İnternet & Teknoloji Sosyal medyada hiç linçlendiniz mi? Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kuzenim geçen linçlendi. Gerçekten çok kötü bir durummuş. Hiç başınıza geldi mi? Sosyal medyada hiç linçlendiniz mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet çok oldu umursamadım hatta insanları sinir etmeye devam ettim 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Evet Twitter da feministler tarafından linçlenmiştim bir anda örgütlenmişlerdi 😆 hepsine cevabını veremediğim için şişmiştim 1 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl hahahaha cevap veremeyince insanın içinde patlıyor Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet yağmur altında namaz kılanlara şovmen dediğim için linç yedim 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl jflgdf haklıymışsın
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl En iyisi sosyal hesap kullanmamak. Tecrube ile sabit 1 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl En temiziKS dışında hesabım yok Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Hep söylüyorumSosyal medya; ucuz ruhlu ayak takımının yaşadığı bataklıktir diye... 0 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl evet oldu ama seviyorum sdfsdfg. hergün biri tarafından linçlenmesem ölürüm sanki sdfgdfg 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tabii ki sağlam bir linç yedim birkaç kere burada kxjdkxkjx 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Discord’da gereksiz yere tartışan arkadaşlara müdahale etmiştim. Sonra hepsi bana yöneldi 🥺 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Buraya soru paylaştığımda linç yemişliğjm oldu😂 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Linç yersem o kişiyi engellerim 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı. Hayır kimseyi tahrik edecek bir şey yapmadım. 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Çoğu zaman yorumlarimdan dolayi 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl hamileyim dedigimde linclenmistim 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Bebek düşmanları tarafından mı Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır ama linçlensem de s*kimde olmazdı... 0 0 Yorumla
zeynepjk2 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Twitte nisa destekcisi olarak hergün 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😀😀 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ohooo çok fazla kez 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Linçlendik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet çok oldu umursamadım hatta insanları sinir etmeye devam ettim
Evet Twitter da feministler tarafından linçlenmiştim bir anda örgütlenmişlerdi 😆 hepsine cevabını veremediğim için şişmiştim
hahahaha cevap veremeyince insanın içinde patlıyor
Evet yağmur altında namaz kılanlara şovmen dediğim için linç yedim
jflgdf haklıymışsın
En iyisi sosyal hesap kullanmamak. Tecrube ile sabit
En temizi
KS dışında hesabım yok
Hep söylüyorum
Sosyal medya; ucuz ruhlu ayak takımının yaşadığı bataklıktir diye...
evet oldu ama seviyorum sdfsdfg. hergün biri tarafından linçlenmesem ölürüm sanki sdfgdfg
Tabii ki sağlam bir linç yedim birkaç kere burada kxjdkxkjx
Discord’da gereksiz yere tartışan arkadaşlara müdahale etmiştim. Sonra hepsi bana yöneldi 🥺
Buraya soru paylaştığımda linç yemişliğjm oldu😂
Hayır hiç linç yemedim
Linç yersem o kişiyi engellerim
Hayır kimseyi tahrik edecek bir şey yapmadım.
Çoğu zaman yorumlarimdan dolayi
hamileyim dedigimde linclenmistim
Bebek düşmanları tarafından mı
Hayır ama linçlensem de s*kimde olmazdı...
gerçek hayatta linçleniyoruz var mı ötesi
Twitte nisa destekcisi olarak hergün
😀😀
Çok linclendim
Linçlenmedimm
hayır
Olmadı hiç.
Ohooo çok fazla kez
Linçlendik
Hayır.