
      +1 yıl

çözüm araştırmaları başlamadan çözümü baltalayan zihniyeti apaçık gösterdiniz, teşekkür ederim.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Çözümü baltalayn zihniyet ortada

Yorumla
    • parmak
      parmak
      +1 yıl

aynen, katılıyorum.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Zaten yorumları okursanz az çok anlarsnz nerden girdikleri konuya bu manipulation değil de nedir kimi haremlik slmlk olsun tarzında şeyler söylüyor sonuç hüsran.

Yorumla
  • Darkageman
    Darkageman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Herşeyden önce eğitim ve aile yapısı güçsüz ü ezmek acizliktir bir erkek annesine saygı gösterip eğer eşine göstermiyorsa yazıklar olsun Unutmasınki oda ya bir ana ya da ana adayı olmayacak insanlara güvenilip tükenip giden yitirilen hayatlar

2
    0 Yorumla
  • customer
    customer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.

asalağın birisi klasik orta doğu meziyetleri demiş ben işi gücü maddi olarak güçlü okumuş kültürlü erkeklerinde eşine şiddet uyguladığını gördüm aptal aptal mantık yürütmeyin ibneler benim görüşüm belli bir erkek bir bayana şiddet uyguladı mı sende ona uygula devlet olarak aynı seviyede bak bakayım bir daha olacak mı kanunlar yetersiz

0
    1 Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Nikolas Cage mesala geçmiş yıllarda tutuklanmıştı.

Yorumla
  • bigby
    bigby Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

dini emirler öldürün diyor ya kadının bir önemi yok ki dini mini muhabbetlerde yaptırımlar tabi ki yetersiz olucak allah diyor olm bak temizleyin namusu diye özürdilerim malesef bu coğrafya da bu saatten sonra kendini savunamıyorsan tecavüz ve öldürülme riskiyle karşıkarşıyasın yapıcak tek yaptırım bence acizlikten uzak keendini korumak

1
    2 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Herkes çok imanli Müslümanlık kisvesi adı altında herseyi yapıyorlar

Yorumla
    • bigby
      bigby
      +1 yıl

bilmiyorum dini bir inanca mensup olmak düşünceyi bir şekilde kısıtlamak gibi geliyor sözde vicdani manevi muhabbetlere bir dayalı din islamiyet de ama en çabuk gaza gelip hop dam öldürenlerde bu topluluk zor yani

Yorumla
  • YapraKokusu
    YapraKokusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ahir zamandayız... Nefsine hakim o kadar az insan var ki herkes birbirini sevse kötülük yapmasa güzel şeyler olsa değil bir kadına MASUM BİR HAYVANA dahi zarar verilmese...

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadinlarin oldurulmesini dogru buluyorum. Kesinlikle yaptiklari bir hatadan dolayi bu cezayi aliyorlar. Sen gidip sessiz sakin adam gibi calisan zeki gibi birisi ile evlenmek varken gidip serseri yakisikli guclu diye birisiyle evlenirsen buda sana mustahak.

0
    2 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Isten meden evlendrln bir sürü insan var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlar hakkinda birsey soyleyemiyecegim.

Yorumla
  • xxxxLxxxx
    xxxxLxxxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Kultur ve egitim eksikliginden. Temel yok yani. Evlilikler isteyerek olmazsa. Evliliklerde sevgi saygi durustluk guven olmazsa. Bunlar olur tabi. Ister istemez cocuga da yansiyor cocukta bunlari yasiyor yapiyor. Bu dongu boyle. Maalesef..

0
    0 Yorumla
  • Venomize
    Venomize Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

gerici çevresel faktörler ve eğitimsiz, kendini yetiştirememiş insanların kadınları meta gibi görmesinin sonucu.

1
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet kadınları eşya gibi görüyorlar

Yorumla
  • ayseylmz
    ayseylmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl

bunun tek sebebi otoriter kabadayı eski kafa muhafazakar beyinsiz erkekler !

