İnternet & Teknoloji Sosyal medyada linç yediniz mi hiç? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben bir kere yer gibi olmuştum sonra topunuz gelin dedim kimse gelmedi 😂😂 #linçyemeyenprens Güncellemeler+1 yıl #linçyemeyenprens Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Sosyal medyada linç yediniz mi hiç? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl duyarcı ahmak sürüsünü durdurmak zor. Twitter'da rahat bırakmıyorlar bizi. yazı yazmayı bilen duyar kasıyor 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aynen hani cidden abartanlar oluyor ama genel bir şey olmuş artık bu fgxg Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İlk üye olduğumda burada bir sorumdan dolayı linç yemiştim. İnsanlar bayılır önyargıyla yaklaşmaya. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden kız chch Yorumla
nazanaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bilmme ama yemem yaa sakinim ben çoğu zaman bilirsin:)) 1 15 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :) Yorumla nazanaslan +1 yıl biliyosun beni zaten:) arkadaşım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yacbcv Yorumla nazanaslan +1 yıl what? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla nazanaslan +1 yıl hıh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :)) Yorumla nazanaslan +1 yıl bişi demicem artık:)))!! Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂😬 Yorumla nazanaslan +1 yıl duy benim dediklerimi:)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Duyarım :) Yorumla nazanaslan +1 yıl peki duyuyorsan sorun yok:) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) Yorumla nazanaslan +1 yıl :)))))))) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :))) Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl olmuştu çogu zaman oluyo söylediklerim agır geliyo millete falan 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yersin tabi 😂 Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl KS çok yiyorum millet dm küfür etmek için geliyo Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok mu oluyor bu :P 😬 Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl bazen çok alıyorum haftada en az 1 tane alıyorum , ama bazen ben kaşınıyorum millet ugraşıyorum ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha diyosun dhfj Yorumla
Nickimsu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Linç olsa sadece yine iyiEngel, küfür ne ararsan var 1 8 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Napiyorsun ki 😂 Yorumla Nickimsu +1 yıl Uslu uslu yorum ve görüşlerimi paylaşıyorum oysa ki Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sırf ondan mı fgff Yorumla Nickimsu +1 yıl Öhöm Yorumla Nickimsu +1 yıl 😏😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla Nickimsu +1 yıl Eksiyi çek pıçaklarım gördün işte skfmdöödksmsmsso Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dhdhdj Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiç yemedim ben ne burda ne diğer sosyal medyada. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Demekki şey konulara girmiyorsun sen fhxg Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Neyyy konulara Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sence dhdg Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Siyasî ya da öbür konular mı bel altı mı öğğğ yani 🤢 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Az çok chfhd Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Anladım tamam. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Siyasi yorumlarimda😂😂😂 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni yildiramazlar 😂😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Tabikide 3 kere donduruldum geri döndüm😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prens seninle 😂😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Hahaha eyw😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂😊 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı. Her daim yiyorum 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Alıştın mı :D Yorumla AçarakŞah +1 yıl Zevk alıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cidden mi 😂😬 Yorumla
Quanna Takip Et Xper 6 Yaş: 80 , eic 100% +1 yıl Yedim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla
cemrebastug Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl ay yok 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ay var yalnız dhdf Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl nayn 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yersen hoş olmaz fhf Yorumla xbutterfly +1 yıl neden kiii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle işte :) Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl hayır yemedimm 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yeme dgdg Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl yiyecek bişi yapmadım ki wkheadbkqwa Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun xgxg Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yemedim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız dhfy Yorumla
Belirlenmemiş Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kullanmıyorum 😄😄 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız :D Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl Sevmiyorum bir sürü soyka var orda 😃😃😃😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Burda yok mu fhch Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl Burdakileri s. klemiyorum 😃😃😃😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız o nasıl laf ghfh Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl Sordun cvp verdim 😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belirlenmemiş :D Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl Haaa aynen 😃😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle :D Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl Sen sor diye sordun niyesi gitti öylesi kaldı😃😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi denir :D Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl ANAA AYNI BEN ÇAK KIZ 👊🏻 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla Belirlenmemiş +1 yıl @gulsuberenkolsuz 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
duyarcı ahmak sürüsünü durdurmak zor. Twitter'da rahat bırakmıyorlar bizi. yazı yazmayı bilen duyar kasıyor
Aynen hani cidden abartanlar oluyor ama genel bir şey olmuş artık bu fgxg
İlk üye olduğumda burada bir sorumdan dolayı linç yemiştim. İnsanlar bayılır önyargıyla yaklaşmaya.
Neden kız chch
Bilmme ama yemem yaa sakinim ben çoğu zaman bilirsin:))
Evet :)
biliyosun beni zaten:) arkadaşım
Yacbcv
what?
😂
hıh
Evet :))
bişi demicem artık:)))!!
Diyosun 😂😬
duy benim dediklerimi:))
Duyarım :)
peki duyuyorsan sorun yok:)
:)
:))))))))
:)))
olmuştu çogu zaman oluyo söylediklerim agır geliyo millete falan
Sen yersin tabi 😂
KS çok yiyorum millet dm küfür etmek için geliyo
Çok mu oluyor bu :P 😬
bazen çok alıyorum haftada en az 1 tane alıyorum , ama bazen ben kaşınıyorum millet ugraşıyorum ya
Ahaha diyosun dhfj
Linç olsa sadece yine iyi
Engel, küfür ne ararsan var
Napiyorsun ki 😂
Uslu uslu yorum ve görüşlerimi paylaşıyorum oysa ki
Sırf ondan mı fgff
Öhöm
😏😏
Kız 😂😂
Eksiyi çek pıçaklarım gördün işte skfmdöödksmsmsso
Dhdhdj
Hiç yemedim ben ne burda ne diğer sosyal medyada.
Demekki şey konulara girmiyorsun sen fhxg
Neyyy konulara
Sence dhdg
Siyasî ya da öbür konular mı bel altı mı öğğğ yani 🤢
Az çok chfhd
Anladım tamam.
😂😂
Siyasi yorumlarimda😂😂😂
Seni yildiramazlar 😂😂
Tabikide 3 kere donduruldum geri döndüm😂
Prens seninle 😂😂
Hahaha eyw😂