Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşinin KYK borcunu ödemek bir enayilik değildir, ancak bu konuda karar vermek, kişinin kendi maddi durumu, ilişkisinin niteliği ve öncelikleri gibi birçok faktöre bağlıdır.
Eğer eşinizin KYK borcu sizin için önemli bir finansal yük değilse ve bunu yapmak istiyorsanız, bu tamamen sizin tercihinizdir. Ancak bu borcun ödenmesi eşinizin sorumluluğundadır ve sizin yapmanız gereken bir şey değildir.
Bununla birlikte, eşinizin borçlarını ödemek, ona olan sevgi ve sadakatinizin bir göstergesi olabilir. Ancak, ödemeyi düşünmeden önce, bu borcun ödenmesinin sizin veya eşinizin finansal durumunu nasıl etkileyeceğini değerlendirmeniz önemlidir. Ayrıca, eşinizin gelecekteki maddi sorumlulukları hakkında konuşmak ve bir plan yapmak da önemlidir.
Herkes kendi borcunu ödesin
Mantıklı
Büyük konuşmayım da ödemem ben kanka ya. İnsan oğlu çiğ süt emmiş, sen gidersin onun borcunu harcını ödersin paralara boğarsın o gider iki hafta sonra aldatır. Veya terk eder. Çok şükür başıma gelmedi böyle bir şey ama diyorum ya çiğ süt emmiş insanoğlu. Yani hayır büyük konuşmak gibi olmasın ama elimi dahi sürmem onun borcuna. Gofret, cips, ekmek borcu değil anasını satim KYK borcu. Az mı yani?
Sanki sütten ağzın yanmış gibi 😅
Sana bişey sorabilir miyim
Enayilik olmazda ailesi odese ya da kendisi daha iyi
Yani paraları kocasıyla yemedi sonuçta
@Maviaraba süt parası?
Aynen
Cevap
7Cevap
sevgili demiyorsun eş diyorsun farkında kısın acabağğğ
Eşinse neden enayilik olsun ki.. sevgilin degil sonucta eşin senin Tüm hayatını paylasacagın insan. Hâlâ paranın konusu bu kadar cok gecmemeli bence
Banane başkasının borcundan yaparken banami sordu
Lafa gelince hastalıkta sağlıkta , 3 kuruşa gelince ne karısı yahu o benim askerlik arkadaşım ayakları 😁😁😁🤣
Başkalarıyla yesin içsin sonra sen öde ajajsja
Enayilik babası bu konuda nerde yani gerçekten gurursuzluk
olmaz ama kumar borcu falan ödemek enayilik :D
sen enayilik diye düşünüyorsan hiç o işe girme ileride kızın başına kakarsın. eğer karşındaki insanda benim borcumu öderdi diyebiliyorsan enayilik değil
İyi o zaman sana da yüz elli bin liralık KYK borcu olan bir koca gelirde borcunu ödersin kocanın
ben hiç öyle borç duymadım max 50k dır şu an. gerekirse öderim gerekmezse zaten kendi öder.
Bunun hesabını yapıyorsan bence evlenme temeliniz çok sağlam durmuyor
parasi olmayan kızla evlenmem.
Ay sacmalama bence , tabiki odenir
İyi sen kocanın orada burada sürterek yediği KYK borcunu ödersin
Eşin ise niye olsun
Senden önce parayı sağda solda yediğini düşün
Ona gelecek olursak karşı taraf ta yemiştir. Birikim ile gelseydi deriz o zaman da
Annenin borcunu ödesen kızarlar ama
Kızın nerede yediğine bağlı
neden olsun
Enayi gibi ödedim
Olur
Hayır eşin sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?