Üniversite döneminde çekmiş krediyi ama borcunu ödememiş.

Üniversite döneminde çekmiş krediyi ama borcunu ödememiş.
Eşim olsaydı ya da sevgilim evet tabi ki de borcunu öderdim ben.. çünkü aramızda para lafı olmazdı onun borcu benim de borcum olurdu tabi ki de.. ama bunun için güven lazım ve aşık olduysam da o güveni ben çoktan sağlamışım demektir.. ama çoğu kişi ise çekimser davranır bu konuda..
Ödenmesine ödenir de kim bilir o parayla neler yaptı insan içinden geçirir :D Düşünsene eşin üniversite zamanı kyk parasıyla eski sevgilileriyle yemek yiyor kahve içiyor sinemaya gidiyor sen de evlenince onun parasını faiziyle birlikte ödüyorsun. Aman tanrım düşünmesi bile facia ahahaaa. d
Öderim tabi Narkos. Ben ömür boyu o kızın güzelliğini yiyorsam kulfetine de katlanırız. Delikanlı adam mantalitesidir bu. Senin de böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.
Yaklaşık 2 buçuk 3 yıl önce 50 bin falan sanırım kredi kartı borcu vardı piyango almıştım o zaman vursun ben öderim demişliğim var ama aldatıldım yanlış şimdi burada nerde? 😂😂
Cevap
35Cevap
Elbette eş demek herşeyiyle senin demek onun borcuda sana aittir gadası
Neden ödememiş ¿ Ben borcum varken rahat edemem keyfi bir şekilde ödemediyse kendisi derdini çekebilir.. onun dışında öderim
Şapşal bu zamana kadar neden ödemedin bir sürü faiz biniyor derim ama borçlu da kalmasını istemem her ay bir borcunu öderiz nolcak
Eşimin borcu da parası da benim borcum benim paramdir. Eş oldu mi ayrisi gayrısı olmaz bende. Ama sorumsuz birisi ile eş olur muyum orası başka soru tabii.
parasını benden sakınmıyorsa öderim sakınıyorsa eşim olmamıştır sadece eski bir arkadaştır yani
Oh hem benim gibi adamı kocası yaptı hem de borçları bastı. Kyk döneminde kiminle yediyse o ödesin derdim ama canım karıma kıyamam 😃
Öderim tabii, adamla kendimi paylaşıyorum borcu da neymiş.
Ödedim evet. Kadınlar her yönden zararlar 😂
Evlenmeyi düşünmediğim için eşimin her şeyini öderim
Çalışmıyorsa, daha sonra çalıştığında ödemesini bekleyerek, öderim.
Öderim niye ödemiyim ki. Eşim olmuş artık pasifiyle aktifiyle giren girdi.
Kyk borcunda ne var ki. 6 ay da biter yüksek taksitle. ödense.
Eşim ise öderim sevgilim ise ödemem
Fenomen olmuşsun hayırlı olsun abla
@Sezginyılmaz canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 evet canım oldum böyle bir teklif geldi bende kabul ettim 🙋
Yakışır, ablam, ben eskilerdenim 1 senedir tanıyorum diğer hesap kapandı yeni açtım, burada zaten 2 tane bayan var biri sen diğer bayan da yemek paylasiyordu sürekli alımlı bir bayan , ulaşamadım, hesabı kapadı sanırım , ikiniz tek gerçek bu sitede.
@Sezginyılmaz çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o benlik bir durum değil 🙋🤗
@r_engarenkyollar Kocanın, kendi KYK borcunu kendi ödeyecek maddi imkanları yoksa öyle bir adam kocan olmasın bence.😏😏😏
@FikretinMücadelesi yaaa fikret senin canını yiyerem haa 🤣 belki adamın maddi durumu yeterli olmayabilir eşler böyle günde birbirine destek olmalı bence evlilik muessesinde senin benim kavramı olursa o evlilik yıkılmaya mahkum olur biz zamanında maddi destek anlamında buna benzer çok şeyler yaptık yine olsa yine yaparım biz yeterki sevelim gerisi teferruattır 👍
Bu bennn :d ödemeye fırsatım olmadı evlendim eve tebligat geldi mecbur ödedi. Ama bir kere bile neden ödemedin demedi. Zamanında ben çalışırkende paramız ortaktı hiç sakınmazdım heralde ondan
Tabi ki az mı ödedik 😂
Evlilik ortaklık demek bir nevi tabi ki öderim şayet durumum buna elverişli ise.
Evet öderim eşim djnjvfay
Eşimden borç alır öderim😂😂
Eşimse öderim. Hayat müşterek.
Öderim en fazla 50 k olsun sıkıntı yok
Ödemem kendi ödesin kendiminkini ödüyorum ben
Ben senden borç alıp öderdim muhtemelen abi jgkfk
Ben ödemem. O ödeyebilir
Çok pardon öhüüümm
NAH öderim 😆😆
beni ne ilgilendirir abe hayran
Ödemeyeceksem neden evliliğe adım atıyorum
gitsin çalışsın ödesin işin olmaz
kızarım ama öderiz beraber
Zerre umrumda olmaz 😀
Bizim erkekler öderim diyor kadınlar ödemem diyor yani hâlâ akıllanamadık bu konuda.
Öderim tabi ki ama param olsaydı 😂
Daha kendiminkini ödemedim hsjjsjsj
Kaç lira senin borcun 😀
@KarlHeisenberg27 bilmiyorum hesaplamadım
Bana ne bana mı okudu ödesin
Ödemesine yardımcı olurum elbette
Ödenir büyütecek bir şey yok bunda...
Ona feda olsun.
S ev e seve
Ödemem
Öderim.
Eşimse evet