1
    0 Yorumla
  • sean3772
    sean3772 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

erkeklerin bunda etkisi var. bir milleti eğitmek için kadınları eğitmeliyiz çünki toplumun yarısı kadındır diğer yarısını bu kadınlar eğitecektir biz kadınlarımızı yanlış eğittik sonra yaptığımız yanşlışın bedelinide onlar ödetiyoruz.

1
    4 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Zaten bir yorumda da belirttim bunu

Yorumla
    • sean3772
      sean3772
      +1 yıl

dikkat etmemişim özür dilerim fuzili bir yorum oldu bu o zaman

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Teşekkür görüşler için

Yorumla
    • sean3772
      sean3772
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • mücoooo47
    mücoooo47 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bu cinayetlerin yüzde 80 i kadınların bacım yapıp kocalarını aldattiklari boşanma aşamasında dayanamayıp gidip milletin altına yatan o bacım hak ediyorlar. Yüzde 20 Side gerçekten suçsuz yere öldürülüyor ama önce bu devlet su zinayı yasaklamali zinanın serbest olduğu ülkede daha fazla bacım cinayeti olur.

0
    0 Yorumla
  • kralicenurr
    kralicenurr Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.

Ahh ahh kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin anlayışından vazgeçilse bunlar yaşanılmaz..

2
    0 Yorumla
  • gokyuzu61
    gokyuzu61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

@nemsi ye sor onu giderek artan erkek cinayetlerine beni kurban ediyodu bu gün. allahtan yastığı ben sandı allahtan koltukda yattım al işte. lütfen millet adalet istiyorum erkek sığınma evine gidicem Artık

0
    6 Yorumla
    • Nemsi
      Nemsi
      +1 yıl

Sana mustahak dostum !!! :D asdfghjklşi:D

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Dalga geçilecek malzeme çıktı kullanın.

Yorumla
    • gokyuzu61
      gokyuzu61
      +1 yıl

Bakın bana kahveden arkadaşı gibide davranıyor bu @nemsi

Yorumla
    • Nemsi
      Nemsi
      +1 yıl

@gokyuzu61 var mı arttıran :D sdfghjkç:D bana bak kızın sorusunu p*ç etmeyek sus :D

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Erkek sığınma evine seni bizzat bn gtrcm

Yorumla
    • gokyuzu61
      gokyuzu61
      +1 yıl

@soran çok memnun olurum. bu nedir ya

Yorumla
  • nln1966
    nln1966 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Çağdışı, vahşice, kadına ve medeniyete verilen değerin ne olduğunu da ortaya koyuyor. Yaptırımlar yeterli olduğu olmadığı aşikar artı pratikte görülen eylemler ise kan dondurucu.

3
    0 Yorumla
  • DeLirtenAdam
    DeLirtenAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

İnsanların kanına birşeyler karışmış çook cani vahşice.. cinayetin kadını erkeği yoktur.. Haberler hergün ölümden bahsetmekte.. İnsanlık kötü..

1
    1 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kadını erkeği tabikide yk istatistik sel verilere göre konuştum

Yorumla
  • Bruins07
    Bruins07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadina siddet uygulayan erkek erkek olamaz heleki seviyo hic olamaz. Bu konuyla ilgili cok fazla dusunmem ama senin hakkinda iyi seyler dusunuyorum. d

1
    0 Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

dizi reklam ne alaka anlamadım? ama kadınları koruyamıyoruz bu belli, şiddet eğilimindeki erkeklerin varlığı ise incelenesi bir konu çünkü dünyanın her yerinde var zor bir konu

0
    4 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Diziler reklamlar hepsi olmasa da bir çoğu meşru hale getiriyor benim kanaat im

