Merhabalar Herkese! 🌸

Sosyal medyada bir insanın linç edilmesine katkıda bulundunuz mu daha önce? Bence herkes küçük büyük bir lince dahil olmuştur.
Merhabalar Herkese! 🌸

Sosyal medyada bir insanın linç edilmesine katkıda bulundunuz mu daha önce? Bence herkes küçük büyük bir lince dahil olmuştur.
Evet katılabilirim geçmişte olmuştur illa ki. ama takılmıyorum bu tür konulara hiç. yani kim ne yaparsa yapsın beni alakadır etmez. beni linç edene de zaten cevap dahi yazmam.
Cevap
15Cevap
hiç kimseyi linçlemedim
çünkü linçlemek önyargı ve kişinin hayatına zevkine karışmak gibi bişey oluyo
Düşüncelerimi doğrudan iletiyorum ben. Fakat toplu şekilde reaksiyon gösterilmesi gerekiyorsa da geri durmam.
Yok ya pek katılmam mahkemelik olmaya gerek yok 😂😂
Burada illaki yapmışımdır. İstemeden. Şimdi daha yapmam ama.
Şu Iraklı Afganlı surilerle ilgili her lince seve seve katılırım. Katıldığım da olmuştur.
klavye delikanlısı değilim
Onunla alakası yok aslında
mülteciler ve rahel için lince katıldım
Rahel gereksiz yere linçleniyor be üzülüyorum kıza
hayır kesinlikle hak ediyor bu durumu birde sırıtarak anlatıyor. 6 yıllık ilişkisi bitti oguzhan öldü ve daha 1 sene geçmeden sevgili yaptı yazık
Ne yaşadığını bilemeyiz dahası kendi hayatı. Bu Ogi'yi sevmediğini göstermiyor. Şu an o kız acıyla baş etmeye çalışıyor. Hadi diyelim linçlendi, insanlar fazla abarttı. Dış görünüşüne kadar hakaret etmeye hatta iftira atmaya başladılar. İlla tepki verilecekse bile en fazla takipten çıkılması gerekiyordu.
acıyla baş etmek için illa başka bir erkekle beraber mi olmak lazım bu affedilemez bunu normalleştiremezsiniz ogi hayatı boyunca raheli sevdi fakat rahel erkeksiz 1 yıl bile geçiremedi. Kızın dış görünüşüne karakterine kadar linçlenmeyi hak ediyor kalbi olan bunu yapmaz ve raheli savunanlarda kalpsizin teki
Bunun kalple ilgisi yok. Benim çok yakın bir arkadaşım var, o da her şeyi yargılardı. İlk defa Rahel'i savunduğunu gördüm çünkü çok benzer bir durumu o da yaşadı. O kız şu an acısından kurtulmaya çalışıyor. Rahel de kalpsiz değil, onu savunanlar da. Bu kadar abartmamak lazım. Çok üstüne gittiler kızın. Iftiralar kol geziyor
sadede gelelim acısından kurtulmak için sevgili yapıyor yani. Bana bu durumu normalleştiremezsin ben hiç sevgili yapmasın demiyorum fakat 1 seneyi de bekle bir zahmet 6 senelik sevgiliydiler 3-4 aylık sevgili değiller ve evet rahel kalpsiz ki duygusu yok erkeksiz yapamadı. Bu acıyı erkekle değil başka yollarla hafifletebilir
Suriler için yaptık bir şeyler.
Yok hiç katılmadım ben bi akıma da katılmadım 😂
Hickimseyi linclemwdim
Hiç bulaşmam. Benim kavgam değil.
Hayır öyle şeylerle uğraşmam.
hayır hiç yapmadım bunu
Birkaç kere olmuştu 😂
Suriler için evet
Mantıklı bir linçse katılırım
Kimseyi linçlemedim
Katılmadım
Katılmadm kalsn