Şahsınıza veya ailenize edilen hakaretlerden dolayı mahkemeye verdiğiniz oldu mu?

Şahsınıza veya ailenize edilen hakaretlerden dolayı mahkemeye verdiğiniz oldu mu?
Hayır şikayette bulunmadım zaten bu zamana kadar o kadar çok kişi küfür hakaret etti ki hangi birini şikayet edeceğiz? yani en iyisi hiç umursanmamak zaten hiç tanımadığım ergen birini şikayet edeceğim diye bununla zaman kaybetmem
Çok teşekkürler bu önemli bilgiyi paylaştığın için. Zorbadan bol bi şey yok sosyal medyada. İcabında mahkemeye de veririm ama oraya kadar giden yolda benim üslubum bana yeter. Gerçekten cevap vermemek çok önemli.
Hayır hayatımı zaten sosyal mecralara çok yansıtan biri olmadım. Tanımadığım kimseleri hiçbir platformda arkadaş olarak eklemedim vs o sebeple de sorun yaşamadan kullandım
Cevap
3Cevap
Valorantda bana kızı anne baba küfredip ardından Allah s9ven biri vardı şikayet etmeyi düşündüm çok geçmeden deprem oldu zaten (adana) kaldı öyle
Şikayet edeceğim dediğimde korkmuştu klavye delikanlısı şahıs yalvardı vesaire özürler diledi bende uğraşmayıp vazgeçmiştim. Şahıs dediğimde eski sevgilim.
Alo 166 da devreye girdilebilir ama kendi imkanlarımla defoldurdum. Bidahakine teyzemin oğlu başkomiser o bakacak yoksa 😀
Takmıyorum pek sanaldan atıyor nasılsa
Bulunmama az kaldı özellikle burada.
Sataşanlar mi var özelden
Özelden, sorulardan, fake hesaplardan neler neler.
En güzeli savcılığa suç duyurusunda bulunmak, gelsin adliyeye orada anlatsın derdi neymiş
Burada (benim varlıklarından bile haberdar olmadığım halde) bana düşman kesilen, çekemeyen, iftira atan o kadar çok var ki. Kıskanılmak güzel tamam da saldırıya geçilmesi çok çirkin.
Kıskançlık bir süre sonra çirkefliğe dönüşüyor
Kesinlikle
Sosyal medyada kimseyle muhatap olmuyorum.
Öyle bir durumla karşılaşmadım
Bulundum.
O konu biraz karışık
Evet bulundum.
Böyle bişey mi varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?