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

nasıl meşrulaştırıyorlar mesela? hani silah kullanımı kabadayılık falan her programda var artık.. racon kesmek normal oldu bir bakıma, haklısın.. ama kadın cinayetlerini araştırmaya kalksan eğitim seviyesi, toplum baskısı, aile terbiyesi, maddi durum vs bir çok konuyu incelemek gerekiyor.. işçiside poliside hakimide profesörüde kadın dövebiliyor

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Bir çok değişken içeriyor sadece o demedim zaten

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

yapılabilecek şey kadınlar hakkındaki fikirlerin değişmesi onu da en iyi o erkekleri yetiştiren analar yapabilir geri kalanını da devletin yasaları ve bunları uygulayan güvenlik güçlerinin ve sosyal politikacı kişilerin çabası halleder bence.. ama bizim ülke bir tuhaf, kadın kocamdan şiddet görüyorum diye karakola gidiyor polis '' birşey olmaz affet bacım'' diyor, kadın evine gidiyor '' o senin kocan döverde severde sen yuvanı dağıtma'' diyor evine yolluyor.. işimiz zor, anca bıçağı taktıktan sonra yazık olmuş diyoruz

Yorumla
  • deryadan
    deryadan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

kadını sokakta öpmek suçken dövmenin hatta öldürmenin cezası olmayan ülkede aldıgımız nefese şükür

2
    0 Yorumla
  • uykusavar
    uykusavar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Şiddetin , kan dökmenin her türlüsüne cinsiyet farkı olmaksızın. HAYIR !

2
    0 Yorumla
  • marsmeloww
    marsmeloww Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Burada bunu yapmaya meğilli tipler de var yorumlardan anlaşılıyor, cehaletin bitmeyeceği bir toplum yapısı oluşturulmuş çoktan. Bunu aşmak çok zor keza bunu normalmiş gibi gören zihniyetin de bir suç unsuru olduğu bile görülememekte!!!

0
    0 Yorumla
  • ekrem_06
    ekrem_06 Takip Et
    +1 yıl

peki giderek artan şehit haberleri hakkında ne düşünüyosunuz?

1
    5 Yorumla
    • bugunundelisi
      bugunundelisi
      +1 yıl

Bunu ayri bir soru olarak sorsana ne isin var burda? Olumleri mi kiyasliyorsun sen simdi? Evet sehit degil diye kadinlardan soz etmeye gerek yok degil mi? Ne akasiz insanlarsiniz

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Manipulation başka bişey değil. Onun içinde ayrı başlık açarım sen merak etme

Yorumla
    • ekrem_06
      ekrem_06
      +1 yıl

Ben sana kadinlar onemsiz demiyorum bu ulkede siz biz rahat yasayalim diye dagda bayirda gece gunduz nobet tutsn asker var kadin cinayetinden cok sehit var sen evinde yastiga basini rahat koyuyosun. Rahat geziyosun tatil planlari yapiyosun gece yarin nrler yapsan onun planini yapiyosun ama dagdaki yarina sag kalcam mi onu dusinuyo dogru tabi sen hic ellerinle topraga sehit verdin mi vermediysen bilmezsin ne demek istedigimide anlayamazsin kusura bakma yani eglence sayfani bozmusuz

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Ajite ediyorsun ben şehit haberleri ile ilgili bir başlık acmadm açarım dedim ama konuyu saptrmk adına her şeyi ypyrsnz. Üzülüyorum tabikide

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Cinayet çok eğlenceli bir konu demi. Allah Şehit ailelrmzn yakınlarına sabır versin yaşamadan bilemem evet ben sanki şehit leri kötüle dm farklı boyuta getrdn konuyu

Yorumla
  • BağdatCaddesi
    BağdatCaddesi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu kültür meselesidir. Mesela tayyibin en büyük düşmanlarındanım. Ancak bu o gitse iyi olur fakat diğerleride sömürmeye devam edecek. Kültür herşeyin altında yatan.

