Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar hakaret ederken, erkekler güzelce fikir verip uyarıyor. Gerçekten hemcinsimden nefret ediyorum ya
Evli birine aşık gibiyim, ilk görüşte aramızda çekim oluştu Ortopedi Asistan Doktoru kendisi 2 yıllık evli çocuğu yok henüz eşi dayanamadım istek gönderdim Instagram dan bekletti bende istediği geri çektim sonra eşi onu takipten çıktı Aralık'ta oldu bu tabi yeniden ekledi eşi sonra ikisi birbirini takipten çıkmış takiplestiler yine tatile gittiler Uludağ sarmaş dolaş hikaye attılar cok üzülüyorum onu görmeye gidicektim bir kez gitmiyim mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Allahım sizin gibi geri*kalılar yüzünden millet kafayı yiyecek. Bi bitin Allah aşkınıza !
Siz sütten çıkmış ak kaşık doğru
Allah’a şükür kimsenin kocasında gözüm yok senin gibi ap*al !
Tek koca mi olay aptal başka işlediğin büyük günah yok mu sen tek günah evli erkekle mi olmak saniyorsun 😂
Cahilsinn cidden hayatta her şey insanlar için sende evli birini sevebilirsin unutma aşırı aptal ve cahilsinn
Ya bi defol git !
Sen defolllll cahilll
Kızım evli insana neden yaklasiyorsun adamın kafasını karıştırma uzak dur
Tam boşanırlar aralari iyi değil diyorum düzeltiyorlar kafayı yiycem ya
Sen iyimisin adam evli evli yuvamız dagitacaksin sevecek kimsemi kalmadı evli adamı birak
Böyle yaparsan tabi kafayı yersin
Hasta mısın konu benden bağımsız sorunları var kız habire takipten çıkıyor bu kez oda çıktı ama tekrar takiplestiler
Bence hasta sensin evli insan kavgada eder severde bir takipten çıktı diye ayrılmadilar sen yanlış yoldasın adam evli uzak dur
Kız çirkin ya görücü usulü evlilik bide yaşı gelmiş eczacı zengin diye evlenmis
Ne olursa olsun kardeş adam evli olduğu müddetçe yaklaşma sen zarar edersin senin için diyiyorum
Yok be mesaj aricak değilim bişi olmaz bizden
Uzaklaş iyi değil sen dağın altında olsan nasipin seni bulur sapret ve dua et
Aralarına gir yavrum, üçlü her zaman güçlüdür
Senin gibiler yuzunden biz gunahlar oluyoruz bi bitin
Aşk bu ortada fuhusss yook abartmasann siz sütten çıkmış ak kaşıksiniz çünkü
Ben oyle demedim ask bu tamam ama yaptigin yanlis bunun illa cinsellik olmasi lazim degil
Harbiden bazı kadınlar kullanılmayı seviyor. Adam evli. Len k. Şar erkek mi kalmadı.
sen gercek anlamda hıc sevılmedınmı?
Umarım hemşire degilsin
Hasta yakını
Senle oynuyor
riskli
Tam bunlar boşanir yürümez diyorum yine düzeltiyorlar kafayı yiycem
boşanmak kolay sanıyorsun :D
İşte ondan demek ki, bide bu çocuk nişan atmış adı iyice çıksın istemiyor
eşini ayrı seni ayrı idare etmekte ayrı zewklidir o macera duygusu da ateşliyordur bazı şeyleri
Tabi ki yaşanmaz
Erkek mi yok baska
Onun gibisi yok ❤️