Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Burada yok enayilik falan diyeceklerdir. Lakin nişanlılık seviyesine gelebilmiş olan erkek %99 bunu yapar. Kalıbımı basarım. Yapmıyorsa sevmiyordur. Bu doğal bir istek gibi bir şey, aşkı bunu gerektiriyormuş hissi getirdiği için çoğu erkek yapar.
Ha kadınlar kolay kolay yapmaz orası ayrı. Çoğu, erkeğe para harcamanın sürekli bir tuzak ne bileyim kullanılma hissi getirdiğine inanıyor. Bu da çoğu hikaye dinlemelerim ile sabit.
Bende yaşadım o 2 ayda nasıl zayıflamıştır saç sakalı bırak insanın kaşlarına bile beyazlık düşüyor yemek yemiyor vs vs vs
Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun
Ödemek için evlenmeyi mi beklemiş?
Sevgilinin hiç ödenmez.
Kendi hayatının sorumluluğunu alamayan bir erkek hayal dahi edemiyorum.
Bütün saygımı kaybederim.
Çocuk gibi gelir.
Ben ödemem. Benim için ödenmesini de istemem. Bu ancak taraflardan biri çok çok zenginse ve o para onun için hiçbir şey ifade etmiyorsa olabilir bence. Yoksa maaşıyla borç ödeyene yazık ödememeli
Cevap
5Cevap
Eşin değll, sevgilininki enayilik. Her an ayrılma durumun olan birinin Kyk borcunu niye ödeyesin?
Evliyse olabilir nişanlı veya sevgiliye hayır
Sevgilinin ödenmez eşinki ödenebilir ama borç varken evlenmek bence yanlış.
Bir şey diyim çokkk iğrenç nasıl kabul etti o kız ya
Evet enylik 😀 Aşk eninde sonunda bitecek bir şey ne zaman bitceğinide bilemezsin
Karısı olmayan bir kadın için parasını çar çur harcayan erkek seviyesizdir gerçekten.
Ben kendim öderim herkes kendi odesin
O parayı nerede yediğine bağlı
ilişkinin boyutuna ve yaşanmışlıklara bağlı
Enayilik
Evet enayilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?