0
    0 Yorumla
  • irmakyesil
    irmakyesil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Yasal yaptirimlar yetersiz. Insalarin psikolojik sorunlari ve egitim yetersizligi vs vs..

1
    0 Yorumla
  • uveysplt
    uveysplt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Her şeyin etkisi var dizilerin daha fazla tabi. Yaptırımlar ağır olmalı idam mesala.

1
    1 Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Bu sorudan ilham alarak islama dil uzatanlaradır bu yazım. Nisa suresindeki ayeti yine bu sitede çok iyi açıkladığımı hatırlıyorum. İslam karşıtları bizi kendi kitabımızla aldatmaya çalışıyorsunuz ama yemezler. Peygamber Kuran'ı her daim anlayan ve yaşayandı. O ayet indikten sonra Allah emretti diye gidip hanımını dövebilirdi. Sonuçta Allah'ın emirlerini yerine getirmekte en çok çaba sarfeden O'dur. Ama dövmemiş demek ki o ayette Allah ın ne kastettiğini çok iyi biliyor. Cahil aklınızla la Kuran okuyup anlayamazsınız onun için sidik yarıştırmayı bırakın inanmıyorsanız inanmayın ama inana saygı duymasını öğrenin. İslamın emirlerini saçma bulan arkadaşlara bazı açıklamalar yapabilirim ama yine inanmazsınız.

Yorumla
  • portakalinvitamini
    portakalinvitamini Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Cinayeti kadin erkek hayvan diye ayiran zihniyete karsiyim bu denli piskolojisi bozuk cani zihniyetlerin ve bunlara sebep olan bütün etmenlerin son bulmasini istiyorum.

0
    3 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Kadını kadın erkeği erkek olduğu için toplumsal cinsiyet rollerine göre değerlendirme yapıyorlar

Yorumla
    • portakalinvitamini
      portakalinvitamini
      +1 yıl

Şiddetle yetişen toplum cinayetle son bulur. Sen cocugunu doversen oda çocuğunu sen karini doversen oda karisini dover. Tvde şiddet gorurse uygular. Geçen bir video vardi ankadada kizi dovuyo filan sonra videosunuda çekmiş delikanli diye geçinen vatandaş iğrenç ya bide sende kizsin ne dusunyosun bilmemde altina yorum yazan kizlar haketmis kaşar helal olsun filan yazmis seninde öyle kiz arkadaslarin varmi? Nasil bir kafada yasiyolar?

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Benim öyle düşünen bir arkadaşım olamaz. Evet izledim her saniyede kanım dondu izlerken işte bu ve bunun gibi düşünen zihniyet ler oldukça bitmez bide gövde gösterisi ypmslar seni evinden aldrrm falan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadinlar ozgurlugun bokunu cikariyor. Ciplak denecek kadar acik giyinmeler , Boşanmalar aldatmalar, kısacası or. puluk arttikca cinayetten çoğalır

1
    11 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Korelasyon anlayışı terk

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Hukuksal yollara gitmekten kaçınıyor lar ilkel bir anlaysn beyanı işte. Sorsan hukuk tan da şikayet ci olurlar hukuk gelişmesi n bu ülkede herkes hakim savcı zaten Giyim tarzındn sanane

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Türk erkeği kıskançtır. Kıskançlık ve sahiplenme insana herşeyi yaptırır. Eşim dedğin kadın evli oldugu halde heryerini açıp dikkatleri üzerine topluyorsa. Milletin laf atmalarından askıntı olmaların hoşlanıyorsa. Arkadaşım dedği insanlarla kol kol ya da sarılarak yürüyorsa (buna özgürlük diyorlar) Gece vakti nasılsın iyimisin idye telefon görüşmeleri yapıyorsa. Sonra senden sıkıldım ben artık boşanmak istiyorum diyorsa. Boşandıgının ilk haftası başka bir sevgili buluyorsa. Türk erkeği buna katlanamaz. Ayrıca bir tek türkiyede değil. En modern ülkelerde bile kadın cinayetleri kıskançlık yüzünden oluyor. Kadınların cinayetlerinin çogalmasının tek sebebi budur. @nikola_tesla. Gerizekalı lafı senin karakterini belli etmiş. Sana cevap veremeye lüzüm yok. İnşallah karını başkası ile yatakta yakalarsın da aklına benim dediklerim gelir. Anlarsın o zaman midenin geniş olup olmadığını.

