Daha önce hiç sosyal medyadan saldırıya uğradınız mı?

En sevdiğim Beşiktaşlı hesabımı çalmışlar oradan insanlara fotoğraf gönderip Mario diye yutturmuşlar :D

Buradan da birkaç kişi o fotoğrafları ben sanarak sitede yaymaya başlamışlar.

---------------------------------Üyelere Duyuru----------------------------------

Birkaç gündür sitede bana ait olduğu iddia edilerek paylaşılan fotoğraflar şahsıma ait değildir. Zaten fotoğraflara çok takılmadık bana ait olmadığı belliydi ancak söylenen şeyler kabul edilemez. Birileriyle tartıştığım, yürüdüğüm ya da rahatsızlık yönündeki iftiraların asılsız olduğu kanıtlarla sabittir. Zaten bahsedilenler senelerdir çizdiğimiz "Mario" profiline uyan şeyler değil. Ancak bunları söyleyen kişiler, yanlarındaki yalaka takımı kullanarak bunları sanki doğruymuş gibi lanse ettiriyorlar. Bunu, ablamız dediğimiz kişilerce yapılması ise şaşkınlığımızı daha da artırmıştır. Bilmeliler ki böyle bir durumda dostlarımız da bizim tarafımızda yer alacaktır. Onların çıkar ilişkileri bitip dağıldıklarında bizim dostluklarımız baki kalacaktır.37 yaş civarındaki kişilerin bize yazdıkları edepsizce şeyler yetmezmiş gibi takip listemizdeki kişilere de yazması ve karşılık bulamayınca iftira atması nasıl bir sapıklık ve isteğin sonucudur merak ediyoruz. Fotomontaj ile yazmadığımız şeyleri yazdı, yapmadığımız şeyleri yaptı göstermek düzenbazlık konusunda master seviyedir. Bu yaştaki insanların işleri güçleri yokmuşçasına bunlarla uğraşması bizleri hayretler içerisinde bırakmaktadır. Kendilerine gereksiz klavye delikanlılığı yapmamayı şiddetle tavsiye ediyor, boylarından büyük işlere bulaşmayıp geri çekilmelerini öneriyoruz.

Siz değerli üyelerden sitede benim hakkımda gördüğünüz olumsuz sözlere ve bana ait olduğu iddia edilen fotoğraflara itibar etmemenizi rica ediyor, ilgi ve dikkatinize teşekkür ediyorum.

Tüm üyelere saygılarımla- Mario45

#Mario

#Mario45

Evet uğradım
Hayır uğramadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: