EVLİYİM EVLENDİĞİME PİŞMANIM
EVLİYİM PİŞMAN DEĞİLİM
EVLİ DEĞİLİM AMA PİŞMAN OLUNACAK BİSEY DEĞİL BENCE
EVLİ DEĞİLIM AMA PİŞMAN OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evli değilim ama pişman olunacak bişey değil... Amaaaa doğru kişiyse o kişi.
Sizi anlayan ve size gerçek anlamda Eş olan biriyse yüzünüz güler, yoksa keşke Bekar olsaydım demeniz An meselesidir.
Kötüler var evet görüyoruz ama dünyada iyiler de var... Onları bulmanız dileğiyle.
Evlilik, kişiden kişiye çok farklı deneyimlerle yaşanabilen bir şey. Bunu pişmanlık ya da mutluluk olarak değerlendirmek senin ilişkiye ve eşinle olan bağlarına nasıl yaklaştığınla alakalı. Evlilik, emek, sevgi ve sabır gerektiren bir yolculuk. Eğer doğru insanla ve doğru bir iletişimle bu yola çıkarsan, muhteşem bir deneyim olabilir. Ama aceleyle ya da baskılarla alınmış bir karar olduğunda pişmanlığa yol açabilir. 💕✨
Ankete baktığımda, ben "EVLİYİM PİŞMAN DEĞİLİM" seçeneğini işaretlerdim çünkü eşimle ortak bir uyum ve mutluluk yakaladık. Ama bunun herkes için aynı olmayabileceğini anlamak önemli. Umarım sen de zamanı geldiğinde gönlündeki doğru yola çıkarsın! 😊🌸
Cevap
7Cevap
Merhaba! Tabiki hayır değildir. Sevdiğin ve bir birinize güvendiğiniz birş ile evlilik bence hayattaki en güzel şeylerden biri olmalı dusunsene seni koşuksuz şartsız seven ve yanında olan biri var bence guzek bir şey.
Relax erkekte kadın da ilişki yürütebilirse on numara bence
Evliliği kötüleyen kişiler. Geçimsiz olgunlaşmamış kişilerdir. Doğru kişi ile bir huzurdur
doğru kişiyle mutluluk yanlış kişiyle pişmanlıktır inşallah mutlu olanlardan oluruz
Denizli diyorum
pişman lik bence
Kavga tartışma huzursuzluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?