Eee siz de durumlar nedir?
Ben mi?
Küfür eden çok oldu yalan söyleyemeyeceğim ben de karşılığını verdim tabi😀😀

bazen bazı mesajlar alıyorum instadan işte önce döktürüyor şöyle güzelsiniz böyle güzelsiniz tanışalım vs sonra cevap alamayınca bu kez saldırmaya başlıyor yok işte sen kendini ne sanıyorsun küfürler vs
burada aklıma şu geliyor kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Ben esasen egosu yüksek bir insanım fakat bana pislik gibi bakan ve sırf aşağılamak için küfür eden ve bundan zevk alan bir kadın tarafından ezilmek isterdim dolayısıyla ondan küfür yemek dayak yemek ve onun tarafından kullanılmak itaat etmek çok büyük keyif verir ve yaşama sebebim olur ama beni malı olarak sahiplenip beni kullanacak öyle bir kadın yok
Bana eden de olmuştu benim ettiğimde.. O zamanlar zırzır çağımdı tabi.. Kaşının altında gözün var diyene ızdırap olurdum.. Şimdi daha sakinim..
Bozmasalar, iyiyim böyle..
#SelamGençlik 🍀🍀
Ben terbiyeli, uslu ve cici bir kızım küfür etmem evelAllah arı gibi laf sokarım ve en fazla mal derim bana da bu yakışır zaten 😂😂
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Cevap
16Cevap
Sakin kalmayı deniyorum ve nazik olmayı ama kendini bilmez kişilere hak ettiği gibi konuşuyorum
Hayır etmedim. Reel hayatta da eden biri değilim asla, küfürden nefret ederim, edeni de hiç sevmem
Sosyal medya da edenlerde de yürek yok da ondan bıkk bık ötüyorlar işte sümsükleeer
Bana küfür eden oluyor ama ben etmiyorum. Küfür etmek cok basit.
Ben bana küfürlere karsilik ince ince laf sokuyorum. En sonunda kafayi siyirip ya engel atiyorlar ya da gidiyorlar.
İkiside oldu bana küfür edene bende ederim karşılığını veririm yani bana biri nsil gelirse bende ona öyle giderim
Küfür edip, küfür yiyecek kadar kimseyle tartışmam olmadı. Bir iki laf sokmuşluğum vardır ama küfür etmem.
Hic etmedim de yemedim de ha ederlerse kendileri bilir 😂 ben o işlerle ugrasmayi çok severim
Hayır kimseye küfür kullanmadım. Kimse de bana küfür etmedi.
Ohoo çook ama geçti o işler bizden yaşlandık artıkk
Hiç etmedim zaten küfür / argo kelimeleri kendime yakıştırmam 😂😂😂
Kimseye küfür etmem ama bana çok eden oluyor karşılık da vermiyorum
Kimseden yemedim ama bu tür yaklaşan insanlarada hep karşılıklı vermişimdir kimsenin lafının altında kalmam anında yapıştırırım lafımı ederim ama ettirmem
Oyun oynarken çocuğun annesine söverim, annesi duyar sen benim çocuğuma ne öğretiyorsun der oda bana küfreder çocuk iki misli küfür öğrenir.
3. şahıslara ediyorum ara sıra 2. şahıslar ancak duyar ve güler ((:
Hayır küfür edenden de nefret ederim. Erkek hanzodurbelki eder ama bi bayana zaten kesinlikle yakıştırmam tüm kızlar prenses benim gözümde 🤗
Ederlerse ederim yoksa ağzımı bozmam
oldu ufak tefek seyler
Etmedim, ama tabiki yedim.
Hayır ikisi de olmadi
2 gün nezarete yattım
Evet benden yüz bulamadığı için edenler oldu
Evet ikisi de oldu 😅
Yazmıyorum artık youtube'de bile küfür ediyorlar
Nooo
Afiyetle yedim haha
Sosyal medyaya giryosan bu işin içinde bu da var
Etmedim yedim bu nasıl dünya bıktım