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

neyse. ne söylesen boş bu hastalıklı zihniyete :/

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet aynen Türk Erkeği asar keser lütfen herkes senin gibi düşünmüyor Türk Erkeği diye nutuk çekme herkes adına konuşma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@nikola_tesla sende yalakalık yapma l*n kıza. Türk erkeği değil bütün dunyada bu böyle. Kadınlar özgülük lafını kullanarak haddinden fazla aşırıya kaçıyor. Biryerleri kalkıyor. Kadınla erkek eşittir dediler evet dedik eşitiz biz neysek onlarda o dedik ama afedersiniz siz olayın bokunu çıkardınız.

Bak kendi sorunda bile çelişki içindesin.

Giderek artan kadın cinayeti diyorsun sonra hep toplumun cahil olması bilgilenmemesi yüzünden diyorsun.

Bundan 50 yıl once isnanlar daha cahil okumamış bilgi sahibi olmayan insanlardı ama bu kadar kadın cinayeti yoktu. Şimdiki nesil daha bilgili okumuş etmiş ama cinayetler daha fazla. Neden çünkü kadının eşitiz dediği halde kendini daha üstün görmesi yüzünden. Anladınmı terazideki dengesizliği?

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

kendinizi böyle avutun siz olur mu dostum

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet diyorum senin gibi bilgiszler yüzünden nesiller böyle yetiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ulan beni konuşturmayın.

Bak bir kitleyi kısıtlarsın imkan vermessin. Sonra o imkanları sunarsın ama aşırıya kaçar. Yani biz bunlara sonradan görme diyoruz. Kadınların bir çoguda böyle.

Çalıma hayatına atıldılar kendi ayaklarının üstünde duracak pozısyona geldiler. Sonra dedilerki ben kocam olmadan da kendii ayaklarımın üzerinde durabilirim. O kim ki bana karışacak dediler. Kocasına olan saygıyı yitirdiler. Sonra olur oömadık sebepler yüzünden boşanma davası açtılar.

Daha bu gün bir haber okudum. 2 Yılık evli çift büyük boy pizza siparişi veriyor son dilimi ben yiycem sen yiycen muhabbetii yüzünden boşanma davası açıyorlar ve boşanıyorlar. İşte bu kadar basite indirgediniz olayı ve bunu yapanlara bilgili bilinçli insan diyorsunuz.

Boşandıktan 2 gün sonra başka sevgili bulan kadına boşandığı eşi demekki bu beni boşnamadan önce de aldatıyordu diyip o anki sinirle yapılamayacak şeyler yapıyor. Siz at gözlüğü ile bakmaya devam edin. Kafanızda bir özgülüktür gidiyor.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Tabi kadınların iş siyasi ekonomik alanlardaki varlığını sevmiyor sunuz. Bla Bla Bla konusturm yn beyefendi yi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ekonomik alandaki varlıgını sevmiyoruz diye birşey söylemedim. Sadece üstünlük kurmaya çalışmaları ve erkeği hiçe saymalarını tasvip etmiyorum. Tabiki çalışacak aileye ekonomik yonden çok katkısı oluyor bir bayanın çalışması. Ama yukarda da dediği gibi bokunu çıkarmayacak. Evliliği basitleştirmeyecek. Kadındaki bu özgüven yüzünden gözünün üstünde kaç var deyip ayrılma kararı alıyorlar. Gene söylüyorum en modern ülkelerde bile kadın cinayetlerinin çoğu kıskançlık ya da aldatılma yüzünden oluyor.

Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Dunyanin civisi cikmis karisi aldattigi icin oldurenmi kocasinin kendisini aldattigi icin penisini kesenmi yanlis anlamayin canileri savunmuyorum ama bu olumlerin bicogu namus meselesi kimse sacma sapan sebebten cinayet islemez

0
    0 Yorumla
  • nikola_tesla
    nikola_tesla Takip Et
    +1 yıl

dinde erkeğin kadına üstün kılınması, kadının dövülmesinin emredilmesi (nisa 34). buna bağlı olarak dindar bir ülkede yaşıyo olmamız ve din sömürüsüyle iktidar olmuşların kadına uygulanan şiddete ve cinayete gereken cezayı vermiyo oluşu.

0
    8 Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

@nikola_Tesla sana Nisa suresindeki ayeti çok iyi açıkladığımı hatırlıyorum. Bizi kendi kitabımızla aldatmaya çalışıyorsunuz ama yemezler. Peygamber Kuran ı her daim anlayan ve yaşayandı. O ayet indikten sonra Allah emretti diye gidip hanımını dövebilirdi sonuçta Allah ın emirlerini yerine getirmekte en çok çaba sarfeden odur. ama dövmemiş demekki o ayette Allah ın ne kastettiğini çok iyi biliyor. Cahil aklınla Kuranı anlayamazsın onun için bu tür şeyleri bırak her hıyara tuz olma.

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

kendi uydurdu dostum kendi uydurdu. böyle düşünürsen daha iyi anlarsın :/

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

bütün herşeyi o kurguladı yani @uveysplt

Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Anlamadığım birisi varsa siz ve sizin gibi düşünenlerdir. Sokratese, Aristoya, Platona uydurdu demezsiniz ama Allah Resulüne dersiniz. Tek diyeceğim cehenneme adamda lazım onun için devam edin kardeşim ben memnunum senden.

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

adamda yazarken da ayrı olcak @uveysplt

Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Olur bir daha ayrı yazarım.

Yorumla
    • nikola_tesla
      nikola_tesla
      +1 yıl

aferin bak yavaş yavaş öğreniyosun @uveysplt :D

Yorumla
    • uveysplt
      uveysplt
      +1 yıl

Senden daha çok şey öğreneceğime eminim.

Yorumla
  • feministmiyimnee
    feministmiyimnee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkeklere sınırsız özgürlük verirsen hani bizden güçlüler diye kendilerini bir b*k zannediyorlar ya bu yüzden oluyor

2
    0 Yorumla
  • birilebir
    birilebir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

vahşi akıldan çıkmayacak bir cezalandırma yöntemi gelsin kadın cinayetleri için bak bakıyım ozaman kimse kimseye püf diyebiliyo mu

1
    0 Yorumla
  • Zamir11
    Zamir11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

%1000 etkisi var. hangi yaptırımlar, geçen bir dizide izledim eşinin hastalığı için para karşılığı biriyle yatcaktı galüba, Düşünemeyen bir toplum geliyor yaptığı hatalar kadar büyük gözüken.

0
    0 Yorumla
  • sakarşakir
    sakarşakir Takip Et
    +1 yıl

hem yaptırımlar yetersiz hem kadın cinayetleriyle ilgili bir koruma kanunu henüz uygulanmış değil bir yandan da medya üzerine gitmiyor kadınlar yalnızca destek platformuyla seslerini duyurmaya çalışıyor.

0
    0 Yorumla
  • Rozalina
    Rozalina Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Güçlerinin sadece kadınlara yetmesi itibariyle kendini erkek sananların uyguladığı birşey.
    Reklam, sponsor vs. hepsi yetersiz.

0
    0 Yorumla
  • Deadspirit
    Deadspirit Takip Et
    +1 yıl

Bence etkisi yok. Onların akıldan sorunları var, erkekler kadınları savunmasız bulduğu için sinirlerini kadınlardan çıkarıyorlar. Hepsinin canı cehenneme!!!

0
    0 Yorumla
  • marmakine
    marmakine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.

Her yer gerizekalı dolu, kültür yok, öğrenme yok, cehalet var, empati yok, varsa yoksa kıskançlık, güvensizlik. Haliyle bu olaylar kaçınılmaz.

0
    2 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Cehalet i burada gormn mümkün bazı yorumlar da

Yorumla
    • marmakine
      marmakine
      +1 yıl

Evet sık sık görüyorum.

Yorumla
  • humanist06
    humanist06 Takip Et
    +1 yıl

Bir bayan olarak, böyle önemli bir konuda " Klasik Ortadoğu Geleneği " tabiri kullanılan bir cevabı EİC seçmeniz bile düşündürücü...

0
    3 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Bir bütün olarak okudugnz da anlarsnz

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Orada toplumsal bilinç den de soz ediliyor cımbzlama yapmylm

Yorumla
    • humanist06
      humanist06
      +1 yıl

Bütün olarak okuduğumuzda sadece cinsellik teması üzerine bir sav ortaya konulduğu görülüyor. Sorunuzun detaylı bir araştırmasını yaparsanız, göreceğiniz tek şey bu durumun batı medeniyetinde daha çok yaşandığı olacaktır.

Yorumla
  • SUBAY34
    SUBAY34 Takip Et
    +1 yıl

çok etkisi var ve erkeklerin aciziyetinin göstergesi.

2
    0 Yorumla
  • Mybreath
    Mybreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ne olursa olsun desteklemiyorum ancak hak edenler yok değil

1
    5 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Hak edenlern cezası hukuki yolla çözülmesi lazım
      Herkes savcı herkes hakim herkes jüri

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

düşünki sen benim karımsın ve beni altattın? ben recm edilmeni istiyorum fransız yasalarına göre yargılanmanı değil

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Türkiye bir hukuk devleti şer i hüküm veremzsn ışid e çok ozeniysn galiba sen.

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Peki sen aldatsan sana ne gibi hüküm verlck

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

recm aynısı ya canım sen gelip benim devletimi yıkarken atan satarken kime sordu 600 yıldır yerindeki devleti

Yorumla
  • ffancifull
    ffancifull Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Öncelikle yaptırımlat yetersiz. Devlet dışında ailelerin de suçu var, insanları sevgiyle drgil nefretle buyutuyoruz.

0
    0 Yorumla
  • SanalKatliam
    SanalKatliam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Önlenebilecek bir şey değil kadınlar dikkat edecek birazcık...

0
    3 Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Evet adam çıkarıp alnından vursun dikkat edersin

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

kadın eğer önceki sevgilim senden daha iyi beceriyordu derse ya da evliyken kocasını aldatıyorsa evet birazcık hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Öldürülen çoğu kadın zaten fahişeler...

Yorumla
    • gksuu
      gksuu
      +1 yıl

Çok genel konusysn doğuda öldürülen kadınlar fahişe mi

Yorumla
  • Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Giderek artan kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ülkemizdeki sonu gelmez kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
Kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 31 cevap verildi
Kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 12 cevap verildi
Kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 10 cevap verildi
Kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 cevap verildi
Kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsun? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızarmış tavuk menüsü sever misiniz?
  • Arabanızı bıcı bıcı yaptırıyor musunuz?
  • Tatlı su balıkları mı yoksa tuzlu su balıkları mı damak zevkinize daha uygundur?
  • Tarçın sizce en çok hangi tatlıya yakışır?
  • Neyli kek seversiniz?
  • Son ilişkinizin bitme sebebi neydi?
  • Aşk başka mıdır?
  • Bugün kahvaltıda ne yediniz?
  • Düzenli kullandığınız ilaç var mı?
  • Çocukların yanlış kurduğu kelimeler düzeltilmeli mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